Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (478. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erwin

Dizinin CGI efektileri ile alakalı harika bir video:

Dikkat hafif spoiler olabilir:

Vay be herşey efektlerde bitiyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Efsane son bölümü bugün bir kez daha izleyeyim bakayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi de sevmediğim karakterlerden biri khaleesi. Yüzünde hep bir küçük Emrah bakışı var; tamam hep acıların kızı oldu ama kadının başka yapabildiği mimik yok sanki. Ayrıca kibirli ve salak. Tabi sevenlere saygı duyarım ama bir türlü kanım ısınamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muelincolt

Benden baska bu kadar ismi aklinda tutmada sorun yasayan oluyor mu Diziyi izlerken bile , bir yandan google acikti , hatirlayamadigim isimlere bakiyordum

İnsanın yalnız olmadığını bilmek ne güzel bir şey :D
    Aynı sorunu ben de yaşıyorum...

Artık diziyi izlerken yanımda not kağıdı taşıyacağım oraya notlar alacağım :)
  • quote:

Benden baska bu kadar ismi aklinda tutmada sorun yasayan oluyor mu Diziyi izlerken bile , bir yandan google acikti , hatirlayamadigim isimlere bakiyordum

Zaten isimleri akılda tutmak zor o yüzden game of thrones'un wikiasından unuttuğum isimlere bakıyorum çok kullanışlı buyur:
    GameofThronesWikia

• quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

quote:

Bende öyle yaparım artık . 3.sezon gelene kadar daha neleri unutacam , bakalım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

quote:

Bende öyle yaparım artık . 3.sezon gelene kadar daha neleri unutacam , bakalım.

İsimleri hatırlamak için Google'la notla uğraşmaya gerek yok aile ağacına bikaç kez bakın aklınızda kalıyor zaten

Sezon 1

Game of Thrones (2011 - 2019)

Sezon 2

Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

ya şu khalesiye bitek benmi gıcık oluyorum

khal drogo gibi süper adamı öldürttü salaklığıyla

Onun salaklığı herkese çok fazla güvenmesi ama dizide en sevdiğim karakterdir.

2.sezonda da aptallıklarını gördük ama artık elinde belli bir güç var akıllanır heralde.

• 3. sezon başlama tarihi ne zaman arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

3. sezon başlama tarihi ne zaman arkadaşlar ?

http://tvcountdown.com/s/game-of-thrones

01.04.2013
  • 3. sezon başlamadan tekrar izlemek lazım ya o kadar diziden sonra karışıyo
  • cnbc-e 2. sezonu yayınlayacak 2. kez izlemek isteyenler bakabilir.

• Yukarılarda bir yerlerde 3. sezon tatminkar olacak demiştim, kitapta ilerledikçe yanıldığımı farkettim. Çünkü muazzam bir sezon olacak, özellikle sezonun ortalarından itibaren.
  • Herkeze selamlar arkadaşlar.Ben 2.kitabı bu gün bitirdim ve artık dizisini izlemek istiyorum,1.sezonunu gayet kolay buldum,ancak 2.sezona ait güzel güzel izleyebileceğim bir yer bulamadım.Mümkünse torrent(altyazılı) veya sizin tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa bana gönderirseniz çok memnun kalırım.Hepinize kolay gelsin.

Not:bu arada imzalarınızdan snow(o bunu pek sevmesede )u aldım,en sevdiğim karakter olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 13 Ağustos 2012; 12:36:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Yukarılarda bir yerlerde 3. sezon tatminkar olacak demiştim, kitapta ilerledikçe yanıldığımı farkettim. Çünkü muazzam bir sezon olacak, özellikle sezonun ortalarından itibaren.

İlk kitapta 400'de falanım bence çok da bi büyük olay yok. Belki 2. kitaptadır olaylar.
  • Beyler 3.sezonda mı 10 bölüm olacak, bir bilgi var mı? Kitabı okuyanlar baya dolu dolu dedi ya ondan sordum belki (umarım) 10 bölümden fazla olur falan.
  • 2.sezondan başlıyorum.Sınavlar dolayısıyla ara vermiştim,ikinci sezonu da bugun bitiririm.
  • quote:

Beyler 3.sezonda mı 10 bölüm olacak, bir bilgi var mı? Kitabı okuyanlar baya dolu dolu dedi ya ondan sordum belki (umarım) 10 bölümden fazla olur falan.

3. kitap 2 sezona yayılacak diye okumuştum bir ara.Sizin de dediğiniz gibi dolu dolu diyorlar 3. sezon için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Beyler 3.sezonda mı 10 bölüm olacak, bir bilgi var mı? Kitabı okuyanlar baya dolu dolu dedi ya ondan sordum belki (umarım) 10 bölümden fazla olur falan.

3. kitap 2 sezona yayılacak diye okumuştum bir ara.Sizin de dediğiniz gibi dolu dolu diyorlar 3. sezon için.

Bence ilk iki sezon da dolu doluydu. Yoğun olarak verildi olaylar. Sadece savaş sahneleri biraz eksik geldi bana.

• Bugün kaynak buldum ve indirmeye başladım. Bugün veya yarın izlemeye başlayacağım. Sararsa 2 sezonu sanırım bayramdan önce bitiririm. Zaten 10'ar bölümmüş.
  • 
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.