Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (867. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tyreller çok kötü şeyler yapacak ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeineLust -- 5 Haziran 2013; 1:46:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Khalessi'nin dothrakca söylediği 2-3 cümlelik bir şey vardı. Onu benim için bulabilecek var mı?

Birinin imzasında görmüştüm. Şuan bulamadım.

Shekh ma Shieraki anni

Türkçesi yazıyordur senin gördüğünde de ; Şekma Şarakianni
  • Benim gibi diziyi bırakan kaç kişi var :D ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: HadwiCk^

Benim gibi diziyi bırakan kaç kişi var :D ???

2 , Michelle Fairley , Richard Madden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

quote:

tamda istedğim kişiler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

3x9

Birisi Jon ile Ygritte hakkında spoiler versin ben hala ordayım

Ygritte ve Jon ile ilgili 3. kitaptan.

Ygritte yabanılla beraber duvara saldıracak ama Jon önceden gelip haber verdiği için savunacaklar, sonra Jon savaş alanını gezerken Ygritte'ı ölmek üzere bulacak ve Jon'un kollarında ölecek.

Ve you know nothing jon snow dicek yalarun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

quote:

tamda istedğim kişiler :D

Hepinize güle güle , en kıl olduğum 2 karakter , onlardan sonra favori karakterimin elini kestiği için Vargo Hoat geliyor . Onuda yollarız umarım.

• Beyler son bolum ile ilgili arkadas bi bilgi verdi. bi bakin spoilera son bolumu izlemis olanlar.

Dedigine gore catelyn olmeyecek, biri onu iyilestirecek ancak konusamayacakmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

Beyler son bolum ile ilgili arkadas bi bilgi verdi. bi bakin spoilera son bolumu izlemis olanlar.

Arkadasa cevap olarak agir spoiler icerir 3.kitabin sonuydu sanirim...

2 kisi kendini feda ediyor boylece yuzsuz adamlar catelyni geri canlandiriyor.

Bogazi cok derin kesildigi icin konusamiyor fakat herseyi hatirliyor ve tek tek intikamini aliyor...

• jenerikde hala winterfell i gösteriyorlar ama bölümlerde göremiyoruz sebebi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

quote:

Beyler son bolum ile ilgili arkadas bi bilgi verdi. bi bakin spoilera son bolumu izlemis olanlar.

Bogazi cok derin kesildigi icin konusamiyor fakat herseyi hatirliyor ve tek tek intikamini aliyor...

Acmicam aga acmicam. Yanlislikla millet red wedding'i okuyup spoiler temis zaten. Simdi senin yazdigini okursam sonraki bi 20-30 bolum elimde patlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

jenerikde hala winterfell i gösteriyorlar ama bölümlerde göremiyoruz sebebi nedir ?

Jenerikte hala Vaes Dothrakta gösteriliyor(yanlış hatırlamıyorum dimi ) ama göremiyoruz. Jenerik eklemeli gidiyor , eskileri kaldırmıyorlar yani gördüğüm kadarıyla. Ama güncelleniyor , winterfell yanıyor jenerikte de.

• yuh 9. bölüm neydi öyle ya, şoklardayım herkes gibi, esas merak konusu bundan sonra ne olacağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Anladım şimdi teşekkürler

@FearMaster @DogInWhite

Rica ederim

• Şu Benjen canlı olsa, geri dönse. Winterfell'in başına geçse... Sahi bi Benjen Stark vardı ne oldu ona?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Şu Benjen canlı olsa, geri dönse. Winterfell'in başına geçse... Sahi bi Benjen Stark vardı ne oldu ona?

aynen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

quote:

Acmicam aga acmicam. Yanlislikla millet red wedding'i okuyup spoiler temis zaten. Simdi senin yazdigini okursam sonraki bi 20-30 bolum elimde patlar

Yok hocam sen yazmissin zaten az cok aynisini yazdim. Baska arkadaslar icin agir :D

• jon snow ygritte piclik yapti

• 
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.