Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21012102210321042105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle bi düşüncem var olur veya olmaz bilmiyorum ama söyliyimde bi fikir alışverişi yapalım

Bence melisandre'nin gördüğü o büyük zafer Stannis'in değil Jon Snow'un kuzeyi tekrar geri almasıydı. Yani ben böyle düşünüyorum ne kadar mümkün ne kadar değil orasını bilemem

• Kimse kusura bakmasın Jonun dirilmesi dizinin yapısana aykırı. Yukarı da arkadasın dedigi gibi her önüne gelen dirilsin o zaman.

Sansa'nın son anda kurtulması tarzı şeyler hiç hosuma gitmiyor.

Mesala Tyrion ejderhaların yanına gittiğinde orada ölseydi aha iste bu Got derdim.Buralar şenlenirdi . (Tyrion reis adamdır )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehitkamil -- 3 Mayıs 2016; 1:39:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Şöyle bi düşüncem var olur veya olmaz bilmiyorum ama söyliyimde bi fikir alışverişi yapalım

Bence melisandre'nin gördüğü o büyük zafer Stannis'in değil Jon Snow'un kuzeyi tekrar geri almasıydı. Yani ben böyle düşünüyorum ne kadar mümkün ne kadar değil orasını bilemem

Hocam o sahneyi izlerken ben de aynısını düşündüm.Hatta Sör Davos şimdi böyle söylecek diye düşündüm ama söylemedi.Bakalım neler olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehitkamil

Kimse kusura bakmasın Jonun dirilmesi dizinin yapısana aykırı. Yukarı da arkadasın dedigi gibi her önüne gelen dirilsin o zaman.

Mesala Tyrion ejderhaların yanına gittiğinde orada ölseydi aha iste bu Got derdim.Buralar şenlenirdi . (Tyrion reis adamdır )

Yalnız kitapta da böyle dirilmeler var. Beric Dondarrion 9 kere dirilmişti sanırım

Catelyn Stark da diriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 3 Mayıs 2016; 1:44:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

Kimse kusura bakmasın Jonun dirilmesi dizinin yapısana aykırı. Yukarı da arkadasın dedigi gibi her önüne gelen dirilsin o zaman.

Yalnız kitapta da böyle dirilmeler var. Beric Dondarrion 9 kere dirilmişti sanırım

Onu biliyorum. 3.sezon olması lazım Tazı ve bu bir grup vardı. Orada görmüştüm. Catelyn ileride dirilecek değil mi ?

• mountain zırhın içinde niye yaratık gibi duruyor bilen var mı? gözler siyah, ten siyah, böyle töbe estafurullah bişey olmuş gibi.
  • quote:

Peki benimde bildiğim bir kan bağı ile alakalı bu dirilmeler. Yani bu şekilde büyücü diriltiyor ancak o kan bağına sahip değilse diriltemiyor. J.Snow un aile bağları hala net değil bence onunla alakalı bir konu. Öldü dirildi herhalde şu geri kafalı kara pelerinlilerden de kurtulur, gider evini geri alır.

• Şu kitap fanı olup Stannis,Euron ve Doran gibi karakterlere takan arkadaşlara da ayrı bir gülüyorum açıkçası. Ne bekleniyor? Her şey harfiyen kitap gibi mi olsun? ya da Stannis kitapta iyi ve tahtı hak ediyor diye dizide buna paralel mi devam etmeli? Mesela ilk bölümde Doran'ın ölümü bana da sahne olarak çok basit geldi ama kitapta anlatılan Doran 'ı dizide böyle öldürdükleri için suçlayanlar oldu. Artık kabul edilmeli ki kitap ve dizi farklı işler. Bu nedenle her ikisini de kendi içinde değerlendirmek gerekiyor. Kitabı bende okudum. Ama bir diziden ya da bütçesi ne olursa olsun bir sinema filminden nasıl bir kitap kalitesi bekleyebiliyorsunuz? Kitap, sizin hayalinizin gidebildiği yere kadardır. Filmlerde ise bu durumu kısıtlayan birçok faktör bulunuyor.

Neyse tekrar diziye dönersek

Bu 2 bölüm sanki tek bir bölümmüş sonra part part yayınlamışlar gibi geldi. Hoş zaten Game of thrones'un çok fazla oyuncu ve hikaye barındırması ve de bunları 50 dakikada anlatması nedeniyle hep bir tadımlık durumu var. Ama yine de güzel gidiyor bana göre. Ramsay, ne kadar sevmesem de diziye renk katan karakterlerin başında geliyor. Jon'un da dirilmesiyle Azor Ahai olacağı kesinleşmiş oldu. Bir de diziye dönüp baktıkça aslında olacak bazı şeyler hakkında açıkça ipuçları verildiği görülüyor. (Tabi o zamanlar anlam veremiyoruz) Bu duruma ve George Martin'in iyi karakterlerden pek hoşlanmadığına güvenerek Arya'nın mottosu olan "Valar morghulis" Ak gezenlerin zaferini işaret ediyor olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Jon snow'u falan boşverinde.Bu ramsey tam psikopat yeminle adam iktidar uğruna önüne geleni deşiyor.
    Ayrıca iyide oynuyor sırıtmıyor.

daha evvel misfits de bildiğin mülayim bir tipi vardı hergelenin. Demek her rolü kıvırıyor.

• Ölen birdaha ölemez .
  • Yahu şu kitaptan spoiler verenleri de geçtim insan alakasız bir konuya , SGK , GSS , Avukatlık icra takibi bilmem ne konusuna ve mesajlarına neden Game of Thrones spoilerı koyar ve yazar ki ?

Bunları yapanları kulakları fena çınlıyor yalnız ben söyleyeyim de.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

Onu biliyorum. 3.sezon olması lazım Tazı ve bu bir grup vardı. Orada görmüştüm. Catelyn ileride dirilecek değil mi ?

Şimdiye kadar dirilmediğine şaşıyorum. Kitapta Brienne onun yanına gidiyordu.

• Peki Catelyn Stark dirilmesi sonra mı yoksa daha önce oldu mu ?

Dizi bu kadar uzun süreli olunca her sey birbirine girdi.

Derisi yüzülmüş bir adamın sırrı olmaz

• Arkadaslar yapimcilar ve kit bir aciklama yaptilar mi bu dirilme konusunda?

Bir de sormak ostedigim bir sey var fragmanlarin birinde tormunt bugune kadar longnightta bize onderlik edecek kisinin o oldugunu dusunuyorum ama deilmis gibi bir sey soyluyor bu konuda teorisi dusuncesi olan biri var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red alert2 -- 3 Mayıs 2016; 2:42:43 >
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Ben pazartesi günleri internete pek girmiyorum, tavsiye ederim; ama dışarıdaki insanlardan spoiler yerseniz artık onda da yapacak bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

mountain zırhın içinde niye yaratık gibi duruyor bilen var mı? gözler siyah, ten siyah, böyle töbe estafurullah bişey olmuş gibi.

Oberyn'le dövüşürken aldığı yaralar neticesinde ölmek üzereydi; zira Oberyn'in mızrağında mantikor zehri vardı. Qyburn de dövüşten sonra acayip bir şeyler yaparak Dağ'ı hayata döndürdü. Kısacası Dağ'ı modifiye ettiler. Şimdi hayvandan farkı yok; sadece Cersei'yi koruyor.

red alert2, bölümü henüz izlememiş arkadaşlar için lütfen spoiler butonu kullanın. Bu arada, sorunuza kısmen cevap vereyim. Buraya tıklayın. Bölümü izlememiş arkadaşlar lütfen tıklamasın, benden söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 3 Mayıs 2016; 2:15:14 >

• Sonunda.

• Jon Snow'un ölmesi boşuna değildi. Artık surdaki yaşam eskisi gibi olmayacak. Bana kalırsa çok daha sert bir komutan olacak. Üstadın dediği gibi içindeki çocuğu öldürdü Jon.
  • Dizinin atmosferi şahane de konu çorba oldu.Dizide kralları öldürmek bu kadar basit olmamalıydı.Bu sezon 10 bölüm olacaksa yine 2 bölümdür dizi çöp gidiyor,resmen sezon doldurmalık bölümler.Dizi saçma bir şekilde Ramsay bolton üzerinden gidiyor her bölüm vahşetlerini izliyoruz,Starklar zaten işkence görsün diye dizide konu olmuş,bu bölüm khaalesiyi göremedik.
    Ejderhaların tyrion'a kedi gibi sürtünmesi baya komikti.

• Dünyayı kasıp kavuran dizi gömülüyor Arka Sokaklar değil bu ölüm basit bu dizi için

• 
Sayfa: önceki 21012102210321042105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.