Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceki mesajımda demişdim tüm iş bücüre kalır diye,adamın suçuda yok

leydi stark ne yaptı öyle yaw! ulan gaza geldim bende dalacakdım.. starklara olan saygı ve sevgi krallık vs starklar arasında olabilecek savaşda kimin daha güçlü olacağına dair ipucu veriyor sanırım..bu arada bücür gerçekleri öğrenip anlatır gibime geliyor starklara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 10 Mayıs 2011; 0:20:49 >
  • az önce böyle bir şey gördüm, vardı da biz mi kaçırdık acaba? yoksa gelecek bölümlerde mi?

Game of Thrones Wiki
    Sibel Kekilli
    http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Sibel_Kekilli

• Sonu herkes gibi beni de heyecanlandırdı.Geri kalan 4 bölümde aksiyon tavan yapacak diyebiliriz ilk dört bölüme göre.

Filmdeki kurtları nereden bulmuşlar bilmiyorum ama 4 tane alman kurdu bakmış biri olarak gönlümü fethetti diyebilirim sadece kurtlarıyla
  • sondaki ekşın olmasa diziyi izlememeyi bile düşündüm sona kadar çok sıktı ya
  • dizi çok ağırlaştı.hareketi bıraktım konuda çok yavaşladı.kitabı okuyanlarda tuhaf bi hava var.sanki senaryoyu kendileri yazmış gibi savunmaya geçiyorlar.izleyip izlememe derdi insanın kendisini ilgilendirir başkasını değil.benim demek istediğim dizi süslenebilir,kitaba %100 uyulması onu daha iyi bir sanat eseri yapacağı kanısında değilim.sonuçta bir dizi ratingi varsa devam eder..
  • Diziye biraz hareket lazım artık.

Çakma ejderhanın kölesine aşık oldum.

• Ne varsa Kuzeylilerde var.
  • Son bölümün son sahnesini yazmak için girmiştim meğer herkes aynı şekilde heyecan yapmış Bu arada Sibel Kekilli'yi henüz göremedim gören oldumu ? Khaleesi'nin kölesi ile karıştırıyor çoğu kişi.O son bölümde son ejderha ile birlikte olan köle kız değil yani karıştırmayın.

Edit: Köle kıza aşık olup merak edenler Roxanne Mckee bu ablamızın adı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 10 Mayıs 2011; 4:12:04 >
  • - Dizide hiç çirkin kadın yok. Gerçi güzel kadınlar olmasa da kimse seyretmez(kadınlar dahil).

- Dizinin introsu çok kaliteli. İntrosu böyle olmasaydı izleyen sayısı yarıya düşerdi.

- Artık biraz aksiyon bekliyoruz, entrikalardan sıkıldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Son bölümün son sahnesini yazmak için girmiştim meğer herkes aynı şekilde heyecan yapmış Bu arada Sibel Kekilli'yi henüz göremedim gören oldumu ? Khaleesi'nin kölesi ile karıştırıyor çoğu kişi.O son bölümde son ejderha ile birlikte olan köle kız değil yani karıştırmayın.

Edit: Köle kıza aşık olup merak edenler Roxanne Mckee bu ablamızın adı.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bataktakm

az önce böyle bir şey gördüm, vardı da biz mi kaçırdık acaba? yoksa gelecek bölümlerde mi?

Game of Thrones Wiki
    Sibel Kekilli
    http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Sibel_Kekilli

Son bölümlerde görebiliriz belki
    wikide öyle demişler

• Merak ettiğim birşey Ned Stark'ın kaç çocuğu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çomak.88

Merak ettiğim birşey Ned Stark'ın kaç çocuğu var?

6 galiba,6. olan snow

Dizi harika çok beğendim..bitirdim 4 bölümüde..Dizi içinde dönen oyunlar ve karakterler sayesinde aksiyona hiç gerek kalmıyor.Ak gezenleri iyice merak ediyorum,benjen surları geçip gidecek,snow da sonrasında gidecek.
    Bir de o köle dediğiniz kız kvp de ki polatın eşine benzemiyor mu yav? ben ona benzettim
    Tam çözemediğim bir şey daha var,kraliçe ile o sarı herif kardeş mi,sevgili mi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 6 imiş maşallah boromire . Ben de hep 5 sayıyordum şu en küçük erkek çocuğu hesaba katmamışım .Dizide diğer 5 çocuk gibi aktif olarak pek görünmüyor. Bu kadar etkisiz olduğuna göre yakında ölür herhalde
  • dizinin ratinglerini merak edenler için
    en.wikipedia.org
    List of Game of Thrones episodes - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Game_of_Thrones_episodes
    daha da artar bu sayılar :)

• İşlerin Tyrion(cüce)'ın üzerine kalmasına üzüldüm.Sevdiğim bir karakterdi kendisi.Ama o ne yapar, eder kurtulmanın bir yolunu bulur diye düşünüyorum.
  • Benim kanım bu diziye çok ısındı, bir daha da soğumaz. İsterlerse askerlik anılarını anlatsınlar, isterlese sadece birbirlerine baksınlar bön bön, 1 saat oturur izlerim.
  • Her bölümde LOTR tadı alıyorum.. Git gide sarıyor :)
  • Dizinin, kitaptan ve yazardan bağımsız süslenmesi kadar büyük bir saygısızlık düşünemiyorum, hatta hakaret bile diyebilirm "sen bu işi bilmezsin biz hallederiz,süsleriz,rayting yaparız".

Ned'in karısı Ctalyn'in Tyrion'u şuçlaması ve tutuklaması o pozisyondaki biri için düşüncesizlik gibi geliyor, nasıl ispatlıyacak, suçladığı insan kraliçe soyundan, ispatlıyamacak,ortalık karışacak, birkaç bölüm bunun üzerine kurulur. Dizinin ilerliyişi belli oldu, büyük bir çatışma olmayacak gibi, karakterler ve karakterlerin hikayelerinin ana konuya bağlanması sırasında geçen entrikalar,suikastler ve ufak kavgalar ile geçecek.
  • Diziden hoşlanmaya başladım ama biraz daha hareket lazım sanki.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.