Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (478. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Can-KSK
Efsane son bölümü bugün bir kez daha izleyeyim bakayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizi de sevmediğim karakterlerden biri khaleesi. Yüzünde hep bir küçük Emrah bakışı var; tamam hep acıların kızı oldu ama kadının başka yapabildiği mimik yok sanki. Ayrıca kibirli ve salak. Tabi sevenlere saygı duyarım ama bir türlü kanım ısınamadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: muelincolt
Benden baska bu kadar ismi aklinda tutmada sorun yasayan oluyor muDiziyi izlerken bile , bir yandan google acikti , hatirlayamadigim isimlere bakiyordum
İnsanın yalnız olmadığını bilmek ne güzel bir şey :D
Aynı sorunu ben de yaşıyorum...
Artık diziyi izlerken yanımda not kağıdı taşıyacağım oraya notlar alacağım :) -
quote:
Benden baska bu kadar ismi aklinda tutmada sorun yasayan oluyor muDiziyi izlerken bile , bir yandan google acikti , hatirlayamadigim isimlere bakiyordum
Zaten isimleri akılda tutmak zor o yüzden game of thrones'un wikiasından unuttuğum isimlere bakıyorum çok kullanışlı buyur:
GameofThronesWikia
-
quote:
Orijinalden alıntı: haviconi
quote:
Artık diziyi izlerken yanımda not kağıdı taşıyacağım oraya notlar alacağım :)
Bende öyle yaparım artık . 3.sezon gelene kadar daha neleri unutacam , bakalım.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: haviconi
quote:
Artık diziyi izlerken yanımda not kağıdı taşıyacağım oraya notlar alacağım :)
Bende öyle yaparım artık . 3.sezon gelene kadar daha neleri unutacam , bakalım.
İsimleri hatırlamak için Google'la notla uğraşmaya gerek yok aile ağacına bikaç kez bakın aklınızda kalıyor zaten
Sezon 1
Sezon 2
-
quote:
Orijinalden alıntı: Akcura
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Aksu
quote:
Orijinalden alıntı: Infidel_
ya şu khalesiye bitek benmi gıcık oluyorum
Onun salaklığı herkese çok fazla güvenmesi ama dizide en sevdiğim karakterdir.
-
3. sezon başlama tarihi ne zaman arkadaşlar ? -
quote:
Orijinalden alıntı: .Runaway.
3. sezon başlama tarihi ne zaman arkadaşlar ?
http://tvcountdown.com/s/game-of-thrones
01.04.2013 -
3. sezon başlamadan tekrar izlemek lazım ya o kadar diziden sonra karışıyo -
cnbc-e 2. sezonu yayınlayacak 2. kez izlemek isteyenler bakabilir.
Yukarılarda bir yerlerde 3. sezon tatminkar olacak demiştim, kitapta ilerledikçe yanıldığımı farkettim. Çünkü muazzam bir sezon olacak, özellikle sezonun ortalarından itibaren. -
Herkeze selamlar arkadaşlar.Ben 2.kitabı bu gün bitirdim ve artık dizisini izlemek istiyorum,1.sezonunu gayet kolay buldum,ancak 2.sezona ait güzel güzel izleyebileceğim bir yer bulamadım.Mümkünse torrent(altyazılı) veya sizin tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa bana gönderirseniz çok memnun kalırım.Hepinize kolay gelsin.
Not:bu arada imzalarınızdan snow(o bunu pek sevmesede)u aldım,en sevdiğim karakter olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 13 Ağustos 2012; 12:36:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Kinross
Yukarılarda bir yerlerde 3. sezon tatminkar olacak demiştim, kitapta ilerledikçe yanıldığımı farkettim. Çünkü muazzam bir sezon olacak, özellikle sezonun ortalarından itibaren.
İlk kitapta 400'de falanım bence çok da bi büyük olay yok. Belki 2. kitaptadır olaylar. -
Beyler 3.sezonda mı 10 bölüm olacak, bir bilgi var mı? Kitabı okuyanlar baya dolu dolu dedi ya ondan sordum belki (umarım) 10 bölümden fazla olur falan. -
2.sezondan başlıyorum.Sınavlar dolayısıyla ara vermiştim,ikinci sezonu da bugun bitiririm. -
quote:
Beyler 3.sezonda mı 10 bölüm olacak, bir bilgi var mı? Kitabı okuyanlar baya dolu dolu dedi ya ondan sordum belki (umarım) 10 bölümden fazla olur falan.
3. kitap 2 sezona yayılacak diye okumuştum bir ara.Sizin de dediğiniz gibi dolu dolu diyorlar 3. sezon için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Z.K
quote:
Beyler 3.sezonda mı 10 bölüm olacak, bir bilgi var mı? Kitabı okuyanlar baya dolu dolu dedi ya ondan sordum belki (umarım) 10 bölümden fazla olur falan.
3. kitap 2 sezona yayılacak diye okumuştum bir ara.Sizin de dediğiniz gibi dolu dolu diyorlar 3. sezon için.
Bence ilk iki sezon da dolu doluydu. Yoğun olarak verildi olaylar. Sadece savaş sahneleri biraz eksik geldi bana.
Bugün kaynak buldum ve indirmeye başladım. Bugün veya yarın izlemeye başlayacağım. Sararsa 2 sezonu sanırım bayramdan önce bitiririm. Zaten 10'ar bölümmüş.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X