Şimdi Ara

GARANTİDEN GELEN TELEFON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba telefonu garantiye verdiğimiz zaman gelen telefon için swap cihaz diyorlar. Şimdi swap cihaz'ın normallerden farkı nedir? Garanti firması size normal mağazadan alınmış cihazın aynısı olan telefon'u vermiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Verilen cihazın arkalı önlü jelatini ürünün fabrikadan çıktığını doğruluyor resmen.

İnsan eliyle tekrar arka ön jelatin yapacak halleri yok. Bildiğin sıfır cihaz hocam. Senin aldığın kutudan çıkan cihaz neyse o.
  • Yorumun için teşekkürler hocam bana swap cihaz veriyolar dediler fabrikadan geliyormuş ama yani mesela gidip mağazadan aldığınla aynı değil dediler..

• Çünkü yanında aksesurları yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yani anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: sukruege

Nasıl yani anlamadım?

Aksesuarsız çıkıyor kutudan yani.
    Sadece telefon çıkıyor içinden.
    Kutusuda farklı olması lazım emin değilim.

• Sadece telefonu verirsen sadece telefon alırsın merak etme sıfır cihaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukruege

Nasıl yani anlamadım?

Sadece cihazı gönderiyorlar yalnızca cihaz verdiysen hocam. kulaklık, şarj aleti yok.
  • Jelatinli sıfır telefon çıkıyor içiniz rahat olsun.

• Teşekkürler arkadaşlar.

• garantisi devam ediyor sıkıntı olmaz kafanıza takmayın
  • Gelen cihaz sifir cihazdir, sadece kutusunun uzerinde swap yazar o kadar. Ayrica Apple degisim yaptiginda garanti suren sifirlanir, yani iki senelik yeni garanti sureci baslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

Gelen cihaz sifir cihazdir, sadece kutusunun uzerinde swap yazar o kadar. Ayrica Apple degisim yaptiginda garanti suren sifirlanir, yani iki senelik yeni garanti sureci baslar.

Yanlış. Orijinal cihazın garanti süresi ne ise o kadar devam eder. Eğer hali hazırda garantisi bitmiş ve ücretiyle cihazı değiştirdiler ise o zaman yurt dışı cihaz 3ay, yurt içi cihaz ise 6 ay garanti süresi alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theycantmeasureheart

quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

Gelen cihaz sifir cihazdir, sadece kutusunun uzerinde swap yazar o kadar. Ayrica Apple degisim yaptiginda garanti suren sifirlanir, yani iki senelik yeni garanti sureci baslar.

Yanlış. Orijinal cihazın garanti süresi ne ise o kadar devam eder. Eğer hali hazırda garantisi bitmiş ve ücretiyle cihazı değiştirdiler ise o zaman yurt dışı cihaz 3ay, yurt içi cihaz ise 6 ay garanti süresi alır.

Benim iPhone 6 vardi, 1.5 sene kullandiktan sonra degisime gitti 2 sene garantili geri geldi. iPhone 7'de ayni sekilde. Aldigimda arizaliydi, bir ay sonra geri geldi sifirdan garantisi basladi. Apple'i ararsaniz onlarda teyit edeceklerdir.

• Telefonun kalan garantisi neyse yeni seri nolu iphone'a aktarılır. 2 yıl garanti baştan başlamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

Telefonun kalan garantisi neyse yeni seri nolu iphone'a aktarılır. 2 yıl garanti baştan başlamaz.

Benim iki telefonda sifir garanti ile devam etti. Kisiye ozel muamele yapacaklarini sanmiyorum. Ayrica Apple'in sitesinden seri no sorgulatip da bakabilirsiniz.
  • Mesajınızı gördükten sonra sorguladım. Telefonum 3 hafta önce değiştirildi. Kalan garantim 1 yıldı yine aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

Mesajınızı gördükten sonra sorguladım. Telefonum 3 hafta önce değiştirildi. Kalan garantim 1 yıldı yine aynı.

Cok enteresan. iPhone 6'yi Turkcell'den alip Akasya'ya vermistim, bir hafta sonra yeni telefon verip 2 sene garantiyle baslatmislardi. iPhone 7'yi Polonya'dan aldim, Saturn'e tamir icin verdim. Bir ay sonra yenileyip geri verdiler, onda da sonuc ayniydi.
  • Çok iyi olmus sizin için.

• o zaman ben garantisinin son günü vereyim değiştirsinler 2 yıl garanti baştan başlasın.

komik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.