Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Nisan'da geliyor. Yukarıdaki videoyu izleyebilirsin.
  • Yeni sezon, Kralların Çarpışması 2. kısım'ı kapsayacak mı? Yoksa sadece Kralların Çarpışması 1 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 31 Ocak 2012; 13:29:01 >
  • Muhteşem olmuş.

....with fire and blood.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenik

Yeni sezon, Kralların Çarpışması 2. kısım'ı kapsayacak mı? Yoksa sadece Kralların Çarpışması 1 mi?

Kapsayacak tabii ki de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. bölüme kadar izledim sonra bırakıp kitaba geçtim kitabı bitirdikten sonra izlemek çok daha keyifli oluyor haftaya da 2. kitaba başlarım yeni sezon çıkmadan bitirmek lazım :)
  • Admin ben anlamıyorum spoiler filan vermiyorum açtığım konu niye kapanıyor benim sordugum soru sadeceb bi iddadır.
    siliyomusun neyapıyosun :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: DideRa

Admin ben anlamıyorum spoiler filan vermiyorum açtığım konu niye kapanıyor benim sordugum soru sadeceb bi iddadır.
    siliyomusun neyapıyosun :S

Spoiler içine al yazdığını. İdda değil iddia bu arada. İddia da olsa sonuçta kitapla ilgili bilgi var.
  • 2.sezonun fragmanı gelmiş, yeni görüyorum. Bu sezon daha bomba olacak gibi bayadır da izlemiyorum 1.sezonu baştan bi gözden geçiriyim.
  • Fragmanlara bakmadım hiç bakmakta istemiyorum spoiler olmasın. Gelince göreceğiz
  • oo burada takılmak çok tehlikeli kitabı okuyan gelmiş okuyan gelmiş
  • Ekle Benide Hocam.

Theon Tanıtımda Kutsanıyor Burdan Çıkacak Tek Sonuç: Demir Adaların Efendisi Olacak Olmasıdır Bence.
    Babası Öldüyse Savaşa Destek Kuvvetler Yollayabilir Çünkü Stark'larla Dostlar.
  • 2. sezon ne zaman başlıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edson

2. sezon ne zaman başlıyor?

2 ay sonra
  • İkinci sezon yeni trailer'ını izledim olaylar fena .İyi ki 2 . kitabını okumamış ve spoiler yememişim kitaplardan --Kitabı okuyanlar çatlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Yeni sezon, Kralların Çarpışması 2. kısım'ı kapsayacak mı? Yoksa sadece Kralların Çarpışması 1 mi?

Kapsayacak tabii ki de.

Kitaba göre giderse en fazla 3 sezon görebileceğimiz anlamına mı geliyor.
    Birde Kitapların hepsini aldım ve 1. okumaya başladım, şuana kadar dizi ile paralel gidiyor.Acaba 2 ve 3. kitabı diziden önce okuyıp bitirmek, diziyi izlerken keyfimi söndürmez demi?
    Bu arada o kadar gaza geldim ki oyununu bile indirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

quote:

quote:

Kapsayacak tabii ki de.

Birde Kitapların hepsini aldım ve 1. okumaya başladım, şuana kadar dizi ile paralel gidiyor.Acaba 2 ve 3. kitabı diziden önce okuyıp bitirmek, diziyi izlerken keyfimi söndürmez demi?

En fazla üç sezon derken ne demek istediğini anlamadım. Piyasaya iki kitabı çıktı zaten, ilk kitap dizinin ilk sezonu olan Taht Oyunları, ikincisi ise Kralların Çarpışması. Kralların Çarpışması iki kısma bölünerek yayınlandı. Genel olarak soruyorsan dizi 7 sezon sürecek. Bence öldürmez, ben öyle yapıyorum. Önce Taht Oyunları'nı bitirip sonra ilk sezonu izledim, şimdi de ikinci sezon başlayana kadar Kralların Çarpışması'nı bitireceğim. Tam aksine önce diziyi izlersek kitabın heyecanını öldürür diye düşünüyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3.Kitaba geçtim neler oluyor neler. Bunları dizide görmek için sabırsızlanıyorum.
  • Animelerin Manga ve Anime bölümü olarak ayrı konuları var. Kitap okuyan arkadaşlar. Kitap bölümü açıp orada konuşsalar olmazmı?
  • kitabı sırf artık meraktan okuyacam yoksa çatlayacam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

quote:

quote:

Kapsayacak tabii ki de.

En fazla üç sezon derken ne demek istediğini anlamadım. Piyasaya iki kitabı çıktı zaten, ilk kitap dizinin ilk sezonu olan Taht Oyunları, ikincisi ise Kralların Çarpışması. Kralların Çarpışması iki kısma bölünerek yayınlandı. Genel olarak soruyorsan dizi 7 sezon sürecek. Bence öldürmez, ben öyle yapıyorum. Önce Taht Oyunları'nı bitirip sonra ilk sezonu izledim, şimdi de ikinci sezon başlayana kadar Kralların Çarpışması'nı bitireceğim. Tam aksine önce diziyi izlersek kitabın heyecanını öldürür diye düşünüyorum ben.

katılıyorum önce kitabı okumak üstüne diziyi izlemek daha iyi oluyor izlemesi çok zevkli.diğer şekilde sıkıcı olur heyecanı kaçmış 850 sayfa kitap

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.