Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1914. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19121913191419151916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Coolhands gelecek sezonda olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali_1907

beyler merak ettiğim bir soru

Coolhand'i getirene kadar getirmeleri gereken daha önemli karakterler yok. Ayrica Bran zaten Brynden River'in yanina giderken olması gerekiyordu Coolhand'in.Bu bolum haricinde rolu yok oldugu icin hic getirmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: CarllGallagher

Sabah müge anlıyı izle yen oldu mu ? Game of thrones tan bahsediyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Daha önceden atıldı mı bilmiyorum ama çok iyi olmuş. Fena güldüm.

https://www.youtube.com/watch?v=WEQnwF4yoWI

Gece gece iyi güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nadeje. -- 20 Haziran 2015; 4:30:13 >

• sonunda kitaptan spoiler verenlerden kurtulduk diyordum ki diziden çok kitaptan bahsediyor dizi konusunda.

Neyseki artık ilerleyen bölümlerden spoiler veremeyeceksiniz.Bir dizi için bu kadar çok troll nasıl toplanır bunun örneğini gösterdiği için Game of Thrones a ve kitabının yazarına teşekkür etmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

Orijinalden alıntı: mali_1907

beyler merak ettiğim bir soru

Coolhand'i getirene kadar getirmeleri gereken daha önemli karakterler yok. Ayrica Bran zaten Brynden River'in yanina giderken olması gerekiyordu Coolhand'in.Bu bolum haricinde rolu yok oldugu icin hic getirmezler.

Yanlız o coldhands değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kargaların ziyafetini okuyorum kitabın sonunda 50 sayfa ekler bölümü var karakter isimleri .Canımı çok sıkan bi olay var isimler birbirine çok karışıyor mesela greyjoyların isimleri genellikle -on ile bitiyor euron victarion balon vs vs .

Bir de isimlere komik komik çeviriler yapmışlar kuzeyde anası belli olmayanlara kar deniyor menzilde su falan .Kral muhafızlarından Osmund karakazan , oberyn in maiyetine kum soyadı derken beynim yandı . Güzel mi güzel kitap fakat dediğim gibi olaylar akılda kalmıyor karışıyor .Tolkien in kitapları bu konuda 10 basar grrm kitaplarına ,aradaki kalite farkı belli oluyor üslupta .Kitapları bitirip diziye devam edeceğim şimdilik bekliyorum dün başladım kargaların ziyafetine 240. Sayfaya gelmişim herhalde hızlı okudum ondan böyle oldu ya da bilemiyorum kargaların ziyafetinin karışık olmasından dolayı olmuş olabilir bi dünya karakter tanıtmışlar kitapta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunotheKid

Kitabı kesinlikle alın. Dizi 1se kitap 100. Dizide olmayan onlarca şey var kitapta kesinlikle okuyun.

Ayrıca Barristan Selmy de gelmiş geçmiş en iyilerden biri ama en iyisi değil. Karakterlerin ortak kanaati Arthur Dayne'in en iyisi olduğu yönünde.

Barisstan da çok fena Arthur Dayne düzeyinde .15 yaşında dağıtmadığı şövalye efsane kalmamış .Jaime kral muhafızlarının beyaz kitabındaki anılardan anlatırken barristan selmy nin en kabarık listeye sahip olduğundan bahsediyordu yanlış hatırlamıyorsam .Kesin olarak o veya bu demek yanlış olacaktır bence ama ikisinin de efsane olduğu kesin .Hightower hanedanından da efsane adamlar var dizide hiç değinilmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

sonunda kitaptan spoiler verenlerden kurtulduk diyordum ki diziden çok kitaptan bahsediyor dizi konusunda.

Neyseki artık ilerleyen bölümlerden spoiler veremeyeceksiniz.Bir dizi için bu kadar çok troll nasıl toplanır bunun örneğini gösterdiği için Game of Thrones a ve kitabının yazarına teşekkür etmek gerek.

anlamadığınız bir şey var. bu bir fantastik kitap serisi. en büyük sorunu da bitmemiş bir seri olması.
    yüzlerce karakter, yüzlerce yer ismi, hikayenin gidişatına etki edebilecek yüzlerce olay var.
    tabiki kitaptan konuşulacak, kitapla kıyaslanacak, gelecek sezonlarda ne olabileceği tartışılacak.
    hobbit filmi konusunda orta dünya ile ilgili soru sorulması saçma mıdır?
    yüzüklerin efendisi filminde açıklanmayan sauron, elfler vb.nin tartışılması saçma mıdır?

okumaktan acizsiniz, bari gelip millete trol yakıştırması yapmayın.

• bu arada bugün jaqen h'ghar'ın doğumgünüymüş. a man was born today.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Daha önceden atıldı mı bilmiyorum ama çok iyi olmuş. Fena güldüm.

Müthiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

quote:

Orijinalden alıntı: YunotheKid

Kitabı kesinlikle alın. Dizi 1se kitap 100. Dizide olmayan onlarca şey var kitapta kesinlikle okuyun.

Ayrıca Barristan Selmy de gelmiş geçmiş en iyilerden biri ama en iyisi değil. Karakterlerin ortak kanaati Arthur Dayne'in en iyisi olduğu yönünde.

Barisstan da çok fena Arthur Dayne düzeyinde .15 yaşında dağıtmadığı şövalye efsane kalmamış .Jaime kral muhafızlarının beyaz kitabındaki anılardan anlatırken barristan selmy nin en kabarık listeye sahip olduğundan bahsediyordu yanlış hatırlamıyorsam .Kesin olarak o veya bu demek yanlış olacaktır bence ama ikisinin de efsane olduğu kesin .Hightower hanedanından da efsane adamlar var dizide hiç değinilmedi

Ben de Ned ve Jaime'nin söylemlerine göre Arthur Dayne demiştim ama haklısınız kesin yargı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jonny_J

quote:

sonunda kitaptan spoiler verenlerden kurtulduk diyordum ki diziden çok kitaptan bahsediyor dizi konusunda.

anlamadığınız bir şey var. bu bir fantastik kitap serisi. en büyük sorunu da bitmemiş bir seri olması.
    yüzlerce karakter, yüzlerce yer ismi, hikayenin gidişatına etki edebilecek yüzlerce olay var.
    tabiki kitaptan konuşulacak, kitapla kıyaslanacak, gelecek sezonlarda ne olabileceği tartışılacak.
    yüzüklerin efendisi filminde açıklanmayan sauron, elfler vb.nin tartışılması saçma mıdır?

yahu bir yürü git işine , bu konuda bundan 2 - 3 yıl önce kitaptan spoiler konusunda katı kurallar kondu nedeni ise sen ve senin gibilerin kitaptan spoiler vermesinin önünü kesmekti ama azminizle bugüne kadar binlerce insanın canını sıktınız bu konuda.

kitaptan spoiler vermeyin kuralını neden inat ve ısrarla görmezden gelip dizi konusunda milletin keyfini kaçırıyorsunuz anlamak mümkün değil,normal bir insanoğlu da anlayamaz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

Dizinin tadı zaten kaçmıştı,hep kötüler kazanıyor,iyi erkek karakter de kalmadı,ne için izleyecez khalesi demir tahta otursun diyemi peh

Khaleesi tahta geçemeyecek kesin bilgi. Martin kendisi demişti öyle iyi bir son ve sıradan bir son beklemeyin diye. Şuan herkesin son olarak düşündüğü Daenerys'in tahta geçmesidir ancak bu olmayacak benim görüşüm tabii . Daenerys Westeros'a gelir ortalığı yakıp kavurur ancak büyük bir savaşta öleceğini düşünüyorum(ihanette olabilir).Martin'den sıradan bir son bekleyemeyiz. Yada tahta geçip sonra kaybedebilir ama son olarak Daenerys'li son düşünmüyorum(belki hamile kalır çocuğu geçer ama Daenerys olmaz.)

Valla ben açıkçası şu nedenden ötürü diziyi izliyordum starkların intikamının alınması ramsey ve onları kullananların ölmesi, ama filmde easoğlan erkek karakter kalmadı bi john snow vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Naděje

quote:

Orijinalden alıntı: CarllGallagher

Sabah müge anlıyı izle yen oldu mu ? Game of thrones tan bahsediyordu

Ulan müge anlı yı izlerken bile spoiler yiyebiliyosun nasıl bir dizi bu ya

• Ramiz Karaeski kullanıcısına yanıt

Yok hacı naptın ya Oradaki dediğim gibi Brynden River daha çok bilinen ismi ile Kankuzgun. Değersiz Aegon zamanında Ageon ölmeden önce bütün meşru garyımeşru çocuklarına haklarını veriyor. Böylece çok konuşulan Karaateş(Blackfire) isyanı çıkıyor. Orada Kankuzgun meşru çocuğun yanında yer alarak kral eli görevini üstleniyor. Zamanında bildiğimiz Varys gibi biriymiş ve çok meşhur biri hem de. Çok iyi istihbarat ağına sahip biri.

Bran ve ekibi üçgözlü kuzgunu aramaya giderken akgezenlerle karşılaşıyor. Orada yardıma gelior Coolhands. Brynden River'ın yanına gelen kadar eşlik ediyor. Bizim ekibi kolluyor bildiğin.

• quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Abuzer_Kömürcü

Ulan Stannis'i mahvetmişler tek gerçek kralın sonu öyle saçma mı olacaktı

kendi kızın yakmasaydı o zaman . ölsün gebersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßohemian

quote:

quote:

Konuşun tabii ki, konuşmayın demiyoruz.
    Ama bu konuşmayı gidin kitap bölümünde yapın.
    Ben Jon'un öleceğini 2 bölüm önce öğrenmek zorunda mıydım?
    Siz kitap konusacaksiniz diye bizim dizi zevkimizi koreltme hakkınız yok.
    Burası dizi bölümü. Okuma yazmanız yoksa bir okula, varsa da bir göz doktoruna gidebilirsiniz. Buradaki insanların 3 kuruşluk zevkini bozmaya sizin hakkınız yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

quote:

Orijinalden alıntı: Abuzer_Kömürcü

Ulan Stannis'i mahvetmişler tek gerçek kralın sonu öyle saçma mı olacaktı

kendi kızın yakmasaydı o zaman . ölsün gebersin

Fedakarlık budur işte herkesin yapamayacağı bir şey.
    Kızı yakılmasaydı 5.000 adam ölecekti orada tabii adamları da değerini bilemedi orası ayrı.

• 
Sayfa: önceki 19121913191419151916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.