Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşekherif varsa havlu atarım arkadaş. İyi de çevirmiştik JCB'yle ama kıymeti bilinmiyor işte.
  • Game.of.Thrones.S01E03.720p.HDTV.x264-CTU
  • Adamlar yapıyor ya, her bölüm ayrı efsane
  • ya dizide sevdiğim herşey var ama sevemiyorum gitti bu diziyi. 3. bölüm geçti hala bişey yok...
  • 720p-CTU indi altyazı beklemedeyiz
  • Public serverlar felaket, seed seed seed !
  • Game.of.Thrones.S01E03.720p.HDTV.x264-CTU
  • Yeni bölümü izlemek için sabırsızlanıyorum. Altyazı çıksa da izlesek.
  • ekledim 3.bölümüde listeye akşama hazır olur iş çıkışına

valla çok keyifle izledim 2. bölümünüde... çok da güzel yerde bitmişti bakalım...

daenerys targaryen'e de bayıldım haa 2.bölümde. içim gitti hatuna khal drogo nun eline verdiler

gerçi bakalım bundan sonrası nasıl olacak roller değişti gibi.

neyse akşama gider merakım yerine yenileri eklenerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uGürkan. -- 2 Mayıs 2011; 15:11:15 >

• 720p altyazı çıkdı, xvid bekliyorum
  • M_Yamadag çıkarmış fakat ben esekherif'in altyazınısı bekliyorum
  • Üç bölüm Camelot izledim, beklentilerimi karşılayamadım. Arthur abazan bir teenager çıktı.
    The Tudors ve Games of Thornes'u düşünüyorum. Bir de The Borgias varmış.
    Hepsini şimdi izlemesem de yaz için yolluk yapacağım. İyi midir bu diziler? En azından ROME ayarında mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 2 Mayıs 2011; 15:41:06 >

• Geçen bölümlere nazaran daha az zevkle izlediğim bir bölüm oldu. Dizide kilit bir karakter olacağını tahmin ettiğim Bran'in kötürüm olması işleri karıştırdı, bakalım ilerleyen bölümlerde bir iyileşme söz konusu olacak mı.
  • dizi mi izliyorum filmmi belli değil bu nasıl bir kalitedir arkadaş ..bu dizinin sezon sonu ne zaman acaba malum yaz geldi ? bitirmezler değilmi hemen? çıldırrım
    ayrıca;

çok heycan yokdu bu bölümde ama boş konulardanda bahsedilmedi, biz sadece beyaz yürüyenleri merak ediyorduk bi kaç sahnede daha ne tür kötülükler var felan diye konuşuldu bomba olacak iyice meraklandırıyorlar..ayrıca starklar umarım cüceyide aradan çıkarmazlar sevdim elemanı..durmadan editliyorum ama gıcık kraliçe oğluyla konuşurken starkların ne kadar büyük bi güce sahip olduklarından bahsetti yukarda sormuşdum starklar güçlümü diye cevabımı aldım

ek olarak M_Yamadag ın altyazıyı çok sevmedim:/ bazı yerlerde kafam karışdı bir kaç kere izlemek zorunda kaldım..

kitaplar türkçeye çevrilmedi değilmi daha? acilen almam lazım

ilk sayfadaki tanıtım mesajında fantastik öğeler yok gibisinden bir yazı var ama dizi de kaynaklarda bunu söylemiyor.. düzeltebilirse konu sahibi daha iyi olur gibime geliyor

yine edit;ilk sezon için ayrılan bütçe $60 milyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 2 Mayıs 2011; 17:57:38 >

• Yav arkadaş şu küçük leydiye ne oldu? Anlayan var mı? Gerçek kılıç sesi gibi geldi bana kılıçlar son saniyelerde çarpışırken. Bide Ned Stark'in sonda ifadesi değişiyor. Prens kızı öldürttü mi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

Yav arkadaş şu küçük leydiye ne oldu? Anlayan var mı? Gerçek kılıç sesi gibi geldi bana kılıçlar son saniyelerde çarpışırken. Bide Ned Stark'in sonda ifadesi değişiyor. Prens kızı öldürttü mi ki?

yok arkadaşım lordun aklına yaklaşan kış ve savaşlar geliyor, kılıçlar sallandıkça yüzündeki ifadede yaklaşan şeyin ne kadar korkunç olduğunu bize anlatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

Üç bölüm Camelot izledim, beklentilerimi karşılayamadım. Arthur abazan bir teenager çıktı.
    Hepsini şimdi izlemesem de yaz için yolluk yapacağım. İyi midir bu diziler? En azından ROME ayarında mıdır?

şaka mı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeka

quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

Üç bölüm Camelot izledim, beklentilerimi karşılayamadım. Arthur abazan bir teenager çıktı.

şaka mı bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 2 Mayıs 2011; 17:56:15 >

• mamundadan diziyi çekim dedim ama 3.bölüm var sadece anlamadım
  • Şimdi indiriyorum. Sonra kaliteli bir altyazıyla izlerim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.