+10 seviye ücretsiz klan arıyorum
5 hesabım var, 5v5 savaş yapmak için klan arıyorum. Ölmeye yüz tutmuş bir oyunda sıfırdan klan kasmak istemiyorum. Elinin altında ihtiyaç fazlası klanı olan bir arkadaş varsa talibim
5800x3d hakkında
Bana bu işlemcinin testleri oldukça taraflı geliyor. Bu işlemci overclock yada PBO desteği olmayan bir işlemci. Neden bu desteklere sahip işlemcilere karşı tamamen stock bir şekilde karşılaştırılıyor? Şu ana kadar bir sürü teste baktım ve ben 5800x normal versiyonun PBO haliyle bunu tokatlayacağını düşünüyorum.
Bu doğrultuda benimle aynı fikirde olanlar var mı? Yada bunları yalanlayacak test verisi/incelemesine sahip bir arkadaş?
Vatan indirimleri
Ben öyle bir gezdim, bulabilirseniz güzel bir şey ateşleyin buraya
4k 60hz + FHD 144hz monitör
Monitörler hakkında cahilim ve bu konulara ilgisi ve bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Soru basit kısa
Hem dizi/film izlerken 4k 60hz olabilecek hem de oyun oynarken FHD 144hz olabilecek bir monitör var mı?
MLD M300 1TB NVME- 1100 TL
Markayı bilmiyorum, nasıl bir ssddir bilmiyorum. Hiç bir araştırma yapmadım, ssd arayan arkadaşlar kendisi araştırsın. Uyuyorsa güzel fiyat
Coolermaster ML360R - 1600 TL
Biz arıyorken çıkmaz böyle şeyler. Çok kovaladım bu keratayı denk gelmedi. İhtiyacı olan varsa kaçırmasın bu fiyatlara
Bitfenix Whisper 750W / Phanteks AMP 750W
PSU konusunda çok bilgili değilim. İkisininde üst seviyede olduğunu biliyorum ama bu arkadaşlar 7-10 yıl garantili ve servis vs. düşünüdürüyor. Eğer bu konularda uzman bir arkadaş varsa hangisini tercih etmem daha doğru olur, yardımcı olabilecek var mı?
Ryzen 5750G - RAM Sonuçları
Selamlar öncelikle, Karacuma etkinlikleriyle yavaştan topladığım sistemin dün itibariyle son parçası olan sıvı soğutma da geldi. Ekran kartlarına korkunç paralar vemek yerine eli yüzü düzgün ekran kartsız idare edicek bir sistem yapayım dedim. Sonrasında olurda kriptoplar kârsız duruma gelirse ekran kartı eklemeyi düşünüyorum. Samsung B-Die ramleri overclock ederek FPS artışını test edeceğim.
Ryzen 7 PRO 5750G
Patriot Viper Steel 4000 Mhz CL19 x 2
Msi B550 A Pro
Corsair H150 RGB
RAM Denemeleri: Aslında 2200FCLK değerinde bir çok kez çalıştırmayı başarabildiysemde stabil olmadı. Şu anda XMP'den daha hızlı çalıştırmayı başarsamda hiç crash almadım, stress testler dahil.
16-16-16-36 / 4000Mhz @1.45 vRAM ( Şimdilik 7/24 ayarım bu olucak )
18-20-20-42 / 4266Mhz @1.45 vRAM ( Stabil olsada nedense 4000MHz ile aynı yada daha kötü benchler aldım. Kullanmayı düşünmüyorum )
14-14-14-28 / 4000MHz @1.55 vRAM ( Stabil ama 1.5 üstüne çıktık, bilemiyorum altan )
20-24-24-48 / 4400MHz @1.50 vRAM ( Bir kaç sefer boot edebildim sadece. 2 tane belleği 2200 FCLK yapamadık. En azından bu voltajlarda )
Ekran görüntüleri & Fotoğraflar & Sıcaklıklar :
Slim klavye önerisi arıyorum
Mutlaka kablolu, tercihen sessiz, bilek desteğine ve aydınlatmaya sahip olmasını isterim ama şart değil. Bütçe sınırını 500 TL olarak koyuyorum ama ne kadar F/P o kadar iyi. Aşağıya beğendiğim bir model bırakıyorum bu tarzda olursa çok sevinirim eğer bildiğiniz varsa şimdiden teşekkürler
Tuşları hoşuma giden bir klavye: https://www.hepsiburada.com/hello-hl-4625-2-4ghz-slim-kasa-kablosuz-klavye-p-HBCV00000EUMMK?magaza=Elfa%20Elektronik
6 pin ARGB > 3 pin 5v dönüştürmek
Bunu yapabilmek için kablo yada başka çözümü olan var mı? Lehim işlerini yapabilirim ama uğraşmak istemiyorum şu anda eğer tak kullan çözümü olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 227
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 8.683 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 354 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware