Şimdi Ara

GarantiPay’e Özel n11 100/33 TL Supermarket ve uçak bileti fırsatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
7
Favori
18.886
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oktaymese

Bu mesaj silindi.
    5 ayrı paket için fiyat çok güzel, özellikle bu kampanya ile ancak fazla yorum yok. Bir de diğer ürünlerde natürel sızma derken, bunda yalnızca natürel yazıyor. İşlenmiş olma ihtimali var mı?
  • Deterjan için 11.11'i bekliyordum, şimdi aldım. İyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _memet

Deterjan için 11.11'i bekliyordum, şimdi aldım. İyi oldu.
    Deterjan bende alcm ne alinir yolda patlarmi blgnz varmi

• Bulaşık deterjanı aldım, daha önce aldığımda tabletlerden birkaçının içi parçalanmıştı, çok mühim değil. Ama hiç çamaşır deterjanı almadım, bir şey diyemem. Aldığınız ürünün yorumlarına bakın, fikir verecektir.
  • bir ben mi yapamıyorum. sipariş veremiyorum. mobil uygulamadan yaparken çek düşüyor ödeme ekranında garantipayla öde deyince donuyor sonra bir daha tıklayınca kupon kullanım aşamasında diyor garantipaya atmıyor. m.n11.com dan yani masaüstü mobilden giriyorum kuponu görmüyor.
  • bulutcuk kullanıcısına yanıt
    Bazen bu şekil olabiliyor yeni bir üyelik açın isterseniz
  • Ariel 6 kg, sensodyne dis macunu, finish 100 tablet 133 tl tuttu. 33 tl garantipay kuponu indi 100 liraya geldi. Bonusflashda garantipay 100 tl uzeri alisverise 30 tl puan kampanyasi vardi kombo yaptim puanla dahil alisveris 70 liraya falan gelcek super oldu umarim kargoda sknti olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: _memet

Bulaşık deterjanı aldım, daha önce aldığımda tabletlerden birkaçının içi parçalanmıştı, çok mühim değil. Ama hiç çamaşır deterjanı almadım, bir şey diyemem. Aldığınız ürünün yorumlarına bakın, fikir verecektir.
    Siz diyince tablet benimde aklma geldi yapstrsm tablet ariel dis macunu 😀

• 10 kg çiğköfte aldım kışın iyi gidiyo 😂

• 2 gündür ne alayım diye bakıyordum en sonunda 74 liraya 120’li finish quantum aldım.

Şımarıklığa gerek yok ıvır zıvırlar arasında para ezmekten iyidir. devir tasarruf devri

• Bende 5 kg zeytinyağı aldım 108 TL den 33 TL indirimle 75 TL ye geldi. Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • n11 supermarket kısmı tl garanti pay alısverisinde postu ne gorunuyor acaba ? Bana 75 tl üstü market, akaryakıt alısverisinde 25 tl bonus gelmisde sadece bonus postu şartı var ?
  • promil06 P kullanıcısına yanıt
    Elektronik görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: universty3

Elektronik görünüyor.
    peki teşekkurler, birleşseydi 3 kampanya birden oluyordu harıka olacakti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutcuk

bir ben mi yapamıyorum. sipariş veremiyorum. mobil uygulamadan yaparken çek düşüyor ödeme ekranında garantipayla öde deyince donuyor sonra bir daha tıklayınca kupon kullanım aşamasında diyor garantipaya atmıyor. m.n11.com dan yani masaüstü mobilden giriyorum kuponu görmüyor.
    hocam garanti pay ile ödeye tıkla. sonra manual olarak bonus flash,a gir. n11 uygulama arka planda çalışmaya devam etsin .uygulamayı kapatma

bonus flash sağ üst tarafta ödemeler sekmesinde garanti pay ile ödemeye gel. orda ödeyeceğin tutarı göreceksin.onayla değince 15 saniye kadar bekle

siparişiniz onaylanmıştır diye uygulama penceresi şak diye önüne gelcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 4 Kasım 2019; 1:24:21 >
  • 100/30 puan size özelmi kimsede yok heralde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.