Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (3027. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Litterfinger sevenler için teori saçmalıyorum,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hiçbiriniz dothrakları söylemiyorsunuz
Dothraklar meydan savaşında ölüleri çekirdek gibi çitlerler, ezer geçerler farkındasınız dimi
Gece kralı büyük hezimet alacak. Elindeki ejderhasıda diğer 2 ejderha tarafından öldürülür -
Adam haklı vote for Night King
https://www.reddit.com/r/NKWinsTheThrone/comments/bgtcwp/he_will_bring_peace_to_everyone/ -
Gece kralı kazanacağı belli düşen kılıçları HBO gösterdi, artık kış geliyor üşüyorum derdi Yok,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben sersiyi çok çekici buluyorum ölmesin kraliçem tahtı kimse ondan alamayacak -
teori spoileri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 24 Nisan 2019; 21:12:10 > -
-
diziyi yeni izlemeye başladım fakat gece kralını nasıl yeneceklerine dair saçmada olsa benimde teorim var;
-
Şu teori çok konuşuluyor. Bir cevap vermek isterim. Hatta bu kadar konuşulmasına çok şaşırıyorum. Ekşide, dh'de, redditte vs her yerde gördüm.quote:
Orijinalden alıntı: alpmirza
Hocam kadınlarda da yok ama sorun olmuyor. Bence ikisi de yok çünkü konuşurken dizide "alet" diye konuşuyorlar
Bu arada aklıma geldi dün gece:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Merak ettiğim bir şey var. Winterfell'de Dany,Starklar vs. toplam kaç bin asker vardır ? Dany'nin ordusu sadece 50k vardır heralde.
Bu arada 3. bölümden görseller yayımlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 24 Nisan 2019; 21:56:32 >
-
Trailerde Ejderha ile gözükenquote:
Orijinalden alıntı: Peace Sells..
Şu teori çok konuşuluyor. Bir cevap vermek isterim. Hatta bu kadar konuşulmasına çok şaşırıyorum. Ekşide, dh'de, redditte vs her yerde gördüm.
Alıntıları Göster
-
ikinci sezon 4. bölüm ile alakalı bir sorum var
-
Cersei yardıma gelecek falan yazanlar olmuş ama bence gelmez. Ormanın çocukları yardıma gelebilir mi sizce ? Onlardan geriye kalanlar varsa -
Konuya girmemeni öneririm. Aklına takılan birşey varsa dizi bölümüne konu aç. Burada gereksiz yere spoiler yersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelse saçma olur zaten, kadının ordusunda ejderha camımı var? Bu durum bizimkilerden çok Night Kingin işine yarar.quote:
Orijinalden alıntı: m-99
Cersei yardıma gelecek falan yazanlar olmuş ama bence gelmez. Ormanın çocukları yardıma gelebilir mi sizce ? Onlardan geriye kalanlar varsa -
Gelecek bölüm temsili:
-
Bence savaşı gece kralı kazanacak dany yada cersei kazansaydı devamı çekilirdi son sezon olduğuna göre artık insanlar yok.
Teorime gelirsek
Bu savaşı gece kralı kazanacak bizimkiler bayağı kayıp verecekler ama ölülere karşıda başka bir öldürme yöntemi daha bulacakları bunları yavaşlatacak bişeyler neyse jon dany tyrion cersei jaime bunlar cerseinin yanına kaçacaklar sonra cersei ikna olacak toplu bir savaşa girişilecek savaş sırasında cersei danyi öldürtecek o son savaşta arkadan vurmalar vs olur ve en son tüm heybetiyle Night King tahta oturur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X