Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21022103210421052106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

Dünyayı kasıp kavuran dizi gömülüyor Arka Sokaklar değil bu ölüm basit bu dizi için

Ölüm basit ey fani, dirilmeler sıradan

• Tesekkurker hocam duzelttim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

mountain zırhın içinde niye yaratık gibi duruyor bilen var mı? gözler siyah, ten siyah, böyle töbe estafurullah bişey olmuş gibi.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Jon Snow'un ölmesi boşuna değildi. Artık surdaki yaşam eskisi gibi olmayacak. Bana kalırsa çok daha sert bir komutan olacak. Üstadın dediği gibi içindeki çocuğu öldürdü Jon.

Jon Snow'un yemini ölene kadardı. Neticede öldü de Bu kumandanlık işlerini bırakıp kuzeye gitse, ned reyizin öcünü alsa ne güzel olur

• Tam olarak beklenen şekilde geldi Jon. Tabi biraz kolaya kaçmaca gibi olmuş, ben daha büyük bi ritüel tarzı bişey bekliyordum....
  • 2. sezondan hatırlarsanız

Arya ve hound, beric dondarrion ile karşılaşıyorlardı hound düelloda beric dondarrionu öldürüp serbest kalıyordu. Beric dondarrion ise thoros of myr tarafından geri getiriliyordu. Kızıl kadında ziyaret etmişti bahsi geçen grubu orada dondarrion kaç kere ölümden geri döndü diye sordu altı kez olduğunu fln öğrenmiştik. O zamanlarda thoros of myr ile kırmızı kadının meslektaş olduğunu fln görmüştük de üzerinden bu kadar zaman geçince unutulması normal

O backgroundu anımsadıktan sonra

Jonun dirileceği çok barizdi zaten, gitti ilk sezondan kendini gece nöbetine attı, ned ve robbun gidişiyle doğan boşluğu yemininden dolayı dolduramıyordu, şimdi lord kumandan olarak öldü stark olarak uyandı diyebiliriz. Hatta ben stannisin kuzey yolculuğunun bile sebebi olarak bu olayı görüyorum dizinin bu yanının iskeleti bence buydu. Saçma bulmaya fln gerek yok daha önce olmamış bir şey değil. Öyle önüne gelen dirilir diye bir durum da yok, rhollor tarafından geri döndürülenlerin yaraları iyileşmiyor dolayısıyla kafası kesilen birinin mesela ned yada robb dönmesi mümkün değil, ayrıca şunu da ekleyelim geride bıraktığımız altı sezonda sadece kırmızılı kadını ve thoros of myri gördük rhollorun rahibi olarak. Bu işler herkesin harcı değil ki melisandrenin kendine güvenmemesinden de anlayabiliriz ne kadar zor bir iş olduğunu

• İbra Kadabra kullanıcısına yanıt

stannisin nerede olduğunu biliyorlar mı sence o savaşa giderken farkettiysen kızıl kadın gitmedi kara kalede kaldı.Jon'u diriltirken zaten olmaz ama madem davos rica etti tavırlarıyla yaptı sonunda da olmadı zaten diye ayrıldı odadan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncsta -- 3 Mayıs 2016; 4:18:22 >
  • Sast kullanıcısına yanıt

katılıyorum ayrıca 3 sezon 6. bölümde thoroslu myr sahnelerine bakın adam da bunu yaparken inanmamış olacağına arkadaşımdı ve denedim tarzı bir şey demişti.Diriltirken onunda hiç inancı yokmuş isteyen o bölümü açsın izlesin.
  • It's time to learn what it means to be a Stark

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Benim anlamadığım (6x03 ve ilerisi için spoiler içerebilir);

R+L=J ise Ned bu durumu niye Catelyn'den saklıyor ? Diğer herkesten saklaması normal Robert duyarsa öldüreceği için fakat karısından saklamasına anlam veremiyorum teori doğruysa. Jon, Lyannayla Ned'in ensest çocuğu falan olmasın ?

Bir de Melisandre olayının anlatılışını mantıklı bulmuyorum. Stannis'i ölüme sürükleyen, Shireen'i canlı canlı yakan kadınla kanka oluyor Davos hiç bir şey olmamış gibi. Hadi diyelim bilmiyor Shireen'i yaktığını, Jon'la doğru düzgün bir yakınlık kurmamışken bütün Watch'u karşısına alması ve üstüne Mel'den diriltmesini istemesini pek anlayamadım açıkçası. Hadi onu da geçtim Tormund gördü Mel'in Mance'ı canlı canlı yaktığını, o da hiç bir şey olmamış gibi davranıyor.

Kitapta 50 yerde geçiyor
    Lyanna:Bana söz ver Ned bana söz ver diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melladin -- 3 Mayıs 2016; 5:20:44 >

• Walter Kebab kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

abi bu kadin hile ya sikistiklarinda iki buyu yapsin hersey hallolsun , cok sacmaydi bence yaptigi

• jon snow sanırsam ölmedi ben izleyemiyorum çok zamanım yok ama bana jon snow'un dirilme sahnesini video olarak atabilecek var mı? Youtube'ye falan baktım bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: REGULARY

jon snow sanırsam ölmedi ben izleyemiyorum çok zamanım yok ama bana jon snow'un dirilme sahnesini video olarak atabilecek var mı? Youtube'ye falan baktım bulamadım

• O ana kuzusu veled, Joffrey denen manyaktan bin kat daha iyi.

• Nasi bi bolumdu bu boyle ya bu kadar erkenden boyle hareket beklemezdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

O ana kuzusu veled, Joffrey denen manyaktan bin kat daha iyi.

Neresi daha iyi, kukla gibi oynatılmaktan başka bir işe yaramıyor. Korkak daha karısını kurtaramıyor. Ötesi mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 3 Mayıs 2016; 8:19:40 >
  • Yalnız Melisandre de inancını baya bir kaybetmişti, bu dakikadan sonra artık iyice coşmasını bekliyorum
  • Demek 5 kelime ile oluyor bu isler. Çoğu seyi düşünen senaristler bayagi kolaya kacmis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karisini kurtaramiyor cunku gucu karisini kurtarmaya yetmiyor. Zaten suan sehri kontrolleri pamuk ipligine bagli, bir anda High Septon'u basarsa halk patlar. Yapabilecegi bir sey yok. Sakin birisini dusunmeden hareket eden manyagin tekine tercih ederim. Joffrey az sakin olsa Ned'in kellesini kesmese bunlarin hicbiri olmayacakti. Bunlarin hepsi Joffrey malinin sucu. Keske hic yasamasaydi da sadece Tommen hukum surebilseydi o cok daha iyi bir kral olur.

• 
Sayfa: önceki 21022103210421052106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.