Şimdi Ara

FPS Oyunları için Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bugün RTX 5060 model bir laptop aldım. Genellikle Warzone ve Apex gibi oyunları oynamayı seviyorum. Bu tarz oyunlarda nokta atışı ya da ona yakın düzeyde ses kasabileceğim bir kulaklık arıyorum.

Bütçem yaklaşık 5.000 TL civarında, ancak ‘Şu modeli mutlaka al' derseniz, biraz daha esnetebilirim. Kablosuz olması tercihim ama kablolu olursa da sorun değil. IEM'ya da kulak üstü fark etmez.

Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim!

• Bu ürünün kablolu versiyonunu kullanıyorum. Kablolu versiyonu çok rahat ve hafif. Başta ağrı yapmıyor. Sıcak havalarda terletmiyor (kişiye göre değişebilir).

Bir tek kendi Corsair yazılımıyla verdiği sesi beğenmedim. Dolby Access programı eskiden ücretli idi, microsoft store uygulamasından almıştım. Bu yazılımla kulaklığın ses kalitesi sınıf atlamıştı. Müzik, film, oyun için ayrı ayrı ayarları bulunuyor Dolby yazılımında. Özellikle FPS oyunlarında ayak sesini dinleyerek rakiplerin yerini anlama konusunda çok yardımı oluyordu. Çevresel ses konusunda şimdiye kadar kullandığım en iyi yazılım programı Dolby oldu. Farklı bir kulaklık alsanız da bu yazılımı yine öneririm.

AMD Ryzen 7 7800X3D / Corsair H100i Elite Capellix / MSI Mag B650 Tomahawk WiFi 6E / Palit 4070 Ti Super JetStream OC / Corsair Vengeance EXPO 2x16 GB 6000 MHz CL30 (Dual Kit) / MSI A850GL 850W 80+ Gold Modüler / Samsung 970 EVO 500GB M2 SSD / Seagate 1 TB SSHD / Samsung 25" Odyssey G4 1ms 240Hz IPS Pivot Monitör

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.