Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2658. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.488.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26562657265826592660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brk 1

Sızıntılar 1080p'mi?
    game of thrones 1080p'den aşşağı izlenmez arkadaş. izleyen enayidir. ayrıca 2 gün sonra yayınlancak zaten beklesenize.

yok 4k izliyoruz 240p hacı ne 1080 i
  • quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

quote:

Sızıntılar 1080p'mi?
    game of thrones 1080p'den aşşağı izlenmez arkadaş. izleyen enayidir. ayrıca 2 gün sonra yayınlancak zaten beklesenize.

ciddi misin? allah askına 240p nasıl izliyorsunuz nasıl tad aldınız. ben normal videoları 1080p'den assagı izlemiyorum, helede game of thrones.
    çıldırmışsınız

• quote:

quote:

quote:

Sızıntılar 1080p'mi?

ciddi misin? allah askına 240p nasıl izliyorsunuz nasıl tad aldınız. ben normal videoları 1080p'den assagı izlemiyorum, helede game of thrones.
    çıldırmışsınız

kesinlikle çıldırdık birde altyazısız. Pişmanım ama 5 de sızdırılsa dayanamayıp izlerim

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 5 Ağustos 2017; 3:35:15 >
  • Altyazı var hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar iki farklı ülkede çekim yapıp çektiklerini birleştirmek için başka ülkeye gönderiyor orda birleştirip yayınlıyorlarmış geçen sene belgesel gibi birşey yapmışlardı orda söylemişlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Bran evine yeni pc alınmış interneti yeni yeni keşfeden çocuklar gibi değil mi ?

Ben de X-men deki Professor X e benzettim bu bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Altyazı var hocam.

öğlen yoktu 1 saat ingilizce alt yazı aradım eşekherifin altyazı çıkınca 2.kez izledim 3.sü pazartesi inşallah1 tane gereksiz sahne yoktu bölümde tekrar tekrar izlenebilecek bir bölüm.
  • Arya neydi öyle ya
  • Kesinlikle. Her şeyden vardı bölümde. Sakin başlayıp şaha kalkması hele. En son Piçler Savaşı bölümünde böyle heyecanlandırmıştı dizi. Sevdim bu sezonu. Bitmek üzere gerçi sezon da ama olsundu :'(

• Hackerlardan dizi yönetimine sen böyle olmasını istedin Ağla,Kudur,Zırla
    --

Ver adamlara 2-3 milyon dolar böyle şeyler yaşanmasın.
  • Bölüm harikaydı dayanamayıp izledim pazartesi tekrar izlerim

Bran ın Littlefinger a söylediği söz ilk sezona göndermeydi sanırım Littlefinger ın kuyusunu kazar yakında bence.

Arya nın Brienne ile olan sahnesi de harikaydı.

Azor Ahai konusuna gelirsek bence Azor Ahai ve Vaadedilmiş Prens ayrı kişiler ben burda şaşırtmaca bekliyorum açıkcası herkes tek karaktere odaklanmış durumda çünkü

Tahminim

Azor Ahai diyarı akgezenlerden kurtaracak olan kişi

Prens ise diyara barış getirecek kişi olabilir gibi geliyor

Azor Ahai Jaime olur bence (cersei öldürme kehaneti de var malum)

Prens ise Jon olabilir ya da Melisandre nin dediği gibi ortak oynamanız gereken bir rol var diyordu Jon ve Dany ikili olarak Vaadedilmiş Prens olabilir.

Ancak Azor Ahai Jon olursa üzülürüm o misyonu Jaime daha iyi taşır her şeyin altından da Jon çıkmamış olur.

• Ejderhalar için yaptiklari silahin okunun ucunda zehir vardi sanirim. Normalde de oyle olmasi lazim zaten bunlara head shot atamayacagin icin isabet etse bile oldurecek bi silah tasarlamalilardi. Muhtemelen Drogon R.I.P

• Serinin kitabında bir tane daha targeryen prensi var o olabilir mi dizide geçmiyor.
  • Şu sezonun en iyi bölümüydü bence.
  • Jonun böyle küçük emrah gibi durmasının sebebi saçları adamı karizmatik gösteren şey o dağınık duran buklu bukle saçlarıymış.
    Heralde danyle sex yapıcağı sırada açar saçını.
    Game of thronestan bahsediyorsak dany ve jondan okkalı bi sahne gelicektir ama kit harington çok minyon gibi geliyor bana nasıl göstericekler merak ediyorum.
    Nerede khal drogo nerede jon snow.
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Sanırım kitaptaki o targeryan ile Jon u dizide birleştirecekler yani kitaptaki bu karakterlerin misyonlarını tek karakter de yani jon da toplayacaklar dizide çünkü o targeryanin dizide olmayacağı açıklandı diye biliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Ben unutmuşum bunu oha bran

Bunu fark eden var mıydı?

izleyenlerin %90 ı

izleyenlerin %90'ı fark etmedi bence daha 2 hafta önce bu sahneyi izlemiştim jeton geç düştü.

Ağa bu tür referansları fark etmeyenler genelde Dany'e "Khaleesi" diyen, hâla Jon Arryn'i Lannisterlar öldürdü sanan, Bran'in suikasti olayını bile anlayamamış diziyi bir kez izleyen "Casuals" dediğimiz kitle, die hard fan ol demiyorum ama ben ortalama bir redditter olarak 4-5 kere bitirmişimdir baştan sona, özellikle yeni sezon gelirken hep bir izleme serisi atarım, haliyle şu ladder sahnesini değil anlamak ezbere biliyorum, o tür referansları alamıyorsan baştan bir izlemeni tavsiye ederim, böyle bir diziyi hiç etmeyin.

Ayrıca normalde redditte yazarım burda pek GoT fanı yok %90 casual izleyiciler, the realm yerine diyar denmesi bile batacak şımarık bir elitliğe bürünüyorum. Ama bu bölümdeki gibi bir sürü referanslar, foreshadowing olsun küçük detaylar olsun defalarca oldu, örneğin Bran'in Rat Cook(tıkla) hikâyesinin 3 sezon sonraki olayın foreshadowing'i olması, işte efendim ilk bölümde Jon Arryn ölmesinden sonra "Ladder" müziği çalması(Petyr'ın katil olduğunu belirtiyor.), işte Red Wedding katillerinin hepsinin kendi öldürme tarzlarıyla ölmesi(Roose stabbed in the heart, Walder Frey throat cutted, Tywin shot with a crosbow vs...), bir sürü ayrıntı var dizide her bölümlere yayılıyor bunlar, bu tür şeyleri merak edenleri reddite bekleriz.

• Hançer olayını anlamadım biri anlatabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ejderhalara vurmasınlar ya bu mızrak olayını nasıl çözecekler? fikri olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 26562657265826592660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.