Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (869. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
s3e9
Psikolojim bozuldu yeminle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: cnr_kfks
Son bölümden sonra şoka girdim resmenkitabı okumadım son bölüm için tahmin ;
Tahminlerde sınıfta kaldın hocam.
-
-
Biride çıkıp benjen stark a ne olduğunu yazmamış kitabı okuyanlara sesleniyorum bu amcayla ilgili hiçmi bişey yok ya adam bi anda kayboldu gitti
-
quote:
Orijinalden alıntı: zUbE
quote:
İlk tahmini gayet yerinde bence.
-
son bölüm naısldı öyle ya şok oldum kanım dondu... -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erwin
quote:
quote:
-
qarth'ı hatırlayın.daenerys targaryen'a yüzü kapalı bir kadın ser jorah senden hoşlanıyor demişti.son bölüme ser jorah'ın bakış atmasından sonra o aklıma geldi.kimdi o kadın :) qarth'ta kalan bir falcı köle falan mı acaba.düşündüğüm gibi gizemli önemli bir karakter değilmiş galiba.
bir de daenerys targaryen'ı limanda öldürmeye çalışan büyücü küçük kız nereye kayboldu sizce?
NOT: kitapta yazıyorsa spoiler olarak öğrenmek istemiyorum.sadece fikir sordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 5 Haziran 2013; 15:58:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: aycibin
qarth'ı hatırlayın.daenerys targaryen'a yüzü kapalı bir kadın ser jorah senden hoşlanıyor demişti.son bölüme ser jorah'ın bakış atmasından sonra o aklıma geldi.kimdi o kadın :) qarth'ta kalan bir falcı köle falan mı acaba.düşündüğüm gibi gizemli önemli bir karakter değilmiş galiba.
bir de daenerys targaryen'ı limanda öldürmeye çalışan büyücü küçük kız nereye kayboldu sizce?
NOT: kitapta yazıyorsa spoiler olarak öğrenmek istemiyorum.sadece fikir sordum.
hocam bu qarth'daki büyücüleri öldümüştü daenerys ama büyücüler senin peşini bırakmayacağız falan demişlerdi.bence en yakın zamanda tekrar ortaya çıkacaktır.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Erwin
quote:
quote:
Hadi yaKendime
o zaman
-
ben bu bölümü sevmedim. bu kadar önemli karakterlerin bir anda ölmesi hoş olmadı diye düşünüyorum. -
Merhabalar çapulcu kardeşler, bu bölümde kitaplardan spoiler veriliyor mu? Spoiler almayayim diye dizi başladığından beri internette dizi ile ilgili hiçbir yeri okumuyordum. Dünkü bölüm ağzıma öptü resmen. Bu forum güvenli midir? :)
Beyler ben bi şeyden şüpheleniyorum:
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nén-El
Merhabalar çapulcu kardeşler, bu bölümde kitaplardan spoiler veriliyor mu? Spoiler almayayim diye dizi başladığından beri internette dizi ile ilgili hiçbir yeri okumuyordum. Dünkü bölüm ağzıma öptü resmen. Bu forum güvenli midir? :)
Degil. Kaç. Ciddiyim
quote:
Orijinalden alıntı: Nén-El
Değil her an yiyebilirsin spoiler yerinde olsam ya kitapları okurum yada konuya girmem -
quote:
Orijinalden alıntı: by__onder
Beyler ben bi şeyden şüpheleniyorum:
white walkerlar bir ırktır. Ölülere dokununca onlar Wight olur , o gösterdiğin amca white walker , wight değil.
Yanıldığım bir yer yoksa...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X