Şimdi Ara

[GameX 2013] NTTGame Röportajı (Kingdom: A Blood Pledge - Knight Online)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gidişle nereye varacağını düşündüğümüz Knight Online ve merakla beklediğiniz Kingdom Online hakkında detaylar videoda.

• inşallah ko yu kötü etkilemez user kaybı vb. zaten user az dahada azalırsa knightı gömerler artık kaş yapayım derken göz çıkarmasınlarda artı o oyun tutmaz açıldığında ilk ay oynayan olur sonra patır patır dağılırlar
  • Ben başlamayı düşündüm ta ki ordu basıp kontrol etceskin felan dediği ana kadar
  • bu oyun gerçekten ko yu hissettirecek bizlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçanayı

bu oyun gerçekten ko yu hissettirecek bizlere

Aynı fikirde değilim. Bu kale kurma, asker üretme dalgası eski ko oyuncuları için kötü bir durum.

Oyuncu istiyorki abi ben karakterimi bir şekilde kasayım (exp sistemi görevlere dayalı olabilir yada silkroad gibi kendi kendimizi kasabilmeliyiz koda belli bir levelden sonra tek başınıza kasamazsınız) clanımı partimi toplayım cz gibi bir yer olsun gideyim eğleneyim. Zaten eğer hedef kitle "eski ko oyuncuları" ise o kitle şu an çalışan, yüksek lisans yapan, evli barklı adam konumunda. Yani adam karakter oyunu oynamak isteyecektir eski günlerdeki gibi. Kaledir carttır curttur uğraşmak istemeyecektir.

Eğer hedeflenen kitle mevcut zamanın ergen ve liseli oyuncularıysa onlar zaten metin 2 v ene yazıkki lole sarmış durumdalar. Yani firma istediği başarıyı muhtemelen elde edemeyecektir bu oyunu "bu şekilde" çıkarırlarsa.

• ben başlarım büyük ihtimal, az önce koyu indirdim bi bakayım dedim oha diyerekten shift+del çektim direkt.

-olm adam 7 sherionu pazarda 2 gb ye sarıyor in 6gb ye gördüm 8 shard 3gb, bunları gördüm direkt alf f4 shift delete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 20 Eylül 2013; 11:02:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

ben başlarım büyük ihtimal, az önce koyu indirdim bi bakayım dedim oha diyerekten shift+del çektim direkt.

-olm adam 7 sherionu pazarda 2 gb ye sarıyor in 6gb ye gördüm 8 shard 3gb, bunları gördüm direkt alf f4 shift delete

Titan yada Destan a da bakmanı öneririm.pazarı cok güzel oraların

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: number352

quote:

ben başlarım büyük ihtimal, az önce koyu indirdim bi bakayım dedim oha diyerekten shift+del çektim direkt.

dostum, yeni serverlar gelmiş yani birleşmiş falan, bi tane yeni mage açmıştım destan olması lazım en alttakine tıkladım.

-pazar içeriklerini göremedim leveldan ötürü ama satılan itemlar arasında 8 shard gördüm, o bile yeter. 7 sherion da vardı 5 dark vanede vardı.
    yani kısaca, oyun iyice f2p çerçevesinden çıkıp p2w olmuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: number352

quote:

dostum, yeni serverlar gelmiş yani birleşmiş falan, bi tane yeni mage açmıştım destan olması lazım en alttakine tıkladım.

-pazar içeriklerini göremedim leveldan ötürü ama satılan itemlar arasında 8 shard gördüm, o bile yeter. 7 sherion da vardı 5 dark vanede vardı.
    yani kısaca, oyun iyice f2p çerçevesinden çıkıp p2w olmuş

hocam artık pazar açmak için SMS kodu girmen gerekiyor.Bunun içinde en az 10TL lik cash alman lazım.Oyun değişmiş baya ama sw birlesmesi çok kafa karıştırıcı.Ares ile Kronos birlesmis.Aralarında uçurum olan 2 sw...ama yinede titan'ın pazarı güzel ben ordayım günde 1saat falan pazar yapıyorum. CS yok mesela sw'de.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.