Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21032104210521062107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimde kafama bu sorular takılmıştı. Bir gün önce yazdım foruma fakat cevap gelmedi. Dizinin bu kısmı saçma olmuş.

1- Can ciğer kuzu sarması olmamasına rağmen davous un jon u canlandırması için Kızıl a yalvarması, (hemde stannis ölü iken)
    2- Tormund un Davos a karışmaması, Benim bildiğim Tormund bırak Davos'u Nights watch tan kurtarmayı onu gördüğünde baltayı kafasına indirirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

Karisini kurtaramiyor cunku gucu karisini kurtarmaya yetmiyor. Zaten suan sehri kontrolleri pamuk ipligine bagli, bir anda High Septon'u basarsa halk patlar. Yapabilecegi bir sey yok. Sakin birisini dusunmeden hareket eden manyagin tekine tercih ederim. Joffrey az sakin olsa Ned'in kellesini kesmese bunlarin hicbiri olmayacakti. Bunlarin hepsi Joffrey malinin sucu. Keske hic yasamasaydi da sadece Tommen hukum surebilseydi o cok daha iyi bir kral olur.

Tapınağa en başta Cersei güç verdi de böyle oldu. Joffrey olsaydı Cersei odasından dışarı bile çıkamazdı. Sakin düşünen demişsin de herhangi bir şeye ait bir düşüncesi yok ki. Kim ne neyi yumuşak dille dese onu yapıyor. Mutlak otoritesinden taviz vermeyen biriyle şu veledi karşılaştırma.
  • Vay be jon snow

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler içerir:

Aylar önce ne demiştim, ne glenn ne jon ö le mez....Raiting var arkadaşlar hem de en basit şekilde döndüler. Birinin üzerine arkadaşı düştü altta kalanın canı kaldı zombiler arkadaşını yedi...Diğeri en basit şekilde en büyücü kadın tarafından uyandırıldı.....

Search yapın isterseniz jonun kim olduğu hakkında...benim mesaja rastlayacaksınız hatta jonun annesi gözüktü bu bölüm :)

Dizinin Finalini içerir üstte yazdıklarım

Bu sezon finali için de ne yazmıştım...Ramseyi o kadar zalim yapacaklar ki hatta Türkiyede sokakta gezse döverler...Jon dönecek Finalde Ramseyi kesecek ama şu da var GOT 8,9. bölümleri de final gibi kullanıyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Yalnız Melisandre de inancını baya bir kaybetmişti, bu dakikadan sonra artık iyice coşmasını bekliyorum

Coşar
    Bu mesaja eklenen görseller:

Game of Thrones (2011 - 2019)

• Bu sezon güncel takip etmeyecektim lakin arkadaşın "2. bölüm şahane izle mutlaka" demesinden sonra ilk 2 bölümü izledim.

İlk bölüm idare ederdi lakin 2. bölümde bir anda bir sürü olay oldu gerçekten. Şu gif tam anlatıyor olayı

https://store.donanimhaber.com/60/09/ac/6009ac428ccdf9d69e82ac2ed61fd3b8.gif

Dorne'da Bolton'larda ve Greyjoy'larda resmen darbe oldu. Yönetimin başındakiler bir anda değişti. Ve hepsi de öldürüldü. Hiç beklenmeyen şeyler yaşadık. O din adamının Jamie'eye kafa tutuşu bile çok sağlamdı bu bölümde.
    Beklenen olay da gerçekleşti ve "Yu nov nating con sınov" geri döndü. Umarım artık daha karanlık bir kişilik olur. Stannis'ten sonra yerini dolduracak birisi lazım.
    Stannis demişken, Stannis'in kızını da boşu boşuna yaktıran sonra Stannis'in bile bir nevi ölmesine sebep olan Melissandre'ye de kılım artık. Con Sınov'u geri getirdi diye gözüme giremez. Kız pisi pisine gitti.

Gelelim Tyrion'un yaptığı çılgınlığa.
    Şarabı fazla kaçırmış sarhoşken yaptı bence bu hareketi. Sonra "bi daha yaparsam ağzıma küreklen vur" tavrı bunu gösterdi zaten
    Tyrion'un Targeryen olabileceği söyleniyor. Olaylar olaylar...

Arya ise artık "nobody" olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bakalım sonu ne olacak.
    Sansa artık güvende denilebilir.
    Bran'i ise uzuuuuun zaman sonra geçmişte yolculuk ederken gördük. Bu çocuk ne olacak çok merak ediyorum. 3 gözlü kuzgun ayağına nerelere gitti umarım boşa çıkmaz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• PHI kullanıcısına yanıt
    Her yer darbe her yer direniş.
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt

eğer bildiğimiz jon snow olarak uyandıysa ki sanmıyorum Ollie yi affeder

son bölümü izleyenler bakabilirmi;

Branin yanındaki yerli kız 4.sezon son bölümdeki ormanın çocukları olan mı nasıl büyümüş o kadar anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 3 Mayıs 2016; 9:41:57 >
  • Gözümsün Spoiler'ın dibine vurmuşsun dibine sağlık..
  • Başka bildiğin daha iyi ölü diriltme yöntemleri mi var üstad. Varsa söyle bizde öğrenelim necromancer mısın yoksa

• Yalnız Jaime Lannister o rahibmi ne varya (din adamı) ona kafayı taktı ilerliyen bölümlerde kesin ellicek
  • aslında çok dikkat çekmeyen bir karakter
    olan hodor'da önemli şeyler olduğunu düşünüyorum... martin'in hodor'a dair sağlam bir ters köşesi vardır eminim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakkr -- 3 Mayıs 2016; 10:11:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

Karisini kurtaramiyor cunku gucu karisini kurtarmaya yetmiyor. Zaten suan sehri kontrolleri pamuk ipligine bagli, bir anda High Septon'u basarsa halk patlar. Yapabilecegi bir sey yok. Sakin birisini dusunmeden hareket eden manyagin tekine tercih ederim. Joffrey az sakin olsa Ned'in kellesini kesmese bunlarin hicbiri olmayacakti. Bunlarin hepsi Joffrey malinin sucu. Keske hic yasamasaydi da sadece Tommen hukum surebilseydi o cok daha iyi bir kral olur.

Kardeşim tamam da Joffrey bunu yapmasa Ned stark evine felan dönseydi şu an forumdaki konuşanların %90 yalan olucaktı. Dizi bu çok kasmayın bu kadar. Keyfinize bakın

• LaHire kullanıcısına yanıt
    Lazarus Pit in bile bir seramonisi bir albenisi bir jakuzisi bir efsanesi var :)
    Şaka maka Jon daki Geral of Rivia façası bile fanatiği yapar dizinin

• Gerçek Jon Snow öldü bu kızıl karının canlandırdığı kişi ise bir rus ajanıdır ismide joniktor snowin'dir

• quote:

Orijinalden alıntı: LaHire

Başka bildiğin daha iyi ölü diriltme yöntemleri mi var üstad. Varsa söyle bizde öğrenelim necromancer mısın yoksa

Seni tatmin ettiyse bilemem.Artık kim ölürse ciddiye alınmaz Melisandre saç sakal keser diriltir deriz.Büyük bir bedeli olmalıydı ve bu bedelide üstüne basa basa göstermelilerdi.

• Rodin kullanıcısına yanıt
    Spoiler olabilir

Ben razi falan degilim. Jonda giderse dizinin hicbir anlami kalmaz. Sirf sasirayim diye sevdigim karaktetlerin olmesini asla istemem. Herkesin istedigi sey farkli tabi..

• Zobaa16 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen napıyorsun ya
    Hayır sadece GoT spoilerı zannettik okuduk TWD'den de vermişsin
    Üzdün

• Kairros. kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle olacak.

• Snow'u uyandıran büyü veya başka birşey değil. Snow zaten bunca zaman hayaletin içinde idi. Orada tüm yapılanları gördü ve duydu. Tabi bu benim nacizhane atıp tutumalarım!
  • 
Sayfa: önceki 21032104210521062107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.