Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2859. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28572858285928602861
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8. sezon 2019 da yayınlanacak diyenler var, inanmıyorum ama oyle olursa saçma olur. 1 seneyi nedne boş geçsinler ki ?
  • bana kalırsa
    birincisi Gishcari Empire olsun.
    ikincisi de Valyria Empire olsun
  • Ejderhaların Dansı'na para dayanır mı? Neredeyse her karakterin ejderhası var
  • o esnada, 24 civarı ejderha var galiba.
    yeşil tarafta 4
    siyah tarafta 14
    ejder çukurunda da 6 tane zincirli ejderha bulunuyor.
    hepsi bu kadar..
    ejder çukurundaki 5 tanesi ölüyor, diğerleri de zaten havadaki mücadelede ölüyor
    isyandan sonra 8-10 tane ejderha kalıyor en fazla.
    sonra boyutları küçülmeye sayıları azalmaya başlıyor
    sonunda da yok oluyorlar...
    bunlar sinema filmini yapsalar da 2 saati geçirmezler.
    en az 3 saatlik filmler olmalı. üstelik geniş bir zamanı kapsayamaz, q.tarantino yönetse yüzlerce binlerce yılı filme sığdırabilir ama bunlar beceremez...
  • Jaime Lannister karakteri çok güzel işlendi ilk sezonun en sevimsiz karakterlerindendi şuan dizide Euron ve Arya ile birlikte en sevdiğim karakter oldu
  • Jon'un akgezen öldürme sunumunu pazarlamacı edasıyla yapması beni benden aldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • duvarın ejderhaya karşı zyaıf olduğunu gösteren bi kaynak göstersene bana
  • Mümkün değil dayanmaz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Cucuy -- 28 Ağustos 2017; 23:27:21 >
  • Ahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

duvarın ejderhaya karşı zyaıf olduğunu gösteren bi kaynak göstersene bana

Duvar buzdan yapılma

Ejderha ateş üflüyor

Logic.
  • Kitaptan ayrıldığından beri dizi senaryo olarak vasat. Linçe hazırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    Bu seferde ghost icin yakin.Herkes oldurur sevdigini.Kimi ejderhalarla kimi ejderhalarin annesiyle

• Para dayanmasını geçtim, 6. sezonda geçecek az biraz ejdarha sahnesi için ekip 1 yıl çalışıyordu galiba, HBO açıklamayı bi video ile yapmıştı.

3 saatlik ejderhalar dolu filmi bu hızla 30-40 yıl sonrasına görebiliriz anca.
  • 1 yıl bekle şimdi hadi hayırlı işlerrr Ama final beklediğim gibi olmadı yada ben daha şaşalı hayal ettim belkide
  • Evlenecekler.Cocuk dogmadan once evlenirlerse olmaz.Ki ayrica kral ile kralice tek fermanlarina bakar

• demir tahta oturması gereken kişiydi.arya şerefsizi hunharca, acımadan, terbiyesizce öldürdü. ARYA bundan gayrı başdüşmanımdır
  • Başın sagolsun hocam.

• Oyunculuğu ve ses tonu çok iyiydi.Ölmese iyiydi,eski düzgün karakterler azalıyor gitikçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl

Para dayanmasını geçtim, 6. sezonda geçecek az biraz ejdarha sahnesi için ekip 1 yıl çalışıyordu galiba, HBO açıklamayı bi video ile yapmıştı.

3 saatlik ejderhalar dolu filmi bu hızla 30-40 yıl sonrasına görebiliriz anca.

1 yıllık süreçte neler neler yapılır hocam. 4 ay çekim süresi, geri kalanı montaj işleriyle geçiyor. 3-4 aylık bir süreçte dizinin yayınlanma ve boşluk var.
    Zaten işlem gücü çok yüksek bilgisayarlarda alınıyor son render. Atıyorum 30 sn lik ejderha görüntüsü için 720 kare render alınıyor. iş detaya ve kaliteyi artırınca bu süreler sürekli artıyor tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafonte

Kitaptan ayrıldığından beri dizi senaryo olarak vasat. Linçe hazırım

aynen katılıyorum hocam sadece senaryo da değil; diyalogların basitliği, ışınlanmalar, mantık hataları vs vs bu sezon tamamiyle içine ettiler 6 sezonun hatrına izledim ama şunu da anladım ki bu dizi her ne kadar oyunculuklar, bütçe vs üst düzey olsa da diziyi bize izleten george r r martin'miş

• 
Sayfa: önceki 28572858285928602861
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.