Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2857. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28552856285728582859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Süper olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adolf1

ateşe atarlar yanmazsa targeryandır...

Güzeldi

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Size güzel yemiş hocam.

• weros W kullanıcısına yanıt
    Sagol. Biseyler karisti gibi o kesin bence

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

Baelish'e sövmekten bi hal oldum Sansa'yı doldurdu doldurdu sonra ...
  • GOT evrenindeki ejderhalar Targaryen'lere mi özel yoksa daha öncesinde de var olan, başkalarının da sürebildiği yaratıklar mıydı?
  • Son bölümde açık sahne var mıydı ? Ailece izlenir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben mi yanlış hatırlıyorum bilen düzeltebilirmi? daha önce oberyn martellin karısı (ismini unutum) yara ile gemide konuşurlarken dorneda evlilik kavramı geniş olduğundan biz piç nedir bilmeyiz demişti. son bölümde ise dorneda piçlerin adı sand olur dediler?

edit: eyv ben yanlış hatırlıyomuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ay Adam -- 28 Ağustos 2017; 22:25:7 >
  • exca E kullanıcısına yanıt
    var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine güldürme kardeşim hadi ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay Adam kullanıcısına yanıt
    kuzeyde piçlere snow dorne da sand yüksekbahçede rose gibi soyadlar veriliyor ama dorne'da piçler diğer yerlerdeki gibi hor görülmez anlamında söylemişti onu
  • Ne bölüm oldu be. He o son sahne. Duvarı geçişleri çok iyi yapmışlar. Çok etkilendim. Snowun Targaryen olduğunu tahmin ediyordum zaten. Şimdi savaşı çok merak ediyorum.

• Arkadaslar kısa ve oz bir sorum olacak jon snov ile d. Targaryenin yakinlik durumu nedir? Bu konuyu cozemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernandina -- 28 Ağustos 2017; 21:53:13 >
  • Fernandina F kullanıcısına yanıt
    Akrabalar. Dany, Jon'un halası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay Adam kullanıcısına yanıt
    bu muhabbbet missandei ile davos arasında olmuştu diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

GOT evrenindeki ejderhalar Targaryen'lere mi özel yoksa daha öncesinde de var olan, başkalarının da sürebildiği yaratıklar mıydı?

Valyria'ya dayanıyor Ejderhalar. Kanadı olmayan yine ateş soluyan başka bir sürüngen de vardı adını unuttum.
    Neyse asıl soruya gelelim. Targaryenlar Valyria'da yaşayan çoğu aileden biri. Kıyametten 20 yıl kadar önce Targaryenlardan biri (adını hatırlamıyorum.) kıyameti öngörüyor ve ailesini ikna edip
    Ejderha Kayası'na yerleşiyorlar bir kaç Ejderha ile beraber. Kısacası Valyria'da ejderhaları kullanan birçok başka aile varmış.
  • spache kullanıcısına yanıt
    6. Sezonda inceden gecildi bu konu ama anlayamamistim Valla sasirdim simdi.. Baya da yakismislardi ne enteresan bir dizi yahu..

• Efsane bi sezon finaliydi bence, bölümle ilgili eleştiri yapmak istemiyorum ama yeni sezon 2019 da diyorlar şaka mı la?
  • MertLIVE kullanıcısına yanıt
    325 gün var sanırım.

• Yeni izledim
    Jon'un aegon olması garip oldu kraliçenin kardeşi diye sanıyordum ben aegon'u, Bu bölümün açığa çıktığı sahne güzeldi bence, Duvarın yıkılma sahnesi fazla saçma geldi bana ilk defa böyle bir şeyi beğenmedim bu kadar kolay olmamalıydı ayrıca dönüşen ejderhada saçma bir şekilde hızlanış diğer dönüşen varlıkları gördükten sonra olmadı bu bence, cersie'ye ne kadar küfür etsem az, Beklentimi karşılamadı bu bölüm fazla konuşma ve duraksamalar olduğu için sanırım, Son olarak ışık tanrısının elemanı bence ölmeyecek tormund ile beraber göreceğiz tekrar diye zannediyorum

Buda gelecek sezon için düşüncem:
    Eğer savaş kazanıldıktan sonra başa cersie veya yalakası geçecek ise ak gezenler kazansın daha iyi

• 
Sayfa: önceki 28552856285728582859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.