Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Snow'un başına neler gelecek çok fena merak ediyorum.
  • İlk iki bölüm gibi değildi ama yine de güzel bölümdü.
    Kaliteli altyazıyla daha da güzel geldi.

Snow'a bence de bir şeyler olacak.
    Benim teorim: İlk muhafız geri dönmeyecek. Snow da onu aramaya gidecek.
    Yaşlı adam kış 9 yıl sürdü diyor.
    Sanırım her bölüm 1 ay sonrasını gösteriyor. Sarışın kız 2 aylık hamile olduğuna göre mantık olarak öyle olması gerek.
  • Game of Thrones haneleri.

Game of Thrones (2011 - 2019)
  • M_Yamadag mı ?

eşekherif & Taskano ?

Hangisi beyler çabuk söyleyin 3.Bölüme başlıycam şimdi
  • eşekherif & Taskano
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

M_Yamadag mı ?

eşekherif & Taskano ?

Hangisi beyler çabuk söyleyin 3.Bölüme başlıycam şimdi

eşekherif & Taşkano tabiki.
  • @onur* hocam resim bayağı iyiymiş.
  • ilk 2 bölüme göre durgun bir bölüm izledik
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Geçen bölümlere nazaran daha az zevkle izlediğim bir bölüm oldu. Dizide kilit bir karakter olacağını tahmin ettiğim Bran'in kötürüm olması işleri karıştırdı, bakalım ilerleyen bölümlerde bir iyileşme söz konusu olacak mı.

Hatırlarsan ilk bölümde ok atıyordu ama isabet ettiremiyordu. Bence tekrar yürüyebilse de yürüyemese de zaman içerisinde keskin bir nişancı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 3 Mayıs 2011; 1:05:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

Üç bölüm Camelot izledim, beklentilerimi karşılayamadım. Arthur abazan bir teenager çıktı.
    The Tudors ve Games of Thornes'u düşünüyorum. Bir de The Borgias varmış.
    Hepsini şimdi izlemesem de yaz için yolluk yapacağım. İyi midir bu diziler? En azından ROME ayarında mıdır?

The Tudors - VIII. Henry'yi anlatır. Tarih, din, diplomasi, saray entrikaları... On numara dizidir, ama türe aşina olmayan bünyeleri sıkabilir.

The Borgias - Göz ucuyla baktım, The Tudors havası var.

Game of Thrones - İyidir, direkt izle.

Edit: İyidir az oldu; şaheser...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macabre -- 3 Mayıs 2011; 4:21:21 >
  • 3. Bölüm 45dk45sn'de:

Kızın saçının örüldüğü sahne, sol kulaklığımda iki kez "Selamu Aleyküm" diye birşey duydum. Yanıldım zannettim ama yanılmamışım.
    İlginç
  • Dizi de bolca karakter olunca hiçbir sahne boş geçmiyor.Böyle olunca da aksiyon olmasa da zevkle sıkılmadan izliyorsunuz. Bu bölümde harikaydı.Film kalitesinde dizi yapıyor adamlar helal olsun.Çıtayı yükselttiler bu dizi ile.
    Bu arada herhalde bölümler arası kabaca 1 aylık bir konu işleniyor.
    Starkın zaten şehre gelmesi 1 ay sürdüğünü biliyoruz, sarışın kızın hamileliğinin belli olması ki 2 ay oldu diyorlar.

Bu arada bu dünyada mevsim döngüleri baya farklı anlaşılan.Yazlar ve kışlar uzun yıllar sürüyor. Kocakarının çocuğa anlattığı hikayeye bakarsak bir ömür boyu süren kışlar da olmuş.
    Bu ak yürüyenlerin 1000 yıl üzerine ortaya çıkıp ortalığı dağıtacağı bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum

• Cidden harika bir dizi izletiyorlar bize tek diyebileceğim budur. Aksiyon olmasın hep böyle olsun razıyım. Oyuncuuluklar, karakterler senaryo, mekanlar harika. İlk defa bu kadar zevk alarak izliyorm bir diziyi.
  • Favorim Arya

• Yumurtadan sürpriz çıkıcak mı acaba?Her bölüm bir sahne de biraz gösteriyorlar
  • Çok feci yardırıyor dizi şu anda.

Şu sarışın elflere benzeyen abi-kardeş olayında kızın bir adım öne geçmesi iyi oldu. Bir tarafı kalkmıştı çocuğun, herkesin ta**ak mevzuu halinde. İpler artık kızın eline geçti. Şu sura giden eleman, amcasıydı sanırım çocuğun. Başbekçi mi ne, o kesin ölücek surun diğer tarafına geçince. Sonra bu ak sürücüler mi ne onların varlığıda kanıtlanır kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Yumurtadan sürpriz çıkıcak mı acaba?Her bölüm bir sahne de biraz gösteriyorlar

• 2 bölüm izledim ama fena sardı ya dizi. Herşey aksiyon,vurdu kırdı değilmiş onu çok güzel gösteriyor.
    3. bölümü de bıraktım izlemedim şimdilik, hemen tüketmeyelim. Sonra işin yoksa yeni bölümü bekle.

• Bran için bende yanıldım sanırım, sakat kalması ile malesef hiçbir şansı kalmayacaktır demektir öyle bir toplumda. Dizinin bölüm adı Lord Snow'muş, Snow sınırda gerçek bir kuzeyli gibi yetişecek ,Ned'in kardeşinin akyürüyenler tarafından katledilmesinden sonra kısa bir sürede gecebekçilerinin de lideri olacak ve önemli bir güç olarak Lannister'ları tehdit edicek gibi tabi burada senaristler piç'lik piskolojisini nasıl değerlendircek bilemiyorum, Snow da bilmiyor çünkü ama kraliçe Lannister tarafında olmacaktır. Ejderha yumurtalarından birşey çıkacağını sanmıyorum sembolikler, sürprizler ve yeni bir yaşam gibi birşey olabilir. Aryanın oyunculuğuna ve karakterine hayranım, Sean Bean'de çok çok iyi ama bomba Arya :
    )
    Bu arada dizinin temel alındığı kitap yayınlanmış,yeni öğrendim,hemen alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinteR -- 4 Mayıs 2011; 3:47:58 >

• Başlıyorum diziye, hadi bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.