Bildirim
GARANTİDEN GELEN TELEFON

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Verilen cihazın arkalı önlü jelatini ürünün fabrikadan çıktığını doğruluyor resmen.
İnsan eliyle tekrar arka ön jelatin yapacak halleri yok. Bildiğin sıfır cihaz hocam. Senin aldığın kutudan çıkan cihaz neyse o. -
Yorumun için teşekkürler hocam bana swap cihaz veriyolar dediler fabrikadan geliyormuş ama yani mesela gidip mağazadan aldığınla aynı değil dediler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü yanında aksesurları yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yani anlamadım?
quote:
Orijinalden alıntı: sukruege
Nasıl yani anlamadım?
Aksesuarsız çıkıyor kutudan yani.
Sadece telefon çıkıyor içinden.
Kutusuda farklı olması lazım emin değilim.
Sadece telefonu verirsen sadece telefon alırsın merak etme sıfır cihaz
quote:
Orijinalden alıntı: sukruege
Nasıl yani anlamadım?
Sadece cihazı gönderiyorlar yalnızca cihaz verdiysen hocam. kulaklık, şarj aleti yok. -
Jelatinli sıfır telefon çıkıyor içiniz rahat olsun.
Teşekkürler arkadaşlar.
garantisi devam ediyor sıkıntı olmaz kafanıza takmayın -
Gelen cihaz sifir cihazdir, sadece kutusunun uzerinde swap yazar o kadar. Ayrica Apple degisim yaptiginda garanti suren sifirlanir, yani iki senelik yeni garanti sureci baslar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Baelros
Gelen cihaz sifir cihazdir, sadece kutusunun uzerinde swap yazar o kadar. Ayrica Apple degisim yaptiginda garanti suren sifirlanir, yani iki senelik yeni garanti sureci baslar.
Yanlış. Orijinal cihazın garanti süresi ne ise o kadar devam eder. Eğer hali hazırda garantisi bitmiş ve ücretiyle cihazı değiştirdiler ise o zaman yurt dışı cihaz 3ay, yurt içi cihaz ise 6 ay garanti süresi alır. -
quote:
Orijinalden alıntı: theycantmeasureheart
quote:
Orijinalden alıntı: Baelros
Gelen cihaz sifir cihazdir, sadece kutusunun uzerinde swap yazar o kadar. Ayrica Apple degisim yaptiginda garanti suren sifirlanir, yani iki senelik yeni garanti sureci baslar.
Yanlış. Orijinal cihazın garanti süresi ne ise o kadar devam eder. Eğer hali hazırda garantisi bitmiş ve ücretiyle cihazı değiştirdiler ise o zaman yurt dışı cihaz 3ay, yurt içi cihaz ise 6 ay garanti süresi alır.
Benim iPhone 6 vardi, 1.5 sene kullandiktan sonra degisime gitti 2 sene garantili geri geldi. iPhone 7'de ayni sekilde. Aldigimda arizaliydi, bir ay sonra geri geldi sifirdan garantisi basladi. Apple'i ararsaniz onlarda teyit edeceklerdir.
-
Telefonun kalan garantisi neyse yeni seri nolu iphone'a aktarılır. 2 yıl garanti baştan başlamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: emre7107
Telefonun kalan garantisi neyse yeni seri nolu iphone'a aktarılır. 2 yıl garanti baştan başlamaz.
Benim iki telefonda sifir garanti ile devam etti. Kisiye ozel muamele yapacaklarini sanmiyorum. Ayrica Apple'in sitesinden seri no sorgulatip da bakabilirsiniz. -
Mesajınızı gördükten sonra sorguladım. Telefonum 3 hafta önce değiştirildi. Kalan garantim 1 yıldı yine aynı.
quote:
Orijinalden alıntı: emre7107
Mesajınızı gördükten sonra sorguladım. Telefonum 3 hafta önce değiştirildi. Kalan garantim 1 yıldı yine aynı.
Cok enteresan. iPhone 6'yi Turkcell'den alip Akasya'ya vermistim, bir hafta sonra yeni telefon verip 2 sene garantiyle baslatmislardi. iPhone 7'yi Polonya'dan aldim, Saturn'e tamir icin verdim. Bir ay sonra yenileyip geri verdiler, onda da sonuc ayniydi. -
Çok iyi olmus sizin için.
o zaman ben garantisinin son günü vereyim değiştirsinler 2 yıl garanti baştan başlasın.
komik
Benzer içerikler
- airpods pro cızırtı sorunu çözümü
- iphone sim kart yuvası açılmıyor
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- iphone 16 pro max kamera sorunu
- swap cihaz nedir
- joyplay nedir
- en iyi magsafe powerbank
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X