Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32843285328632873288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grey Worm kimdir arkadaş ya ? Koskoca Aegon Targaryen'i sürgün ettirdi. Sizin kuininize de size de.. Bu son hiç içime sinmedi. Bir şeyler olmadı. Özgürlük, hümanistlik feministlik türlü türlü mesajlarla kapattılar konuyu tam da Amerikan kafasıyla. Bölümde güzel olan tek kısım Bran'in bu kadar yolu boşuna gelmedim demesiydi. Adam kral olacağını biliyormuş ya la.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölümün tek güzel yanı bence

jonun dannyi öldürmesiydi
  • Grey Worm kim bu Dothrakiler kaç kişiler? Kuzeyin kralı Jon Snow değil mi neden ordusu Sansa aptalını dinliyor? Vasfı ne bu hanımefendinin bizim bilmediğimiz bir şey mi var?

Bran kim ki onu ciddiye alalım. Jon olmasa kimse kılını kıpırdatmayacaktı kuzey için. Başkası gelip çökecekti üzerine evlerinin. Herkes Bran diye gezmeye başlıyor bomboş bir karakter.

Jon Snow dediğiniz adam kuzeyin sahibi, tahtın gerçek sahibi alo hiç izlemediniz galiba bu adamı? Akıl almaz işler gerçekten düşündükçe saçmalıklar çoğalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah'ın çüksüz lekesizi koskoca Aegon Targaryen'ı sürgün ettirdi ya lan.

Şaka mısınız oğlum?

Samwell Tarly sen nasıl bir moronsun? Gerçek kralın Jon Snow olduğunu bilmiyor musun? Tahtın gerçek varisi o değil mi?

Brann denen sinyalci bunca yolu neden geldim diyor. Ulan bacaksız sanki kendin geldin. Hodor'un sırtına yük ola ola adamı bel fıtığına mahkum ettin. O da yetmedi kapıyı tuttu senin için. Tutmasaydı da NK ve wightları alsaydı paçanı aşağı.

Drogon sen nasıl ejderhasın lan? Ananı hem gibip, hem öldürüyorlar sen o sinirle tahtı eritiyorsun. Yaksana tüm krallıkları sıra ile. Kim sana karşı koyabilir ki?

Arya binlerce ölü ardından NK gibi bir gücü öldürüyor, Dani veya Cersei'yi öldüremiyor xd. Ben böyle bir senaryoya ancak liseli gibi xdxdxd bırakırım.

Sanki tehdit varmış gibi artık adamı kara kaleye gönderiyorlar.

Hele o Sansa denen moron ölmedi ya. Bunun aslında babasının başı kesilirken diziden öldürüp, yok etmeleri lazımdı. Yemin ediyorum Joffrey halt yemiş bunun yanında. Şunun yaptığı entrikalar Türk dizilerinde yok. Eli meyve bıcağı tutmaz gelmiş kuzeydeki kraliçe olmuş.

• Ben finali oldukça beğendim. Sezonun en güzel bölümüydü. En kritik nokta ise jon ile tyrion arasında geçen diyalogdu:

Jon: Birbirimizi bir daha göreceğimizi sanmıyorum.
    Tyrion: O kadar emin olma. Kralın eli olarak birkaç yıl sonra kim olsa dünyanın diğer ucuna kaçıp gitmek ister.

Benim hem bu diyalogdan, hem de gidişattan çıkardığım kadarıyla bu dizi birkaç sene sonra tekrar çekilecek. Ancak bu sefer herkes olmayacak. Sadece Jon+tyrion+arya üzerinden işlenecek. Yani Jon durduk yere gece nöbetine yollanmadı. Arya yeni bir maceraya atılmadı. Tyrion ise o lafı boşuna söylemedi...

Gidişata göre gereksiz tabir edilen karakterler sonuca bağlandı: Kral belli oldu, Kuzeyin lideri belli oldu. Lekesizler gitti. Dothrakiler de gitti. Burda tek soru işareti dany. Ejderhanın onu alıp götürmesi tam olarak ölmediğini düşündürdü bana. Sonuçta GoT evreni. Onu tekrar hayata getirecek pek çok kişi bulunur

Bunların dışında pek çok şeyin ucu bilinçli olarak açık bırakıldı. Artık dizi ilerleyen yıllarda tekrar mı başlar, yoksa seri olarak film mi çekerler bilmem. Ama kesinlikle geri dönecek

• Final yapmış bir çok yabancı diziyi izledim, ancak hiç birisi bu denli bir şeyler hissettirmeden bitmemişti. Sevdiğiniz bir dizi bitince "yerine koyacak başka bir dizi bulamazsınız, bir süre boşluğa düşer hatta yeni dizi izlemeye biraz ara verirsiniz ya" işte tam olarak bundan söz ediyorum.

Bir önceki bölümü final bölümü olarak yayınlamış olsalar, daha anlamlı bir final olabilirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

Grey Worm kim bu Dothrakiler kaç kişiler? Kuzeyin kralı Jon Snow değil mi neden ordusu Sansa aptalını dinliyor? Vasfı ne bu hanımefendinin bizim bilmediğimiz bir şey mi var?

Bran kim ki onu ciddiye alalım. Jon olmasa kimse kılını kıpırdatmayacaktı kuzey için. Başkası gelip çökecekti üzerine evlerinin. Herkes Bran diye gezmeye başlıyor bomboş bir karakter.

Jon Snow dediğiniz adam kuzeyin sahibi, tahtın gerçek sahibi alo hiç izlemediniz galiba bu adamı? Akıl almaz işler gerçekten düşündükçe saçmalıklar çoğalıyor.
    ayrıca tyrion bileklerinde zincirle kral seçiyor...hırsız bronn maliye bakanı yapılıyor saftirik podrickte kral muhafızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 21 Mayıs 2019; 1:24:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

Son bölümün tek güzel yanı bence

jonun dannyi öldürmesiydi
    Tek güzel şeydi birde Jon ve Ghostun sarılmasıydı
  • Final sezonu çok gözeldi yeğenim.

• Final sezonunun IMDb puanları

IMDb
    Game of Thrones (TV Series 2011–2019) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt0944947/episodes

Game of Thrones (2011 - 2019)

• Son sezonunu böyle olamsıdna emeği geçen herkesin allah belasını versin. İnşallah bu sektörden bir daha ekmek yiyemezler.

Bir başyapıt nasıl bu hale getirilir aklım almıyor.

Piç jon snow da orjinal piçliğini tescil ettirdi. Dragon PİÇ'i diri diri yaksaydı içim bir nebze rahatlardı.
  • Güzel detay olmuş.
    quote:

the starks became the names of the dire wovles
    jon=ghost (doesn't exist to outside world in the far north)
    sansa=lady (lady of winterfell and queen of north)
    Arya=nymeria (warrior queen fled by sea to find a new home)
    bran=summer (hope after winter)

• Khalisi öldürüldüğünde dragonun tahtı yakıp jon snowu yakmaması lekesiz ve dotrakilerin tepkisiz kalması saçmalıklarını geçtim . Tamamen siyasi mesajlarla dolu berbat bir final. Kuzeyin bağımsız krallığını tek bir kelimeyle kabul edilmesi tam bir komedi sözde United Kingdom reklamı yapıyor çok akıllı ingilizler , Arya sözde kristof kolomb falan
  • Filmi neredeyse ilk sezonundan beri night king diyip durdular ve bir saat içinde çok saçma bir sahne ile işleri bitti. zaten bundan sonra benim içinde dizi bitti. Bence önce taht kavgası bir sezon ve son olarak night king ile savaş bir sezon olmalıydı. Tabi herkes farklı düşünüyor yalnız bu kadar “winter is coming” diyipte bu kadar ucuz sonla bitmesi gerçekten üzdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldu bittiye geldi son sezon,bence bu sezon hariç bir sezon daha sürüp öyle bitmeliydi.

Bir sezonda akgezenlerle uğraşırlar,onları yendiklerini varsayıyorum,öbür sezonda demir taht için savaşırlardı.
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum. bu sezon 6 bölüm olmamalıydı ya da en az 1 sezon daha olmalıydı. bence bu sezonu normal 50-55 dakika şeklinde 8-10 bölüm yapıp, bir de final sezonu yapmaları lazımdı.
  • Adamin kim oldugu ortaya cikmadi mi? Neden dizide surekli Jon Snow dendi diyecegim, ama vaz gectim... Ona gelene kadar o kadaaaaaar sacmalik var ki

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    hiç girip oy vermedim şu diziye bugün üyelik alıp 1 puanı bastım son bölüme

ama sonra vicdan yaptım mutlu ettiği günlerin hatrına genel dizi puanına 10 puanı bastım pişman değilim.
  • Final sezonunu Ay yapım yapsa bundan daha kötü olmazdı hatta belki daha iyi bile yapabilirlerdi iddia ediyorum !!

• yorum falan yapmıyorum imdb de 1 puanı çaktım geçtim.
    o değilde bu aptal senaristlere star wars senaryosunu vermişler.umarım bu saatten sonra geri alırlar.
  • 
Sayfa: önceki 32843285328632873288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.