Şimdi Ara

Gamepad'deki ANALOG tuşu ne işe yarıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
22.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlığı umarım doğru yere açmışımdır açacak bölüm bulamadım bende buraya açayım dedim

merak ediyorumda bu analog tuşu ne işe yarıyor hala çözemedim. internette araştırdım doğru düzgün sonuç yok.

yardımlarınızı bekliyorum

• Canınınız sıkılırsa analogu böyle saga sola cevirin diye koymuşlar. Yoksa hiç bir işe yaradıgı yok. Hatta kolu siz atın çöpe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

/>

• İnternette araştırdın ve bulamadın ha?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sycylian -- 18 Aralık 2012; 13:38:58 >
  • yaşamsal faaliyetlerini nasıl yerine getirebiliyor bu arkadaş acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP DE HOLD TUŞU NE İŞE YARAR
    14 yıl önce açıldı
    Yön tuşları mı Analog mu?
    14 yıl önce açıldı
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bari ben de cevabını vereyim :) L3 ve R3 diye geçer. Oyunlar dışında kullandığımı hatırlamıyorum, işlevleri oyundan oyuna değişiyor.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • internette ne işe yaradığını bulamazsın.
    bilmek için o analogla biraz yaşamak lazım

sen cod u neyle oynuyorsun kürdanlamı?
    canın falanmı sıkıldı?
    bu soruyu silah zoruylamı yazdırdılar?

• playstation pek oynamadım gamepad ide pc ye alacağım o yüzden soruyorum.
  • select tuşuyla karıştırmış olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BwrBrk

select tuşuyla karıştırmış olabilir

yok hocam hani şu analog tusu var basınca altında ışık yanıyor o top gibi şeylerimi aktif ediyor? dalga geçmeyin lütfen gerçekten bilmiyorum. hiç kullanmadım o tusu zaten 1-2 kez mi ne oynadım şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedud43

quote:

yok hocam hani şu analog tusu var basınca altında ışık yanıyor o top gibi şeylerimi aktif ediyor? dalga geçmeyin lütfen gerçekten bilmiyorum. hiç kullanmadım o tusu zaten 1-2 kez mi ne oynadım şimdiye kadar.

ANALOG tuşu PS2 kolunda (yani dualshock 2'de) var. Dediğin gibi o analog yön verme tuşlarını aktif edip kapatıyor. Ayrıca üzerlerinde R3 ve L3 tuşları mevcut. PS3 kolunda (yani dualshock 3) ANALOG tuşu yok yani analog çubuklar kendiliğinden aktif. Çünkü oyunlarda artık bu kollar olmadan konrol sistemi kullanılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 18 Aralık 2012; 14:56:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: vedud43

quote:

ANALOG tuşu PS2 kolunda (yani dualshock 2'de) var. Dediğin gibi o analog yön verme tuşlarını aktif edip kapatıyor. Ayrıca üzerlerinde R3 ve L3 tuşları mevcut. PS3 kolunda (yani dualshock 3) ANALOG tuşu yok yani analog çubuklar kendiliğinden aktif. Çünkü oyunlarda artık bu kollar olmadan konrol sistemi kullanılmıyor.

hmm teşekkürler sonunda düzgün cevap veren birisi çıktı

• madem bilmiyorsun.
    sol analog: klavye ile oynarken ileri geri yön hareketlerini verir ama klavyede sabit 4 yukarı,aşağı,sağa,sola yön verirken analog kolun kalitesine göre sol analog ile 360 derece yön verebilirsin o kadar hassastır.

sağ analog: klavye ile oynarken mause ile yaptığın bakış açısı (kamera) görüntünü yönlendirirsin.
    sağ analogda ise mause hadar hassas olmasada alışınca mauseden bile kolay gelebilir.

analog kolunu kullanacağın gamepadin kalitesi çok önemli 5-10 tl lik bir pad alırsın silah ile nişanı zor araç ile virajı zor alırsın. kaliteli bir ped alırsın head shotu rahat yapar virajı iyi alır gazı kıvamında verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

madem bilmiyorsun.
    sol analog: klavye ile oynarken ileri geri yön hareketlerini verir ama klavyede sabit 4 yukarı,aşağı,sağa,sola yön verirken analog kolun kalitesine göre sol analog ile 360 derece yön verebilirsin o kadar hassastır.

sağ analog: klavye ile oynarken mause ile yaptığın bakış açısı (kamera) görüntünü yönlendirirsin.
    sağ analogda ise mause hadar hassas olmasada alışınca mauseden bile kolay gelebilir.

analog kolunu kullanacağın gamepadin kalitesi çok önemli 5-10 tl lik bir pad alırsın silah ile nişanı zor araç ile virajı zor alırsın. kaliteli bir ped alırsın head shotu rahat yapar virajı iyi alır gazı kıvamında verirsin.

HOCAM BUNU ALAYIMMI SİZCE?http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/tasco-kablosuz-pc-oyun-kolu-70244071
    UFAK TEFEK FARKLAR YÜZÜNDEN 2-3 KAT PARA ÖDEMEK İSTEMİYORUM VEYA TAVSİYE ETTİĞİNİZ VARMI KABLOSUZ OLMAK ŞARTI İLE
    (KABLO OLAYINA KARŞIYIM)

• Efsane Konu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.