Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32823283328432853286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzlemeyen varsa izlemesin vakit kaybi baska bir sey degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ejderha doğuya doğru gittiğine dair haber verilmişti tahmini essos tarafına gidiyor ejderhaların çok zeki olduğuna dair bilgiler verilmişti. Hikaye çok yarım kaldı devamı gelebilir diye umuyorum. Daenerys fazla bilinmeyen essos'ta büyücüler tarafından dirilmek üzere kaldırılsa drogon atası balerion gibi valyrian yarımadasında gelişimini tamamlayarak ortaya çıksa şu iki salak senaristten çoğumuzun daha iyi senaryo üreteceği kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeçerkenUğradı -- 20 Mayıs 2019; 23:0:0 >
  • Şurada yazılan yorumları okuyunca gülüyorum ya. İzleyin beyler izleyin. Kendi fikriniz olsun. Herif sanki bi bok biliyomuş gibi peşin hüküm veriyor.

• Beyler sonuna kadar izlediğimi düşünüyorum ama genelde yazılardan sonra bazı kesitler ekliyorlar. Bunda varmı diye teyit etmek için sonunu yazıyorum; Bundan sonra başka birşey varmıydı.

Jon, atıyla duvarın diğer tarafına özgür halkla beraber geçiyor.
  • Game of Thrones (2011 - 2019)

Biri bunu açıklayabilir mi ne kadar saçma bi sahne hakikaten dalga geçilecek kadar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçerkenUğradı

Emilia best season ever diyerek uyarmıştı bizi dinlemedik.

Bran hariç finale sevinen yok herhalde oyunculardan
    Kit Harington(Jon Snow)'dan final sezonu öncesi bir röportajda final sezonunu tek bir kelimeyle özetlemesini istiyorlar ve cevabı "disappointed" (hayal kırıklığı) oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torata90 -- 20 Mayıs 2019; 23:12:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat bir sezon, güzel bir final söylenecek söz yok. Herkes kendi yolunda olması gerektiği gibi bitirdiler. Ne yapacaklardı acaba?

Night King bir anda dirilip herkesi yutacak mıydı?
    İnsanların ne istediğini anlamak zor.
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Hayır sadece müzik devreye giriyor 2 dakika ondan sonra bitiyor. Benim izlediğimde böyleydi.
  • Efsane oldu kestane

• TEK GERÇEK KRAL!

• An itibariyle izledim.Tek kelimeyle rezalet bir final sinirden aglayasim geliyor 2011 den beri izlediğim harika efsane dizi resmen hiç edildi 2 tane andaval senarist yüzünden.En önemli sahne ki hepimizin ağzında olan Dany nin John tarafından öldürüldüğü sahne bile bomboş olmuş.Duygu yok entrika yok taht oyunu yok bomboş
    Bazı soru işaretleri giderilmesi gerekirken Tyrion un sandalye düzeltme sahnesi uzun uzadıya işleniyor.Tek kelimeyle rezalet.
    Efsane olacak dizi resmen gazoz oldu.Bi Bb finaline bak birde şunun finaline boşuna izlemisiz vesselam...
    Umarım ilerde düzgün senaristler ve sağlam bir kadro ile Got evreninin geçmisini veya geleceğini konu alan bir dizi görebiliriz.Her ne kadar yeniside yapılsa ilk 5 sezonun tadını verebileceğinden şüpheliyim.

• gelmiş geçmiş en kötü dizi finallerine büyük bir aday eklendi.
  • Ben çözdüm finali beyler siz anlamadığınız için size kötü geliyor. Ejderha Iron Throne u yakınca elde taht kalmadı. Baktılar Bran hazır sandalyesiyle gelmiş sen geç dediler bu kadar basit.
  • Bu dizinin son bölümünü sara sara izleyeceğim aklıma gelmezdi.

• Arkadaşlar imdb de sadece bölümlere değil dizinin kendisine de 1 puan vermeyi unutmayalım

• Sen onları boşversene ya stannis olacakti king yada night king başka kaçarı yoktu bence.

• Imdb son bölüm puanını bu senaristler, herkesi memnun etmek imkansız diye açıklarlar. Ortalaması 9,5 olan bir dizinin 4,5 alan bölümü var şaka gibi. Bence tam olarak hakettiği bir puan.
  • John'un ne işi var kuzeyde, orada tehdit mi kaldı mantık nedir güya sürgün mü yemiş oldu...

• Game of Thrones (2011 - 2019)

https://store.donanimhaber.com/20/fd/14/20fd14efbc6ed9b5d99448cb8d2d8f32.jpg

Benim gözümde final böyle bitti. Son sezonu hafızamdan attım. Sadece bu şekilde hatırlamak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ra-Horakhty -- 20 Mayıs 2019; 23:49:40 >

• dany tahta oturamadan öldü ya ona yanıyorum...ulan 2 dk geç gelseydin ya jon pici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 20 Mayıs 2019; 23:47:56 >
  • 
Sayfa: önceki 32823283328432853286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.