Şimdi Ara

GameInformer'da Yeni Call of Duty'nin Ekran Görüntüsü Yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CoD aslında bf den daha çok kişiye hitap eder yani EA iki tane oyun serisi yapıyor isterseniz gelecek temalı oyun oynayın isterseniz günümüz. CoD u daha çok büyük yaşlar oynar. CoD u hiç sevmeyenler genellikle lol oynar
  • iyi işte biz yetişkinler bf5 oynarken ilk okul bebeleri her sene aynı cod oyununu oynamaya devam eder. bf5in en sevdiğim tarafı hardcore oyun olup çoluk çocuğun beceremeyip coda yönelmesi. adamlar sırf bebelerde adam vurabilsin diye cod yapar oldu.
  • Şimdi bu MW4'ü de gelecekte geçen bir oyun yaparsalar mw serisini de mahfetmiş olurlar...

Günümüz zamanında geçen bir oyun yapmak çok mu zor?Ne bilim Suriyede iç savaş var orada özel birliklerin operasyon yaptığı yada Ukraynada da savaş mevcut orası üzerinden giden ve ardından başka yerde özel operasyonların yapıldığı yada ardından top yekün bir savaşın çıktığı bir oyun...Yada Yemen mesela,kıyıdan askerler ile çıkarma yapıp ilerlediğimiz vs...Konu yığınla yani...
  • MW4 güzel olabilir ama şu teknolojiyi abartmasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek olaylarından çok canım sıkıldı. Şimdiki zamana dönerler umarım.
  • Ekran görüntüsü fenaymış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aléister Crowley

Bıktık artık her yil cod konusu gormekten hangi embesiller aliyor su oyunu her yil merak ediyorum

COD'a ve oyuncularına yapılan saldırılardaki zeka seviyesini gördükten sonra "embesil" kelimesi övgü gibi kalıyor. Teşekkür ederim kardeşim.

COD oynuyorum. Her sene alıyorum. BOPS3'ten sıkılınca 2-3 round Insurgency oynuyorum. Erken Erişim'de azıcık ilerlesin Squad'ı da alacağım.

Bir yandan Stardew Valley oynuyorum. En son ek paketiyle beraber Pillars of Eternity'yi bitirip Grim Dawn'a başladım. Bu oyunlar yorunca açıyorum Rocket League veya Fifa, stres atıyorum.

Folk Tale'i aldım. Aklıma esince ETS2'de Damar FM açıp Avrupa yollarına çıkıyorum.

Gördüğün üzere tek bir oyun türünde sıkışıp kalmadım. Eğer söz konusu Team Deathmatch ise COD serisi rakipsiz. İster sevin, ister sevmeyin. Ayrıca COD alan biri hem Coop hem de rekabetçi modlara sahip bir oyun almış oluyor.

Milletin oyun zevkine göre IQ tespiti yapan aylak bakkalların ne oynadıklarını da cidden merak ediyorum...

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• Yeni call of transformers hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuncu kitlesi olduğu sürece Activision daha çok para kazanır.
  • DH yöneticileri lütfen konumu PS ana sayfasına taşıyın!http://forum.donanimhaber.com/m_95770747/f_//tm.htm#95770747
  • quote:

Orjinalden alıntı: alibak_88_002

iyi işte biz yetişkinler bf5 oynarken ilk okul bebeleri her sene aynı cod oyununu oynamaya devam eder. bf5in en sevdiğim tarafı hardcore oyun olup çoluk çocuğun beceremeyip coda yönelmesi. adamlar sırf bebelerde adam vurabilsin diye cod yapar oldu.

BF hardcore?!!

AHAHAHAHAHAHAHAH

Ya şu siteye oyun bilgisi sıfır olan ergenleri almayın. Gülmekten bir yerlerimiz çatlayacak.

• Ne kadar komik bir haber yahu, vallahi ileri seviye mizah resmen.

CoD oynayanlar 5 yasindadir ve IQ'lari dusuktur diyen gamer gorunumlu degisikler bu haberden daha komiktir, o derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 15 Mart 2016; 23:15:26 >
  • sıktı artık bu CoD eskiden karizması vardı şimdi çöp oldu seri hele şu gelecek teması
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: alibak_88_002

iyi işte biz yetişkinler bf5 oynarken ilk okul bebeleri her sene aynı cod oyununu oynamaya devam eder. bf5in en sevdiğim tarafı hardcore oyun olup çoluk çocuğun beceremeyip coda yönelmesi. adamlar sırf bebelerde adam vurabilsin diye cod yapar oldu.</blockquote>

BF hardcore?!!

AHAHAHAHAHAHAHAH

Ya şu siteye oyun bilgisi sıfır olan ergenleri almayın. Gülmekten bir yerlerimiz çatlayacak.

çocuğa bi sorsana bf5 çıkmış mı?

• Call Of Duty ve medal of honor ikinci dünya savaşı konulu oyunları çok güzeldi....

• Arkadasim adamlar yeni oyun cikicak diyo siz neden burda alan insanlarin zeka seviyesine alan insanlara olan ofkenizi kusmaya geliyosunuz madem bu kadar tepkilisiniz gidin tepkinizi icinizde yasayin herkes sizin oynadiginiz oyunu oyniycak diye bisey yok cogunluk cod oynasa bf ye cogunlik bf oynasa cod a bisey oluyo mu olmuyo dimi burda insanlarin zeka ve tercihlerink asagilayan dusuk yorumlar yapmak yerine seriden burayi terketseniz fena olmaz

• Senede bir oyun çıkmasın artık yeter gerekli yazılım tarih araştırma için 1 sene yeterli değil işte

• Yine ucmali kacmali velet oyunu. Almaya degmez.

• Zaten her sene ayn geliştirici yapmyor oyunu, 3 geliştirici var her firmanin oyunu yapmasi için nerdeyse 3 senesi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chivalrous -- 18 Mart 2016; 0:13:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chivalrous

Zaten her sene ayn geliştirici yapmyor oyunu, 3 geliştirici var her firmanin oyunu yapmasi için nerdeyse 3 senesi oluyor.

3 senelik durumları buysa oyunların yazık gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.