Şimdi Ara

Garanti için nereye gitmem gerek? (Thermaltake PSU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda elimde olan fakat kullanamadığım Dijital Center'dan alınma bir Thermaltake PurePower 680W güç kaynağı var. Fakat Thermaltake ürünlerinin distribütörü olan DijitalCenter bundan 1 sene kadar önce kapandı. Elimdeki ürünün garantisi DC'ye ait ve kapandığı için bu konuda bana hangi firma yardımcı olabilir acil olarak öğrenmem gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Şu an ithalatçısı kim ise garantiden o sorumlu.Şuanki ithalatçısını öğren ve direk ona gönder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasqutin -- 29 Kasım 2006; 2:28:10 >
  • Şu anki ithalatçılardan biri TTbilişim görünüyor. Kendilerine mail attım ve cevap bekliyorum. Eğer konu hakkında detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler, Hayırlı geceler.
  • Yeni yasa gereği, ithalatçı el değiştirirse garanti sorumluluğuda yeni firmaya geçiyor.Bu kanundan haberdar olduğunuzu söyleyin yeni ithalatçıya.Siz üstüne gitmezseniz pek sıcak bakmayacaklardır olaya.Geçen başımıza geldi, oradan biliyorum.
  • Thermaltake güç kaynaklarının ithalatçısıwww.vegateknomarket.com imiş. Kendilerini telefon ile aradım ve sadece kendi getirdiğimiz ürünlerin garantisinden sorumluyuz dediler. Şu anda yapmam gerekenler hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
  • Yeni yasadan haberleri yokmuymuş?Forumda arama yap arkadaşım daha önce mytlaka işlenmiştir bu konu.Olmadı google da ara.Ama bu konuda eminim.Olmadı Tüketici haklarına başvur.
  • Türkiye'de bir sonuç bulman biraz zor olacak ama eğer Tailand'a gidersen eminim birileri yardımcı olur. www.thermaltake.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    geçen yıl açıldı
    650W bu sisteme yeter mi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: deyvid35

Yeni yasadan haberleri yokmuymuş?Forumda arama yap arkadaşım daha önce mytlaka işlenmiştir bu konu.Olmadı google da ara.Ama bu konuda eminim.Olmadı Tüketici haklarına başvur.

Bugün tüketiciyi koruma derneğine gittim yukarıdaki gibi bir hakkımın olmadığınu öğrendim. Dolayısı ile bu durumda Vega Teknomarket için ilgilenip ilgilenmemek kendi insiyatiflerine kalmış bir durum. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar.
  • böyle birşey olamaz ya. ne demek bizim getirdiğimizden başkası bizi bağlamaz. hakkını ara arkadaşım. dağıt ortalığı. olmadı şikayet et.

"tüketiciyi koruma derneğine gittim yukarıdaki gibi bir hakkımın olmadığınu öğrendim."

diyorsun bu bana mantıklı gelmedi. Bunlar başka laftan anlamıyorlar. anca tehdit ve bağırıp çağırarak birşeyler yapılabiliyor malesef.
    Unutma ki NORMALDE yasalar tüketiciyi korumak amacıyla yapılıyor. Tabii ki bu, firmaların haklarının ihlali anlamına gelmiyor ama ne olursa olsun mantıksız bir iş bu sana yapılan. Geçmiş olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 2 Aralık 2006; 18:44:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

böyle birşey olamaz ya. ne demek bizim getirdiğimizden başkası bizi bağlamaz. hakkını ara arkadaşım. dağıt ortalığı. olmadı şikayet et.

"tüketiciyi koruma derneğine gittim yukarıdaki gibi bir hakkımın olmadığınu öğrendim."

diyorsun bu bana mantıklı gelmedi. Bunlar başka laftan anlamıyorlar. anca tehdit ve bağırıp çağırarak birşeyler yapılabiliyor malesef.
    Unutma ki NORMALDE yasalar tüketiciyi korumak amacıyla yapılıyor. Tabii ki bu, firmaların haklarının ihlali anlamına gelmiyor ama ne olursa olsun mantıksız bir iş bu sana yapılan. Geçmiş olsun bu arada.

Teşekkür ederim arkadaşım ama zaten tiketiciyi koruma derneğine gittiğimde bana sadece ürünü satan firmaya şikayeti resmi kanalla iletebileceklerini söylediler. Firma kapandığı için resmi kanalla veya herhangi başka bir yol ile ürünü Türkiye'ye getiren firmaya ulaşılamayacağı için boşa uğraşmış olacağımı söylediler. Dolayısı ile ulaşmam gereken yer ÜRETİCİ firma olan Thermaltake. Ürünün kargo masrafları kendi fiyatını aşacağı veya yakın bir meblağ tutacağı için uğraşmanın pek de bir anlamı olmuyor. Eğer Tayland'da giden varsa ....

Hayırlı geceler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.