Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3029. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30273028302930303031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-FB253030B

merak ettiğim bir soru

Martell ve Tyrell haneleri Daniye bağlılık bildirmediler mi? Orduları niye winterfell'de yok?
    Tyrell ailesinin bir kısmını cersei septe kızgın ateş ile uçurdu. Kalan kısmı jaime ordusu ile gitti bitirdi. Dizide tyrell hanesi en zengin ve güçlü aile olarak verilmesine rağmen çatır çatır yok ettiler aileyi. Marteller ise yine ilk birbirleri arasında dağılıp, sonra elia martell ve kızları euron'un denizde yaptığı baskın ile dağıtıldı. Elia martell ve kızınin biri cersei'ye teslim edilip zindanda zehirli bir zıkkım ile ölüme terkedildi.

Dizinin en varlıklı ve güçlü aileleri oldu bittiye getirilip kolayca dağıtıldı. Oysa bos diyaloglar yerine bu hanelerin arasında savaş 3 4 bölümde yayınlansa çok daha iyi olurdu.

Koca haneler kolay harcanirken, lannister hanesi maşallah ayakta. Neyse night King reis bunların hesabını soracak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onca spoiler okudum halen bir halt anlamadım iyi ki bolca hanedanlık var arapsaçı gibi izledikçe anlıyorum ama okudukça bi halt anlamıyorum

bu arada 2. sezon 7. bölümdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 25 Nisan 2019; 13:7:9 >

• Ne neymiş diye bakmaya dizinin wiki sayfasına girme yoksa fena spoilerlar yiyebilirsin tavsiye.

• Bu sabah biraz dikkatimi çekti acaba dedim ve Brandon of The Bloody Blade - Night King ile alakalı böyle bir yazı buldum evvelden birileri daha düşünmüş uzun uzun yazmış.
    reddit
    r/gameofthrones - [Everything] The Identity of the Night's King
    https://www.reddit.com/r/gameofthrones/comments/6ueuzx/everything_the_identity_of_the_nights_king

Bunun gibi bir kaç yerde daha gördüm daha da yazan olmamış. Yazdıkları mantıklı geldi ancak bu sır dizide kesinlikle işlenmeyecektir bence. Long Night spin-off serisinde görebiliriz belki. Uzun Gece bile Garth Greenhand ve Brandon of The Bloody Blade'den çok sonra aradaki boşluklarda neler yaşandı umarım anlatılır.
    Reddit'teki yazıda "Kışyarı'nda her zaman bir Stark bulunmalı" sözünün aslında nereden çıktığını, binlerce yıl önceki COTF ile İlk İnsanlar'ın anlaşmasının ne olabileceği üzerine kafa yorulmuş.

Edit: Greenhand yerine Gardener yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 25 Nisan 2019; 16:59:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

s08e03 hakkında tahmin

https://www.buzzfeed.com/amphtml/crystalro/night-king-battle-of-winterfell-theory

diyorki, night king ortalarda gözükmüyor, nedeni ise, cercei 'yi vurmaya gidiyor
    Bu teori kadar saçma teori görmedim. Gerçekten mantıksız. Kaç gündür bu teori konuşuluyor.

Night King'in Cercei ile ne işi olur? Onun amacı 3 gözlü kuzgun değil mi? Öyle.
    Ejderhasıyla geri mevzide bekliyor muhtemelen, diğer ejderhalar ortaya çıkınca o da çıkacak. Night King naapsın Cercei'yi Allah aşkına. Adamın tahtla işi yok bi kere

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bu teori kadar saçma teori görmedim. Gerçekten mantıksız. Kaç gündür bu teori konuşuluyor.

Night King'in Cercei ile ne işi olur? Onun amacı 3 gözlü kuzgun değil mi? Öyle.
    Ejderhasıyla geri mevzide bekliyor muhtemelen, diğer ejderhalar ortaya çıkınca o da çıkacak. Night King naapsın Cercei'yi Allah aşkına. Adamın tahtla işi yok bi kere

Alıntıları Göster

ah bi de okusaydık linktekini, keşke
    kings landing 'te yaşayan halkı da öldürüp, kendi ordusuna katacak, aşağıdan saldırcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tıklamayın, çok fena SPOİLER

insanlar Winterfell'de yenilecekler,
    sonra Vadi korunaklı diye Vadi'ye çekilecekler.
    sonraki savaş Vadi'de olacak.
    Ejderha Rheagar ve AkEjderha Vyserion havada kapışacaklar, beraber yere düşüp ölecekler.

2 sene evvel sızdırılan 8. sezon senaryosunda böyleydi.
  • adolf1 kullanıcısına yanıt
    vadiye mi yoksa demir adalara mı benim okuduğumda demir adalaraydı
    ayrıca yara theona kaybederseniz güvenli yere ihtiyacınız var vs dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 25 Nisan 2019; 16:56:47 >
  • 2x09 başlıyor benim için önerisi olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 25 Nisan 2019; 17:23:53 >
  • Hocam zamanınız varsa izleyin fakat 8.sezon 6.bölümden önce bitirmeyin ki bekleme süreniz olmasın ayrıca buralarda fazla dolanmayın derim spoiler yiyebilirsiniz son olarak haneler başta karışık gelecektir , vikigottan bakıyorsunuz anlamak için vs ama bakmasanız daha iyi ordan da spoiler yiyebilirsiniz .. Ve merak etmeyin haneler 3. Sezonun sonlarına doğru kafanızda sağlam bir şekilde oturur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoes12 -- 25 Nisan 2019; 17:35:18 >
  • Esoes12 kullanıcısına yanıt
    zaman konusunda sıkıntı olmaz yeni fark ettim nick benzermiş yalnız geofreye gıcık kaptım adresini bilen varsa pm atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 25 Nisan 2019; 17:34:33 >
  • hocam tavsiyelere bir iki düzenleme yaptım bu arada onun dışında Jofreye daha fazla gıcık olursunuz kendisi tam bir o..çocuğudur hatta öyle ki böyle bir o ... çocuğu olduğu için kötü olmasına hak veriyorum

• PHI kullanıcısına yanıt

Şu anda ordusunda 100k kişi olduğu söylenmişti Jaime'ye bir bölümde. Eğer Winterfell'de bütün orduyu bile kaybetse 10 katı orduyla geri dönebilir. Üstelik King's Landing'i de aradan çıkarmış olacak. Sonuçta Bran'ın da bir yere kaçtığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 25 Nisan 2019; 18:34:23 >
  • Night king hepsinden zeki adamda 8000 yıllık tecrübe ve yürek var bunlar kim daha dünkü bebe yürü be Night King
  • Arkdaşlar.Game of thrones eski bölümlerini hangi siteden izliyorsunuz.
    tavsiyeniz nedir
  • Hocam 2. sezonu bitir sonra diziyi izlemeyi bırak ve şu seriyi izle o zaman diziyi daha net anlıycaksın ve inanılmaz keyif alıcaksın.
    https://www.youtube.com/watch?v=iffL5b36bO4&list=PL9mSTmkKlGu9g-CcwYZeEIWd8WUwLaXq_

Hanedanları ve konuyu genişce anlamak istiyorsan merakın varsa alttaki seriyi de izlemeni tavsiye ederim.
    https://www.youtube.com/watch?v=5F8kpsYU6s4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 25 Nisan 2019; 19:43:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: müdür

Arkdaşlar.Game of thrones eski bölümlerini hangi siteden izliyorsunuz.
    tavsiyeniz nedir
    stremio
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    +1
  • 2x10 -----------------
    28:18 süper yav

• bran night kingi vs de ezecek

• 
Sayfa: önceki 30273028302930303031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.