Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetkep

@Macabre
    demek istedigim ; neden bu filmde hareket yok ? sorusuna ; e bu film entrikalı diyerek işin içinden çıkılmamalı..Sonuçta tarihi bir film.Her adamda kılıç var ok var icraat yok
    Yinede güzel film..İzlemeye devam...

"tarihi" değilde "ortaçağ temalı fantastik dizi" desek
    Savaşlara kadar (savaş olur mu bilmiyorum sadece tahmin yürütüyorum) infaz, suikast ve düellodan başka birşey görmeyiz gibi geliyor bana, ki onlar bile yeter.

Ayrıca; bu gece yeni bölüm var galiba. Yarına da çeviri düşmüş olur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 9 Mayıs 2011; 2:26:13 >

• quote:

@Macabre
    demek istedigim ; neden bu filmde hareket yok ? sorusuna ; e bu film entrikalı diyerek işin içinden çıkılmamalı..Sonuçta tarihi bir film.Her adamda kılıç var ok var icraat yok

İmdb'de açıklama aynen şu şekilde: ''Kings, queens, knights and renegades use schemes and swords to battle for the throne.'' Hem entrikayı hem de savaşı göreceğiz açıklamaya göre. Ancak kıran kırana meydan savaşı görmemiz çok zor. En azından Dothraki'ler karşı kıtaya geçene kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

quote:

@Macabre

İmdb'de açıklama aynen şu şekilde: ''Kings, queens, knights and renegades use schemes and swords to battle for the throne.'' Hem entrikayı hem de savaşı göreceğiz açıklamaya göre. Ancak kıran kırana meydan savaşı görmemiz çok zor. En azından Dothraki'ler karşı kıtaya geçene kadar.

Meydan savaşı görmek isteyenler Yüzüklerin Efendisi ile idare etsin şimdilik o zaman. Ne diyelim.

• Game.of.Thrones.S01E04.720p.HDTV.x264-CTU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

quote:

@Macabre

Meydan savaşı görmek isteyenler Yüzüklerin Efendisi ile idare etsin şimdilik o zaman. Ne diyelim.

Kitap hakkında çok küçük
    Kitabı yeni okudum, bence çeviri fena diil, ya da şöyle söyleyeyim dedikleri kadar kötü diil Ortalama sanırım her bölümde kitaptan 70-90 sayfa arasında konu işliyorlar. Savaş konusuna gelince sezonun son 3-4 haftasında çok heyacanlı şeyler olduğunu söyleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strm13 -- 9 Mayıs 2011; 11:26:56 >

• Kitap muhabbetini gidin başka yerde yapın.
  • Spoiler'lara dikkat, pazartesileri tırsarak bakıyorum buraya Kitabı okuyanlardan ricam, dizi, kitap paralelindemi gidiyor, prodüksüyon karşılayabliiyormu? Gerçi göreceli bir durum, mesela Yüzüklerin efendisi hayal kırıklığyıdı bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Kitap muhabbetini gidin başka yerde yapın.

Bu konuda kitap hakkında bir daha yazmayacağıma emin olabilirsiniz ancak bu kadar kırıcı bir uslubunuzun olmamasını dilerdim.
  • Şu haftalık takip olaylarında epey spoiler yedik, dolayısıyla -ister istemez- tepki koyuyor artık bünye.
  • altyazı bugun duser mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

altyazı bugun duser mi acaba ?

Düşerde muhtemelen geceye demiş eşekherif onun için 9-10'u bulur diye düşünüyorum. Hem bu diziyi gece izlemek lazım bence.
  • Game.of.Thrones.S01E04.Cripples.Bastards.and.Broken.Things.HDTV.XviD-FQM

HD monitörüm elden gittiği için HD izleyemiyorum artık.
  • Aksiyon bekleyenler diziyi izlemeyi bıraksın,size göre bir kitap-dizi değil bu yapım.

Evet yer yer savaşlar olucak fakat dizinin büyük bir kısmı durağan geçicektir.Ekşide de dendiği gibi;böyle bir kitabın dizisini çekmek için ya paraya doymuş biri ya da aptal olmanız lazım.Bu dizi,piyasadaki aksiyonlu boş yapımlardan değil ve zamanla bu nedenle hitap ettiği kitle azalabiliyor.

Ahmet arkadaşım,kitapları okuyan biri olarak diziden çok fazla hareket beklememi öneriyorum.HBOnun diğer yapımları kalitesinde olucaktır.Sean Bean var diye vurdulu kırdılı birşey olmasını bekliyorsan izlemeyi bırakmalısınız.Bu dizi kablolu kanal dizisi ve en önemlisi HBO yapımı.Kitaplara bağlı kalırsa oldukça durgun geçmesi muhtemel.

Ayrıca white walkersları çok beklemeyin.4.kitap bitti ama hala ortaya çıkmadılar adam akıllı.

Ayrıca eser tür olarak epik-fantastik türe giriyor.

quote:

Spoiler'lara dikkat, pazartesileri tırsarak bakıyorum buraya Kitabı okuyanlardan ricam, dizi, kitap paralelindemi gidiyor, prodüksüyon karşılayabliiyormu? Gerçi göreceli bir durum, mesela Yüzüklerin efendisi hayal kırıklığyıdı bende.

Kitaba oldukça sadık.Hemen hemen aynısı ve sırf bu sebeb bile yapımcıları tebrik etmeye yeter.Aslına çok ama çok sadık bir şekilde tvye aktarıldı şu ana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMayKaat -- 9 Mayıs 2011; 16:05:27 >

• white walkers'lar da Lost'taki kara duman gibi 4 sezon sonra ortaya cıkacak desene
  • 4.bölüm kaç gibi düşer*
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay0

4.bölüm kaç gibi düşer*

düstü 5 dakkada cektim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay0

4.bölüm kaç gibi düşer*

altyazıysa linkini atabilrmsisn?
  • Arkadaşlar dizinin esinlendiği kitapların çevirileri iyi değil diye duymuştum gerçekten öyle mi? Öyleyse yeni bir çeviri yapılacak mı? Ayrıca kitapların tam isimlerini yazabilir mi bilen arkadaşlar?
  • Altyazı çıktı. 720p uyumlusunu bekliyorum.
  • biri böyle çevirmiş;

6
    00:00:10,478 --> 00:00:15,783
    Lord Snow sizin gibilerin hor
    görüldüğü bir kalede büyüdü.

diğeri ise;

6
    00:00:10,478 --> 00:00:15,783
    Kalede yetişen Lord Snow
    sizin gibileri kolay harcıyor.

Baya farklılıklar var yani.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.