Şimdi Ara

GameInformer'da Yeni Call of Duty'nin Ekran Görüntüsü Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
        GameInformer'ın Nisan sayısında bu yıl gelecek olan Call of Duty ile ilgili önemli bilgiler yayınlandı. Tamam belki önemli olmayabilir ama yine de eleştirel ve eğlence anlamında keyif verici bir makale diyebiliriz. Dergide bulunan GameInfarcer kısımlı eğlence amaçlı bölümün bu ayki konuğu Infinity Ward'ın geliştirmekte olduğu yeni Call of Duty oldu. Makaleyi hazırlayan Darth Clark gerçekten Infinity Ward ofisini ziyaret etmiş midir bilinmez ama yeni oyundan bilgiler şu şekilde:

Call of Duty oyun dünyasının en baba oyunlarından biri ve ben de 2016'nın kaçınılmaz oyunlarından birine ilk bakış atmak için Infinity Ward'ı ziyaret ettim. Resepsiyonda Call of Duty: Ghosts'un yapımcısı Mark Rubin beni garip bir şekilde karşıladı, açıkça belli oluyordu ki beni beklemiyordu.

"Yoo, yo, yo. Yanlış anlamışsın, bu sene Call of Duty'yi Treyarch geliştiriyor." dedi Rubin bana. "Yani tamam Ghosts 2 için bazı sağlam fikirlerimiz var ama daha oyunu yapmaya başlamadık bile."

Rubin'e Treyarch'ın 2015'de Black Ops III'ü geliştirdiğini ve Sledgehammer'ın da 2014'deki Advanced Warfare'i yaptığını, bu yüzden de Call of Duty sırasının Infinity Ward'da olduğunu söyledim. "Emin misin?" dedi Rubin tedirgin bir şekilde suratını ekşiterek, "Sanki daha yeni yapmıştık bi' tane." 

Activision'la geçen ateşli bir konuşmanın ardından, Rubin durumdan emin bir şekilde şaka yaptığını ve tüm geliştirme sürecinin tam zamanında ilerlediğini belirtti!? Hatta bana oyuna ait ilk ekran görüntüsünü bile verdi (aşağıda bulunuyor). Bu ekran görüntüsüne baktığımızda oyunun sahip olacağı yeni özellikleri görebiliyoruz. Oyun raflara 4 Kasım tarihinde düşecek.

''

• cok iyi yapmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoD'un son güzel oyunu black ops 1'di.

GameInformer'da Yeni Call of Duty'nin Ekran Görüntüsü Yayınlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 15 Mart 2016; 12:29:45 >
  • Ya herkes eski cod oyunlarına özlem duyuyor ve son çıkan cod oyunları hep yoğun eleştiriye maruz kalıyor . Benim anlamadığım kim alıyor bu oyunları arkadaşlar , bu cod oynayanlar akp'ye oy atanlar gibi talep fazla ama kim oynuyor ortada yok :D

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Illümonatu oyunu almayinbb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Infinity Ward Call Of Duty 1 remake yapsın 13 yıl sonra oynamak güzel olur. Güzelde bir online koyarsa, elime Thompson tüfeği alır ilk oynayan ben olurum.
  • gösterecek yeni bişey yok diye işi şakaya vurmuşlar işte. biri de çıkıp diyememiş mi "e komik mi bu şimdi?" diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cod 1&2 Remake yapsınlar isterse 120$ olsun alırım.Bıktım artık gelecek temalı oyunlardan.

• Küçük çocuklarla resmen dalga geçmişler. Komik bile değil. Yeni nesil cod oyuncuları yeni nesil ergenler.

• oyunun ne b.k olacağı belli görsellerden. exo suitlerle muhtemelen cod çapında bir star wars yaşayabiliriz. karizmatik zırh = crysis olarak aklıma geliyor, zıplayan botlardan kal geldi artık cod haberlerini okumak dahi istemiyorum.

• alın işte size call of duty ve hitap ettiği kitle şakada olsa belli etmişler

• MW4 yazıyor orada acaba devamımı gelicek. Güzel olur.

• Mw4 gelsin ilk gün pre-order yapmayan treyarchcı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu satın aldığımız için bizi embesil olarak nitelendirenlerin fazla uzaklara gitmemesi şöyle bir aynaya bakmasını tavsiye ederim.

• COD' umun oyunu işte ne beklersin ...

• İnfinity mw4 çıkarsın yok satar.gerçi kimsede kalmadı price ve nikolai den başka.

• "Good armor" Karizmatik zırhmı oluyor kankiler tamam gidin 5 yaşındaki bebelerle twich yayına devam
  • Eskiden oyunun grafikleri eleştiri alırdı. Şimdi grafikler iyi herhalde oynanışına eleştiriler gelmeye başladı. Adamlar ne yapsa olmuyor :D

• oyuna bakış açım

Emin misin?" dedi Rubin tedirgin bir şekilde suratını ekşiterek, "Sanki daha yeni yapmıştık bi' tane."

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

"Good armor" Karizmatik zırhmı oluyor kankiler tamam gidin 5 yaşındaki bebelerle twich yayına devam

İnsanlar ikiye ayrılır , bir bu kardeşimiz , bir de insanlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.