Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (2966. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Son sezonu tekrar mı izlesem yoksa direk özet videolarını mı izlesem diye düşünüyorum şimdi _____________________________ -
Digitürk play de yeni sezonu izlemek mümkün mü ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aynen şu konuda yardımcı olabilecek var mı ? Bir dizi için o kadar kurulum yaptırmak istemiyorum
Lyanna mormont lafi gecirir hanesinin basina gecirir bencequote:
Orijinalden alıntı: GK13
Yeni sezonda Jorah Mormont reis ne yapacak çok merak ediyorum, umarım kötü bir şey olmaz
Khaleesi demir tahta oturur büyük ihtimal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 13 Nisan 2019; 10:54:1 >
Son 1 gün be geliyor gelmekte olan😂
Bölüm malum ortamlara pazartesi sabah saat kaç gibi düşer sizce? İşe gitmeden indirmeye fırsatımız olur umarım _____________________________ -
Derbi maçları gibi digiturk sahibi biri yayın yapsa fena olmaz aslında eşekherif altyazısı çıkana kadar _____________________________ Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300 -
bizim saate göre gece 4 te çıkıyor sabah 8 - 9 gibi torrente yüksek kalite düşer _____________________________ -
Hocam bende digitürk play var sadece üyelik, ona eklenir mi hemen?quote:
Orijinalden alıntı: 0MG90
Türkçe altyazıyı çıktığı an çevirip paylaşıyorlar. Paranız varsa Digiturk üyeliği alın gitsin. Yanlış hatırlamıyorsam ABD yayınından 1 saat sonra dizi kanalında yayınlıyor. İstemiyorsanız torrent'la indirmek kolay zaten. Bu konunun sayfalarca konuşulması saçma.
Evet eklenir, internetten de izleyebilirsiniz _____________________________ -
Diziyi tekrar izlerken 5.sezonun finaline geldim,bu stannis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Benim tahminim
Cersei Lannister ölecek
Tyrion Lannister yine kral eli olarak kalacak belki sansa ile evlenebilir.
Arya Stark ya ordu komutanı olacak yada sessiz sedasız krallıktan ayrılıp gidecek.
Daenerys Targaryen büyük ihtimal ile ölecek ve arkasında küçük bir kız bırakacak annesi gibi oda ejder anası olacak.
Jon Snow krallığı yönetecek
****rden birisi Daenerys Targaryen ile kendini feda edebilir._____________________________ ... -
Alt yazıyı beklemek istemediğim için biraz araştırma yaptım eğer canlı yayındayken link patlamazsa game of thrones canlı yayın linkini ö.m üzerinden isteyen arkadaşlara yollayabilirim. _____________________________ -
14 nisan diyor ama digiturk 15 nisan diyor yani bu gece dwgilde yarin gecemi yayinlancak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ŞEREFTİR SENİ SEVMEK ***GALATASARAY***
http://www.youtube.com/watch?v=spDJoeItIMk -
Geçen sezon canlı yayın bulup izleyebilmiştim bu sene bulmakta zorlanıyorum, canlı izleyebileceğimiz kaynaklar bulduysanız paylaşabilir misiniz? Yada sansürsüz sorunsuz canlı yayını izleyebilmenin yasal yolu var mı? Malum hbo hizmet vermiyor. _____________________________
Yuruse Sasuke... ...Kore de saigo da. -
quote:
Orijinalden alıntı: Targaryen96
Diziyi tekrar izlerken 5.sezonun finaline geldim,bu stannis
_____________________________ -
Dizi Amerika'da akşam 9'da yayınlanıyor. Dolayısıyla bizde saat ertesi gün sabah 4 oluyor. O yüzden biz 15 Nisan tarihinde izleyeceğiz. _____________________________ -
Tamda kendimi ayarlamistim suan coktum resmenquote:
Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan
Dizi Amerika'da akşam 9'da yayınlanıyor. Dolayısıyla bizde saat ertesi gün sabah 4 oluyor. O yüzden biz 15 Nisan tarihinde izleyeceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ŞEREFTİR SENİ SEVMEK ***GALATASARAY***
http://www.youtube.com/watch?v=spDJoeItIMk -
neye çöküyon, yıllardır böyleydi zatenquote:
Orijinalden alıntı: Agulec40
Tamda kendimi ayarlamistim suan coktum resmen
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X