Şimdi Ara

Gamepower - 144hz / 1ms / Freesync / VA monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu monitörü kullanan & tavsiye eden var mı? Garantisi var mı varsa bu garantiyi kim sağlıyor? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Msi ve Samsung'un VA panel indirimlerini kaçırdım, inanılmaz mutsuzum. En son çare aynı paneli kullanan 3. ürüne göz diktim. Bilinmeyen bir marka olduğu için cesaret edemiyorum. Bilgi ve tecrübelere ihtiyacım var.

• bu markayı bende ilk defa duydum yani kendileri mi üretiyorlar yoksa başka bir firmaya ürettiriyorlar bilemedim monitör alırken referans aldığım bir kaç site var mesela aşağıdaki site de bu markanın hiç ismi geçmiyor açıkcası ben pek ısınamadım
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Samsung'un VA panelini kullandığını söylüyor, zaten kendisinin panel üretemeyeceğini düşünüyorum. Lakin benim bilmek istediğim şey içindeki panel CFG70 paneli mi yoksa CFG73 paneli miydi, ne yazık ki cevap alamadık. Aradaki fark CFG70 modelinde sarılaşma gibi hatalar olduğu için tercihimi etkileyecekti. Bir diğer husus ise 10bin TL verseniz bile monitör, monitördür. Bozulursa buna kim garanti veriyor bunu öğrenmek istedim, onun da cevabını alamadık.

Çıkarımlarıma göre bu markanın bir Türkiye sorumlusu yok, sadece Türkiye pazarına getirip satanlar var. Şu anda 24 inç modeli en düşük 1249 TL'ye satılıyor ve bana güven vermedi için gidip 500-600 TL daha verip Samsung CFG73 alacağım sonuçta yıllarca kullanacağım.

(Monitöre 1250 TL istiyorlar ama 2018'de gidip paintle site yapıyorlar )

• Bragorn kullanıcısına yanıt
    standart va paneldir dostum o cfg70 ve cfg73 modelinde samsung'un patenti kendi elinde olan Qled(Quantum dot) SVA panel kullanıyor kolay kolay dışarıdan başka bir firmaya bu paneli vermez. CFG73 bütçe sıkıntınız yoksa çok iyi bir seçenek
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Bütçe sıkıntılı ama ne yapabiliriz? Bu monitör işi tamamen kansere dönüştü bünyemde. TN panellere bakıyorum, rezalet bir panel. Gezdiğim mağazalarda tam karşıdan bakınca büyük ekranlarda kenarda köşede bile görüntü kaybı olan modeller gördüm. IPS almaya kalksan 60hz modeller bile dünyanın parası ve oyunlarda rahatsız bir gecikme süreyle birikte geliyor. VA panele geldiğimizde, 144hz verebilen ve görüntü kalitesi IPS kadar iyi olan hatta Samsung'un modellerinde IPS ekranların yanında bile çok güzel gözüken paneller. Lakin Türkiye piyasasında sadece 5 tane VA panel bulabiliyorsunuz ve bunların 1 tanesinin 24 inç modeli piyada yok.

Gamepower 144hz / 1ms / Freesync / VA / Curve 1249 TL
    Viewsonic VX2458 144hz / 1ms / Freesync / VA / Curve 1517 TL (999TL'den satıldı)
    Msi Mag241c 144hz / 1ms / Freesync / VA / Curve 1863 TL (1217TL'den satıldı)
    Samsung CFG73 144hz / 1ms / Freesync / VA / Curve 1680 TL (1380TL'den satıldı)

Ben bu indirimler varken daha monitörler hakkında tek kelime bilmediğim için, bu indirimleri kaçırdım. Yemin ediyorum ''ignorance is bliss'' sözünün tanıtımda oynatılacak hayat hikayem oluştu.

• Bragorn kullanıcısına yanıt
    CFG73 1380 TL'den satılıp da kaçırdıysanız ciddi anlamda üzüldüğümü belirtmek isterim doların bu denli yükselmediği dönemde 1600 tl civarı fiyata CFG73'ü almıştım, doların şimdiki değerine bakarsak bu indirim inanılmaz olmuş neyse yine bir indirim olur belki umarım daha da düşer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.