Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2858. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28562857285828592860
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya önceden de varlar hocam ilk valyriada insanlar tarafından bulunduğu için valyria çok güçleniyor.Ejderha sürenlere Ejderha lordu deniyor.targaryenlarda bu ailelerden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Cucuy -- 28 Ağustos 2017; 22:4:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernandina

Arkadaslar kısa ve oz bir sorum olacak jon snov ile d. Targaryenin yakinlik durumu nedir? Bu konuyu cozemedim

Dany, Jon'un halası.
  • Ay Adam kullanıcısına yanıt
    Dostum o konusma martelin karisi ve yara arasinda degildi. Konusma jon snov sor davos ve danny targaryenin danışmanı kivircik sacli hayunla idi o aile kavramı genis diyen kivircik hatundu..

• Tahtın gerçek varisi

Game of Thrones (2011 - 2019)

• Ben finalde olacağı söyleyeyim seneye alıntılarsınız
    Khaleesi ablamız hamile kalacak jon abiden buraya yazdım eğer dediğim olmazsa sınırsız ban istiyorum

• xwayter X kullanıcısına yanıt
    Lekesizler + Varys + Theon
    uzuvlarından müteşekkil bir taht yapmışlar, kraliçe de halinden gayet memnun
  • Bence Spin-Off dizilerden biri mutlaka Valyria temelli olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Orijinalden alıntı: ŞŞakira

Ya haydi tav oldu diyelim. Ne gereği vardı ? Ne işe yaradı bu sahne? Hangi soruyu cevapladı dizinin gidişatından etkili? Akgezenler seksle ölür müyü mü test etti bunlar? Ya da son bi fırt mı çektiler? Kral drogo mezarında ters döndü bee y*llu dany. Ygritte zateeenn...

Çocuk olacak mı onu test ediyorlar.

Şerefsizim aynısını düşündüm sahneyi izlerken.
  • SpinOff'un bir tanesinin Baratheon İsyanı olacağı neredeyse kesin...

diğeri de BlackFyre isyanı olabilir. o belli değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Bence Spin-Off dizilerden biri mutlaka Valyria temelli olmalı.

Bence aegonun fethi olur hocam spin off birde dance Of the dragons güzel olur

@adolf1 Robert's rebellion olmayacak demişti hocam GRRM seri bittiğinde bilmemiz gereken herşeyi öğrenmiş olacakmışız isyan hakkında

• Gendry al.baltani cik tahta kurtar baretheon hanesini be kocum

• x2y kullanıcısına yanıt
    Senaristler o kadar basit düşünüyor ki, bunu hesaba katmadiklarini, ejderhayla o işi hallettiklerini düşünüyorum. Night kingin Bran'ı işaretlemesi de sanırım sadece o andaki yerine ulaşması ile ilgiliydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bizim adamımız
    aegon targaryen cıktı bunun kehaneti ne idi sadece ölülerle şavaşırken liderlik etmesimi ?.Kızıl karıda son kurşununu iyi kullandı tam on ikiden he gerçek varis ^^

Ve abi 2019 nedir. Kim öle kim kala direk olayya yazıktır günahtır izleyicilere hackırlar hakkınızdır gidin alın ula ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6DD84D3A -- 28 Ağustos 2017; 22:26:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernandina

Arkadaslar kısa ve oz bir sorum olacak jon snov ile d. Targaryenin yakinlik durumu nedir? Bu konuyu cozemedim

Cevap verilmiş ama ben isimler üzerinden yazayım.

Daenerys'in büyük abisi Rhaegar Targaryen ve Eddard Stark'ın kız kardeşi Lyanna Stark'ın çocukları oluyor Jon.

Yani Daenerys Jon'un halası.
    Eddard Stark Jon'un dayısı.
    Eddard Stark'ın çocukları Jon'un kuzenleri. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 28 Ağustos 2017; 22:47:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dizide gelecek sezon dany drogonla beraber akgezenler tarafından kıstırılıp zor duruma düşmüşken jon diğer ejderhaya binip gelip danyi kurtarmazsa hiçbişey bilmiyorum.Senaryoları filan okumadım ama bu sezonun ardından böyle bir klişeyi bize yaşatmadan bitirmez heralde senaristler.
  • adolf1 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bildiğim Spin-Off dizilerde baya bir geçmişe gidecekler. Robert'ın İsyanı ise yakın tarih. Zaten dizi aracılığıyla neredeyse tüm hikayesini öğrendik, karakterlerini de biliyoruz. Robert'ın İsyanı için dizi çekilirse fanların zorlamasıyla olur bence.
  • Bence sönük bir sezondu, pek bir olay olmadı koca sezonda. Artık 8. sezonda beklediğimiz kış gelecek ama 1 yıl var daha.

Edit: Final bölumu guzeldi ama pek bir şey olmadı. Geçen sezonda böyle bitmişti, 7. sezonda ak gezenlerle savaşırlar dıyorduk ama bir şey olmadı. Neyse seneye görüşürüz, yıllar çok çabuk geçiyor. Geçen yıl 1 sene nasıl bekleyeceğim dıyordum, ama bir sezon daha bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 28 Ağustos 2017; 22:28:47 >
  • Sezon finalinde açıkçası savaş sahnesi bekliyordum. Fragmandan o hissi verdiler. Ancak sezon finali seyircinin kısmen bildiklerini dizideki karakterlerin öğrenmesi oldu. Diyaloglar güzeldi. John ve dany güzel bi ilişki içine girdi. Yeni sezonu heyecanla bekliyoruz, umarım fazla bölüm ve bol dakikalı olur.
  • Ekside iyi açıklama var hocam.
    https://eksisozluk.com/azor-ahai--3255547?a=nice

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine geldi bir sezon finali, artık bizede yeni sezonu beklemek düşer.
    8. sezonda bir şeyler olur artık.
  • 
Sayfa: önceki 28562857285828592860
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.