Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1913. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19111912191319141915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ragnar

Kardeş trollüğünü konu dışında yap. Bir iddiada bulunacaksanız mutlaka kaynağınız olmalı. Bu arkadaş gibi uçuk iddiada bulunanları şikayet etmek lazım. Bildiğin trollük yapıyor.

Teori kardeşim. Onlarca teori yazılı burda . Hepsi troll o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarllGallagher

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

Kardeş trollüğünü konu dışında yap. Bir iddiada bulunacaksanız mutlaka kaynağınız olmalı. Bu arkadaş gibi uçuk iddiada bulunanları şikayet etmek lazım. Bildiğin trollük yapıyor.

Teori kardeşim. Onlarca teori yazılı burda . Hepsi troll o zaman

quote:

George r.r martin in karısı katıldığı canlı yayında pot kırarak Daario Naharis in , Jaqen H'ghar oldugunu ağzından kaçırdı

Bu nasıl teori? Troll teorisi galiba. Tekrar söylüyorum, bunun yeri burası değil konu dışı. Tabi diğer arkadaşlar bu durumdan rahatsız olmuyorsa o başka.

• quote:

Orijinalden alıntı: gibikler

quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

bu sezon ne dandikti ya 10 saatimi çaldılar aksiyon yoktu desem yeridir stannis kızı yakmasa iyiydi

aksiyon arıyorsan yanlış diziyi izliyorsun

o anlamda aksiyon değil hocam geçen seneler iyi gibiydi 7 bölümü boşa izledik bu sezon
  • İlk sezon iyiydi, ikincisi fena değildi değildi, gittikçe saçmaladılar.
    Daha izlemeyi pek düşünmüyorum.

• Stannis'in aslında tek en önemli özelliği askeri taktikleri. Ama maalesef dizide bu yanını geçtim hiçbir yanını doğru düzgün yansıtamamışlar. Dizide çok sünepe, bir kadın tarafından yönlendirilen biri olarak gösterdiler. Greyjoylar'ın isyanında Victorian Greyjoy'u denizde mağlup eden tek adam Stannis. Robert'ın İsyanı'nda Fırtına Burnu'nu uzun bir zaman boyunca bir yandan karşı düşmanla bir yandan açlıkla kaleyi savunmuştur. Bu olaylar Westeros'ta büyük zaferler olarak anılır.

Ayrıca Wintefell'e yürürken Stannis'in ordusu kışa, erzakların yanmasına rağmen sayısı Boltonlar'dan fazlaydı. Sırf Stannis karakterin sırf diziden çıkarmak için yapılmış olabilir. Gerçi kesin öldüğünü bilmiyoruz.

• Beyler cersei yi kucagina alan asker kim neyin nesi spoiler istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt

Mountain yani namı değer Dağ(şu Prens Oberyn in kafatsaını patlatan adam)ayrıca aryanın isim listesindede vardı

• AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz eğer kitaptansa evet orda böyleymiş ama dizideki stannis gerçekten pısırık bir karakterdi.
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt

Cercei yanındaki yaşlı adam yani Qubryn, Dağ ve Kızıl Yılan düellosunundan sonra Dağ'ın vücuduyla deney yapıyor. Birka bölüm önce Qubryn ile Cercei diyalogları buna işaretti. Sonra dilini filan kesip, ismini Rabert Strong koyup, Cercei'nin adamı haline getiriyor.
  • Jon ile ilgili gelecek sezonlardan AĞIR SPOILER, UYARIYORUM AĞIR SPOILER SONRA AĞLAMAYIN!!!

Jon Snow 7. sezonda kahtalı mıçe olarak geri dönecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15CD78EA1 -- 19 Haziran 2015; 18:51:19 >
  • Aksiyon yokmusmus.Dizinin adi taht oyunlari.Aksiyondan cok katakulli kumpas sirtindan bicaklama icerir.Aksiyon isteyen Hizli ve Ofkeli izlesin.

• Charlotte hope ile su kutluyu cok benzetiyorum.

Nu game of thrones da cok turk benzerleri var.

Cayci huseyin

Ugur boral - jon snöw

• Turk dizisi izleye izleye beyni korelmis bir halka bu diziyi izletirsen tabi begenmez.Adam son bolumden bile bi haber su kim yapti , bunu kim etti diye soruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gibikler

quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

Diziyi sıkı takip edenlere sorum var
    kitapta barristan selmy yaşıyor mu ve bi bölümde jorah mormont barristan selmynin yedi krallığın en iyi savaşçısı olduğunu söylüyor adamın bi numarasını göremedik kitapta detaylıysa alayim diyorum

1.si kitapta yaşıyor
    2.si adam öldüğü yerde gayet iyi olduğunu gösterdi

Hocam doğru da ned bile adamın iyi olduğunu söyledi ama bu kadar kolay gitmesi saçma geldi kitap alınmalı o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah müge anlıyı izle yen oldu mu ? Game of thrones tan bahsediyordu

• Kitabı kesinlikle alın. Dizi 1se kitap 100. Dizide olmayan onlarca şey var kitapta kesinlikle okuyun.

Ayrıca Barristan Selmy de gelmiş geçmiş en iyilerden biri ama en iyisi değil. Karakterlerin ortak kanaati Arthur Dayne'in en iyisi olduğu yönünde.

• Sezon finalini şimdi izledim valla dağıldım ya ortalık toz duman oldu üzüldüm lan, yine hadi bekle şimdi yeni sezonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

stanis e bir üzülen benmiyim ? yaptıklarına kızsamda o yanındaki adamın kralım bir kuşatma olmayacak dediğinde düşman ordusunu ve sayısı gördüğündeki yüzündeki çaresizlik ifadesi hala aklımda. (adam iyi oyuncu duyguları çok iyi verdi)

içimden bir ses brienne onu öldürmedi diyor...bu dizi her ölümü net gösterdi şimdiye kadar.

Açıkça söyliyim o tahta en çok yakışan isimin o olacağını düşünüyordum. Her ne kadar kötü karakter gibi tanıtılmış olsa da bi yanım hep sempati duyuyordu. Adam tam anlamıyla bir mantık adamı. Düşünce tarzını kendime benzettim. Cidden tahtı en fazla hak edenlerden biriydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

stanis e bir üzülen benmiyim ? yaptıklarına kızsamda o yanındaki adamın kralım bir kuşatma olmayacak dediğinde düşman ordusunu ve sayısı gördüğündeki yüzündeki çaresizlik ifadesi hala aklımda. (adam iyi oyuncu duyguları çok iyi verdi)

içimden bir ses brienne onu öldürmedi diyor...bu dizi her ölümü net gösterdi şimdiye kadar.

Açıkça söyliyim o tahta en çok yakışan isimin o olacağını düşünüyordum. Her ne kadar kötü karakter gibi tanıtılmış olsa da bi yanım hep sempati duyuyordu. Adam tam anlamıyla bir mantık adamı. Düşünce tarzını kendime benzettim. Cidden tahtı en fazla hak edenlerden biriydi.

• Daha önceden atıldı mı bilmiyorum ama çok iyi olmuş. Fena güldüm.

• 
Sayfa: önceki 19111912191319141915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.