Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (176. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İkinci kitabı aldım en kısa zamanda başlayacağım -
az kaldı az -
quote:
Orijinalden alıntı: GKM
az kaldı az
61 güncük. -
-
Muhteşem bir dizi. Diziyi geçen hafta 2 gün içerisinde bitirdim. İlk sezonu izlediğim için ilk kitabını okumayı düşünmüyorum fakat 2.kitabı olan clash of kings'i okumayı planlıyorum. Bu kitabı nereden bulabirim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: rythmofshape
Muhteşem bir dizi. Diziyi geçen hafta 2 gün içerisinde bitirdim. İlk sezonu izlediğim için ilk kitabını okumayı düşünmüyorum fakat 2.kitabı olan clash of kings'i okumayı planlıyorum. Bu kitabı nereden bulabirim ?
İlk kitabı da oku bence karakterler arasındaki ilişkileri daha ayrıntılı olarak öğrenirsin. 2. kitap kitapçılarda var çıkalı baya oldu bulabilirsin.
Ayrıca kitapyurdu.com 'da ikisi toplam 30,80 kargo hariç. Oraya da bkaabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: rythmofshape
Muhteşem bir dizi. Diziyi geçen hafta 2 gün içerisinde bitirdim. İlk sezonu izlediğim için ilk kitabını okumayı düşünmüyorum fakat 2.kitabı olan clash of kings'i okumayı planlıyorum. Bu kitabı nereden bulabirim ?
Yenisayfa'dan al ama ben de öncelikle Taht Oyunları'nı oku derim. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
Kitaba sadık giderlerse kesinlikle olacak...
Diğer yandan Varys'ın söylediği bilmecede ya bir hata var ya da hata olduğunu sanmamız için böyle bir replik koymuşlar.. Çünkü..
-
Of of... Heyecan bastı beni. -
kralların çarpışması gerçektende güzeldi bir sonraki çeviri gelsede başlasak okumaya
ve gerçektende ortalık baya karışıyor , kitapta ters köşeye yatırmavar
hbo 1.sezon gibi kitaba bağlı kalarak çekerseler gerçektende çok güzel olur , bu kadar kitaba bağlı kalarak çekilene bir dizi vya film izlememiştim ben -
quote:
Orijinalden alıntı: Wheatley
TR si;
Altyazılı olmuş güzel olmuş kaçırmışım deminki mesajı yazarken
Şimdi videoya gelelim.. Her zamanki gibi kısa bir video ancak aralarda pek çok detay var.. Bakalım şimdi elimizde ne var?
Varys'in bilmecesinin dizide yer verilmesi mükemmel olmuş. Zaten çok esaslı bir karakter Varys ve onun sarfettiği her kelimenin altında çok büyük bir anlam var. Sezonla ilgili güzel bilgiler veriyor bize. Lakin kitapta geçen bilmecenin tam hali daha bir güzel..
Resimleri spoiler içine aldım ki sayfayı işgal etmesin..
Yeni sezon hala bomba gibi patlayacak diyorum. Lakin Stannis'ten feci şekilde kuşkuluyum. Tipi zaten hiç uygun değil umarım oyunculuğu ile kaldırır rolü..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 30 Ocak 2012; 20:22:57 >
-
@Cypon eyvallah hocam, ama dediğim gibi bilmecedeki kiralık asker, dağ veya tazı mı yoksa herhangi biri mi yoksa lafın gelişi mi (bilmeceye uydurmak için ) özelden atarsın. spo içersede farketmez pek önemli bir konu değil gibi. -
April is coming... -
Fragmandan gördüğüm kadarıyla bu sezonda çok büyük ölçüde kitapla paralel olacak dizi.
Harika bir sezon daha bizi bekliyor. -
2.sezondan önce bir tekrar yapmak lazım -
Oy oy -
quote:
Orijinalden alıntı: Katre.
sıcak sıcak..
[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=rOzXsqoJhtE&feature=player_embedded#!]
SAG Awards'ı takip ediyordum, ödüller falan yalan oldu.. Durdurdum ödül törenini 5 kere izledim trailer'ı.. zz..
-
arkadaşlar dizi ne durumda ne zaman geliyor? neler olacakmış bu sezon?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X