|
Bildirim
|
böyle saçma bir kampanya bu kadar hızlı dolamaz
![]() |
sadece paracard ı olanlar için yöntem var mı?
|
ATM gidip kredi kartı borcu ödemeyeceğim dedim parayı yatırmadan kod geldi ben de yatırmış gibi yapıp kodu aldım 😅
|
Arkadaşlar benim anladığım sınırsız kod verecek fakat Sanal Market için ilk 7 bin kullanıcı kullanacak Sanal market 7 bin kişi olunca elinde kod da olsa işe yaramayacak mesala bi önceki kampanya bitaksiydi ve sınırsız kod verildi bi takside kod belirtilen adade ulaşınca elimizde kodlar kaldı kısaca kod gelmesinde sınır yok Sanal Market kısmında kota var.
|
Qr ile yapacaktınız normal ödeme değil ben şimdi yaptım geldi hemen.
Bu arada fatura ödemesi ile ilgili bilgi yok KREDİ KARTI veya KREDİ ÖDEMESİ yapılması gerektiği yazıyor uygulamadaki story kısmında. Nereden yapılması gerektiğide görünüyor Story de. İşlem için öncelikle güncel garanti mobil uygulamasına, atmye, garantiden kredi kartı veya kredi ödemesi yapmanıza ihtiyaç var. Mobilde anasayfada giriş yapmadan önce öde gönder butonuna basıp ilgili işleme ulaşmak gerekiyor. Dah sonra ekranda qr okuyucu çıkıyor atmye gidip 1 tuşuna basınca çıkan qr kodunu okutunca direk para alma haznesi açılıyor parayı yatırır yatırmaz sms geliyor. |
Kod isteyenler sayfayı leğene çevirmeyin , adamlar ATM ye gidip emek harcayıp ilk 7000 e giriyor , yani bu kadar emek harcayıp size veren olmaz , yoksa yanlış anlaşılmasın ben de kod isterim başka mecralarda
|
uygulamayı açın giriş yapmadan öde/gönder girin kredi kartı borcu öde seçin miktara 10 yazın atmden 1e basıp qr kodu okutun para haznesi açıldıktan sonra kod geliyor para yatırmasanızda oluyor.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 4 Mart 2020; 16:51:51 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|