Şimdi Ara

Garanti Migros Sanal Market 150/50 İndirim Kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
514
Cevap
18
Favori
52.598
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 – 22 Mart 2020 tarihleri arasında Bireysel Garanti BBVA Mobil üzerinden QR ile borç ödeme işlemi gerçekleştiren müşteriler, Migros Sanal Market’te 150 TL ve üzeri alışveriş harcamalarında geçerli 50 TL indirim kodu kazanacaktır. Kod kullanımı ilk 7.000 kişi ile sınırlı olacaktır.

İndirimi nasıl kazanabilirsiniz?

Garanti BBVA Mobil üzerinden QR ile borç ödeme işlemi yaptığınızda, indirim kodu cep telefonunuza SMS ile iletilecektir. İndirim kodunuza dilediğiniz zaman Garanti BBVA Mobil veya Garanti BBVA İnternet’teki “Kampanyalar” alanından ulaşabilirsiniz.

4 - 22 Mart 2020 tarihleri arasında Bireysel Garanti BBVA Mobil üzerinden QR ile borç ödeme işlemi gerçekleştiren müşterilere, Migros Sanal Market’te 150 TL ve üzeri alışveriş harcamalarında geçerli 50 TL indirim kodu verilecektir.
    Kampanya kota ile sınırlandırılmıştır. İndirimden Migros Sanal Market’te 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ve kodu ödeme sayfasında ilgili alana giren ilk 7.000 kullanıcı yararlanabilecektir. Belirlenen sınıra ulaştığı taktirde kampanya sonlandırılır ve kullanılmayan kodlar pasif hale getirilir.
    50 TL’lik indirimden yararlanabilmek için minimum 150 TL’lik sepet oluşturulması gerekmektedir.
    İndirim sadece Migros Sanal Market web sitesi (www.migros.com.tr) ya da Migros Sanal Market mobil uygulaması üzerinden verilecek siparişlerde geçerlidir.
    Kişiye özel üretilen indirim kodları, en geç 31 Mart 2020 tarihine ve saat; 23:59’a kadar kullanılmalıdır. Bu tarihe kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirir.
    İndirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.
    Kampanya dönemi içinde bir kişi en fazla bir indirim kodu kazanabilir ve bir kişi sadece bir kez indirimden yararlanabilir.
    Kampanya, Migros Sanal Market’in hizmet verdiği lokasyonlarda geçerlidir. (Teslimat bölgesi detayı içinwww.migros.com.tr’yi ya da Migros Sanal Market mobil uygulamasını ziyaret ediniz.)
    İndirim kodu, Migros Sanal Market web sitesi üzerinden kullanılacak ise; ödeme sayfasında “İndirim Çeklerim” alanına girildikten sonra “Kullan” kısmından aktif hale getirilmelidir. Mobil uygulama üzerinden kullanılacak ise; ödeme sayfasında “Hediye Çeki” kısmında “Ekle” seçeneği seçildikten sonra çıkan ekranda indirim kodu girilerek aktif hale getirilmelidir. Aksi taktirde indirim kodu geçerli olmayacaktır.
    Kampanya firmanın devam eden diğer indirim ve kampanyaları ile birleştirilemez. İptal ve iade durumlarında indirim kodu tekrardan kullanılamaz.
    Ödeme sayfasında indirimli tutar üzerinden alışverişin yapılması için önce kart bilgilerinin girilmesi en son indirim kodunun girilmesi gerekmektedir.
    İndirim kodları karşılığında para iadesi yapılmaz.
    Bir alışverişte sadece bir adet indirim kodu kullanılabilir, kodlar tek kullanımlıktır, bölünemez.
    Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler yararlanamaz.
    Garanti BBVA çalışanları bu kampanyadan faydalanamayacaktır.
    İndirimli alışverişte, ürün teslimi, iadesi veya cayma hakkı talebinin yerine getirilmesi T. Garanti Bankası A.Ş. sorumluluğunda değildir.
    Kampanya kapsamında yapılacak alışverişe konu üründe herhangi bir hata, ayıp veya geç teslim ya da yanlış ürün tesliminden Garanti Bankası A.Ş. sorumlu değildir.
    Kampanya kapsamında alınabilecek ürünler firma stokları ile sınırlıdır.
    Garanti Bankası A.Ş. ve Migros Ticaret A.Ş. kampanya süresini ve kapsamını müştereken değiştirme hakkını saklı tutar.

www.garantibbva.com.tr
    Migros Sanal Market QR Kampanyası | Garanti BBVA
    https://www.garantibbva.com.tr/tr/kampanya/2020/mart/migros-sanal-market-kampanyasi.page

• Arkadaşlar benim anladığım sınırsız kod verecek fakat Sanal Market için ilk 7 bin kullanıcı kullanacak Sanal market 7 bin kişi olunca elinde kod da olsa işe yaramayacak mesala bi önceki kampanya bitaksiydi ve sınırsız kod verildi bi takside kod belirtilen adade ulaşınca elimizde kodlar kaldı kısaca kod gelmesinde sınır yok Sanal Market kısmında kota var.
    Qr ile yapacaktınız normal ödeme değil ben şimdi yaptım geldi hemen.
    Bu arada fatura ödemesi ile ilgili bilgi yok KREDİ KARTI veya KREDİ ÖDEMESİ yapılması gerektiği yazıyor uygulamadaki story kısmında. Nereden yapılması gerektiğide görünüyor Story de.
    İşlem için öncelikle güncel garanti mobil uygulamasına, atmye, garantiden kredi kartı veya kredi ödemesi yapmanıza ihtiyaç var. Mobilde anasayfada giriş yapmadan önce öde gönder butonuna basıp ilgili işleme ulaşmak gerekiyor. Dah sonra ekranda qr okuyucu çıkıyor atmye gidip 1 tuşuna basınca çıkan qr kodunu okutunca direk para alma haznesi açılıyor parayı yatırır yatırmaz sms geliyor.
  • Qr ile ne ödenir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma Migros’ta ki jet kasalar geldi. Var mıydı orada QR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 4 Mart 2020; 16:51:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kredi karti borcu mu odemek gerekli? Bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qr ile bankamatikten kredi kartı borcu ödesek ?

• or neymiş habire icat çıkarıyolar

• Qr ile nereden ne ödenir beyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bitti
    5 yıl önce açıldı
    Akbank Migros 500/100 kod
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 150/50 iyi oran.

• QR ile uygun fiyatlı ne yapılır arkadaşlar bekliyoruz yorumları

• istanbulkart ödemesini tanımadı
    Garanti Migros Sanal Market 150/50 İndirim Kodu

• QR ile ne ödenir ki
  • Evet donanım haberi efsane yapan gençler.....
    QR ile ne yapacağız
  • Kart borcu ödedim. Hemen geldi. Tşk

• Borç ödeme diyor. Qr ile borc ödeme nasıl oluyosa belli değil

Qr ödeme de demiyor ki. Niye bu bankalar hep böyle içeriği ne olduğu anlaşılmayan ve şartları net olmayan kampanyalar yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Kart borcu ödedim. Hemen geldi. Tşk
    Nasil odediniz hocam biraz acar misiniz Garantinin karti mi baska kart mi mobilsubeden mi internet subeden mi

• İstanbul kart nornal-öğrenci ödemesi olmadı.

• Garanti bankamatige gittim. Mobil appden qr ödeme ile kart borcuna bastım. Üstümdeki 110 u karta yatır dedim

• QR ile ödeme için konu takip. Mantıklı bir şey varsa yapalım hemen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.