Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32863287328832893290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel bir yorum katılıyorum. Herkes gözünde o kadar büyüttü ki mükemmele yakın iş çıkacağı beklentisi oluştu.1 seneden fazla süren son sezon hazırlığına rağmen böyle bir iş ortaya konmasına akıl sır erdiremiyorum.

Para var zaman var güzelim dizi 6 bölümde hiç edildi. Teknik ekip görüntüler prodüksiyon görsel efektler için bir şey demek haksızlık olur ancak 2 tane budala yazdıkları kezban senaryosu ile onbinlerce çalışanın onca emeğini mahvetti.

Sinirimi üstümden hala atamadım. Danynin hık hııkk yapa yapa yabana bakarak sersem gibi ölmesi aklıma geldikçe ashabım bozuluyor. İMDB de son bölüme 2 puan verdim. Lanet olsun be
  • Bence çok abartıyorsunuz. İnsanlar hala NK'in ölümünü kabullenemediğinden gördüğü herşeyi eleştiriyor. Ben 1'den 6'ya eğlenerek izledim. Bende konu NK üzerinden gitsin isterdim. Taht savaşlarının boş iş olduğu, NK'in terör saçtığı bölümler görmek isterdim. Ama böyle tercih edildi diye de çok aşırı yerden yere vuruluyor. Dizi hypelanırken de abartılıyordu , gömülürken de abartılıyor. Beğenilmeme sebebide aşırı hype aşırı beklentilerdir bence. Ne gelse beğenilmeyecekti. Ben daha iyi bir sezon olabilirdi diyerek yinede bütün bölümlerini eğlenerek izledim ve bitti. Bu dizinin etkisiyle yakında The Witcher ve LOTR dizilerini göreceğiz, buna vesile oldu dizinin başarısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • End now my watch has ended.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton Senna da Silva

quote:

Someone took her away from me, and seven kingdoms couldn't fill the hole she left behind

Bu diziyi bu zamanlarıyla hatırlayacağım. Bu şekilde yazılmış senaryo ile, bu şekilde kaliteli oyunculuk ile.

Aaahhhhh ahhhhh

Saçlarına kurban olduğum evlilik çağı gelmiş alev alev yanan kız gibi maşallah.

• Night king bilerek bu sonu görmesin diye kendini öldürmüş bilerek arya ya engel olmadı diye bir yorum gördüm çok güzel uymuş duruma

• Tek yapabildiğinz eleştirmek!!!!!! Çok güzel bi 9 sene geçirdim.depresyona girdiğim zamanlar umut gibi doğdu.tv de görebileciğiniz en güzel fantastik kurgu dizi. Azcık çuvaldızı kendinize batırın biz ülke olarak bırakın bunu beyaz perdeye taşımayı daha elimize alıp böyle bir kurgu hayal edemiyoruz .bizim tvmizde kaynım bana kaydıdan başka bi bok yok .ucu açık süper bi son oldu tyrion reisin dediği gibi 10 sene sonra görüşürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: OneForSorrow

Dizi bitti ama kit harrington'ı bizim evin önünden şi iz ma kuin diyerek geçtiğini gördüm
    Hahahah yeminle sinirden kahkaha attım

Ya rezalet rezalet başka bir kelime bulamıyorum bu sezonu anlatmaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rwolf123 R kullanıcısına yanıt
    Dizinin finaliyle türk dizi- sinema endüstrisi ne alaka.
  • Ciddi ciddi IMDB'de sezon finaline 10 üzerinden 10 veren ciddi bir kesim var Kim lan bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Ciddi ciddi IMDB'de sezon finaline 10 üzerinden 10 veren ciddi bir kesim var Kim lan bunlar
    Diziyi oturma organları ile izleyen bir kitle var onlardır muhtemelen.
  • Yalnız kit harington(jon snow) ın oyunculuğu baya leşmiş. Geçmiş sezonlarda göze çarpan nokalar oluyordu ama adam son sezonda leş gibi bi performans sergiledi. Boğazında balgam birikmiş sesiyle kasıla kasıla she is my queen demekten başka hiçbir şey yapmadı ve o bile katlanılabilecek gibi değildi.

• Her şeye rağmen dizinin sonunda Eşekherifin (Sekiz yıl boyunca sizlere eşlik edebilmek benim için bir gururdu) yazması insanı az da olsa etkiliyor. Ne derse densin çok anısı vardır bu dizinin. Unutulmayacaklara imza atmıştır. Elveda 8 sene...
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    daha güzel bitebilirmiydi evet yada hayır bir şeyi değiştirmez elimizde olan bu izledik ve bir efsanenin sonuna geldik.jon dany tahtın üstünde adam akıllı düzer sonra küçük ejderhAlarıyla mutlu mesut yaşarlar bumu olmalıydı bizdeki zihniyet bu çünkü

• iamburak kullanıcısına yanıt
    Beyni olmayanlar.

• O değilde akgezen mi kaldı Jon neyin nöbetini tutacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Final yapmış bir çok yabancı diziyi izledim, ancak hiç birisi bu denli bir şeyler hissettirmeden bitmemişti. Sevdiğiniz bir dizi bitince "yerine koyacak başka bir dizi bulamazsınız, bir süre boşluğa düşer hatta yeni dizi izlemeye biraz ara verirsiniz ya" işte tam olarak bundan söz ediyorum.

Bir önceki bölümü final bölümü olarak yayınlamış olsalar, daha anlamlı bir final olabilirmiş.
    Daha iyi anlatılamazdı. Kötü finallerin hepsini bir kenara koyalım got finalini diğer tarafa koyalım. Sanki dizinin bütçesini kesmişler de bari bi final yapalım diyip yapılan bir finaldi. İlkokul tiyatro kulübü gibi 10 kişi kalan oyuncu kadrosundan nereye ne lazımsa oraya koymuşlar. Podrick seni napsak heh kral muhafızı ol. Bronn sen paragözsün master of coin ol. Sam sen hisar terksin ama zincir takıp üstat ol. Hisarda adam kalmamış gibi sahte diplomalı sam'i kraliyet üstadı yaptılar. Halbuki Sam, yüksekbahçeye bağlı olan lordluğun varisiydi. Yüksekbahçe onun olmalıydı.

Aga nerden tutarsan tut inanılmaz saçma bir son. Bir arkadaş demiş yukarda, cidden oyuncularda bile performans düşüklüğü var. Sadece Arya ile Jon'un vedasını güzel vermişler o da Arya'nın yeteneği. Ghost'un cgi'si hiç bu kadar kötü olmamıştı. Jon başka yere bakıyor gibi.

• rwolf123 R kullanıcısına yanıt
    Çok doğru dedin kardeşim hepimiz toplandık öyle bir son bekliyorduk. Bu analizi de sizin gibi son sezonu beğenen uzman bir isimden duymak bizim için bir ayrıcalık oldu. Keşke sizin gibi duayen isimlerin forumda sayısı artsa.

• böyle biteceğini bilseydim hiç başlamazdım 2013 ten beri takip ediyorum diziyi zaten 5.sezonla bozmuştu 7 den itibaren iyice kalite düşmüştü ama bu son sezon leş hele final söyleyecek kelime yok böyle olacağını bilseydim hiç başlamazdım 6 sene takip etmişim dile kolay

• Dizi ilk 4 sezon kendi içerisinde kurallarını net şekilde belirlediği, politik gerçeklik, fiziksel ve doğa üstü güç dengesini koruma fikrinden vazgeçmeseydi 5. ve 6. sezon çok zor kurtarır 7.sezon imkansıza yakın olur 8. sezon ise komedi olarak kabul edilirdi.Dizi bu kadar popüler olmasını sağlayan gerçekler ve kurallar üzerine kurulu fantastik yapım olma ünvanını sadece kitaplardan ayrıldığı için kaybetmiş olamaz kötü senaryo yazılabilir ancak 8. sezon 1.bölümden hemen sonra kendini sabote etmeye karar vermiş, ciddiyet ve kurallar ile başlayan dizi en uyduruk, en ciddiyetten uzak bölümü ile veda etmiş oldu.

Hepsini geçtim sanki fantastik öğelere dizide hala değer veriliyormuş gibi 8x1'de Tormund ve Beric Last Hearth'a gidip Night's Watch'un adamları ile karşılaşıp hep birlikte dizinin en tuhaf sahnelerinden biriyle karşılaşıyorlar haliyle forumlarda binlerce kişi kafa patlatıyor bu sembol nedir nereye bağlanır diye sonra dizi böyle sahneler çekmemiş gibi 3.bölümden sonra hadi abicim toparlayın kaçıyoruz moduna giriyor.

Faceless Men diye akıllara zarar bir oluşum var Arya'nın işi bitince bir daha adlarını duymuyoruz, Night King izlemesi en keyifli planlaması akıllara zarar saçmalıktaki savaşta Polat Alemdar ve yaverleri gibi arkasına müziği alıp Bran'ın yanına gidiyor dizinin en büyük gizemi o bahsettiğim ilk 4 sezonki kurallar geçerli olsa büyük ihtimalle tanıdığımız, sevdiğimiz çoğu karakterinin kökünü kazıyacak yaratıkların lideri Hollywood klişesi ile ölüyor ve hemen ardından bu büyük gizem hiçbir artçı şok bırakmadan unutulup gidiyor hatta hemen bir sonraki bölümde insanın beynine oksijen gitmesini engelleyecek genişlikte eğlence sahnesi çekiyor.Hadi senaryo yazmayı bilmiyorsunuz savaş sonrası eğlencesi nasıl olur ana karakterler nası davranır örnek almak için Return of the King'i de mi izlemediniz bu kadar mı ucuz bir dizi bu akıl alır gibi değil.

Fanların kafa patlattığı öğelerin hepsi mümkün olamazdı ancak 8.sezona harcanan devasa bütçe ile milyonları -kötü bir sona sahip olsa bile- tatmin edecek en az 2 tane daha sezon çekilir sorular cevaplanır bazı öğelerde tatmin edici bir gizemle üstü kapalı kalırdı.
    Ancak diziyi yazanlar izleyinin aşırı derecede salak olduğunu ve sadece tahta kimin oturacağının merak edildiğini düşünmüş olacak ki dizinin en olmamış, en kaliteden uzak sahnesi ile yeni kralını seçip komiklik şakalar eşliğinde bir dönem eşi benzeri asla gelmez denen efsaneyi ejderha aleviyle yanmaktan beter etti ve bitirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: -BurakBey

Yalnız kit harington(jon snow) ın oyunculuğu baya leşmiş. Geçmiş sezonlarda göze çarpan nokalar oluyordu ama adam son sezonda leş gibi bi performans sergiledi. Boğazında balgam birikmiş sesiyle kasıla kasıla she is my queen demekten başka hiçbir şey yapmadı ve o bile katlanılabilecek gibi değildi.
    Hocam adamın başka repliği yok ne bekliyordun ki. Adamı atabildiğince arka plana altmışlar resmen. The long nightta varlığıyla yokluğu belli değildi. Tam dedik ki bi boss savaşı olacak night kingle, adamlar kursağımıza tıktı hevesimizi. Sadece kit harington değil genel olarak bu sezonda hissiyatı veremediler. En duygusal(!) denilebilecek sahnelerde bile bir şey hissedemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 32863287328832893290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.