Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wheatley

TR si;

yürü be daenerys

• İkinci kitabı aldım en kısa zamanda başlayacağım
  • az kaldı az
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKM

az kaldı az

61 güncük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

quote:

TR si;

yürü be daenerys

Kim tutar seni be! Seviyoruz seni ve hakkın olanı alacağından şüphemiz yok daenery!!!

• Muhteşem bir dizi. Diziyi geçen hafta 2 gün içerisinde bitirdim. İlk sezonu izlediğim için ilk kitabını okumayı düşünmüyorum fakat 2.kitabı olan clash of kings'i okumayı planlıyorum. Bu kitabı nereden bulabirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rythmofshape

Muhteşem bir dizi. Diziyi geçen hafta 2 gün içerisinde bitirdim. İlk sezonu izlediğim için ilk kitabını okumayı düşünmüyorum fakat 2.kitabı olan clash of kings'i okumayı planlıyorum. Bu kitabı nereden bulabirim ?

İlk kitabı da oku bence karakterler arasındaki ilişkileri daha ayrıntılı olarak öğrenirsin. 2. kitap kitapçılarda var çıkalı baya oldu bulabilirsin.

Ayrıca kitapyurdu.com 'da ikisi toplam 30,80 kargo hariç. Oraya da bkaabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rythmofshape

Muhteşem bir dizi. Diziyi geçen hafta 2 gün içerisinde bitirdim. İlk sezonu izlediğim için ilk kitabını okumayı düşünmüyorum fakat 2.kitabı olan clash of kings'i okumayı planlıyorum. Bu kitabı nereden bulabirim ?

Yenisayfa'dan al ama ben de öncelikle Taht Oyunları'nı oku derim.

• Daenerys'in ejderhalarını bol bol görsek bari bu sezon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Daenerys'in ejderhalarını bol bol görsek bari bu sezon.

Kitaba sadık giderlerse kesinlikle olacak...

Diğer yandan Varys'ın söylediği bilmecede ya bir hata var ya da hata olduğunu sanmamız için böyle bir replik koymuşlar.. Çünkü..

Rahip ve kral zaten aynı tarafta.. Kral olarak Stannis'i alırsak. Kral olarak Joffrey'i alırsak bu sefer rahip olması saçma çünkü savaş Stannis ile Joffrey arasında.. Bana kalırsa bu söz genel olaylar ile ilgili değil. Arada gerçekleşecek bir olay için söyleniyor. Sırf heyecanlanalım diye koyulmuş herhalde..

• Of of... Heyecan bastı beni.
  • kralların çarpışması gerçektende güzeldi bir sonraki çeviri gelsede başlasak okumaya

ve gerçektende ortalık baya karışıyor , kitapta ters köşeye yatırmavar
    hbo 1.sezon gibi kitaba bağlı kalarak çekerseler gerçektende çok güzel olur , bu kadar kitaba bağlı kalarak çekilene bir dizi vya film izlememiştim ben
  • quote:

TR si;

Altyazılı olmuş güzel olmuş kaçırmışım deminki mesajı yazarken

Şimdi videoya gelelim.. Her zamanki gibi kısa bir video ancak aralarda pek çok detay var.. Bakalım şimdi elimizde ne var?

Varys'in bilmecesinin dizide yer verilmesi mükemmel olmuş. Zaten çok esaslı bir karakter Varys ve onun sarfettiği her kelimenin altında çok büyük bir anlam var. Sezonla ilgili güzel bilgiler veriyor bize. Lakin kitapta geçen bilmecenin tam hali daha bir güzel..

''Bir odada üç büyük kişi bir kral bir rahip ve altına sahip zengin bir kişi oturuyor. Tam ortalarında ise normal zekalı sıradan bir kiralık asker var. (burada common birth diyor yani soylu olmayan köylü gibi denebilir) Her bir kişi askere diğer ikisini öldürmesini emrediyor. Kral diyor ki:'' Dediğimi yapacaksın çünkü ben senin gerçek hükümdarınım.'' Rahip diyor ki:'' Dediğimi yapacaksın çünkü bunu Tanrılar adına yapıyorsun.'' Zengin olan diyor ki:''Dediğimi yapacaksın ve bütün bu altınlar senin olacak'' Şimdi şöyle. Kim ölür kim yaşar?''

Resimleri spoiler içine aldım ki sayfayı işgal etmesin..

İlk olarak yine Ejder Kayasındaki gece toplantısını görüyoruz. Stannis(ki hala olmamış diyorum) kararlı bir şekilde bir yere doğru ilerliyor.

Catelyn elinde bıcak ile Serçeparmak'ın üstüne yürüyor. Acaba bildiklerini söylemesi için mi yoksa ihanetini öğrendiği için mi?

John Duvar'ın ötesinde manzaranın keyfini çıkarıyor..

Dany kafilesi ile yollarda.. Durum pek açıcı değil gibi..

Joffrey Sansa'ya işkence yapıyor beklenmedik bişey değil tabi..

Stannis ve lordları yanan heykeller önünde diz çöküyorlar. İlginç bir sahne..

Arya elinde kılıcı ile. İleride herkes öldürülebilir demesi daha bir güzel olmuş. Özgüven kazanıyor sonunda..

Jamie zaten olması gereken yerde..

Ve tabi küçük şeytanımız..

Robb savaş alanını geziyor. Kazanılmış bir şavaş..

Joffrey Robb'u cezalandırmak için Sansa'yı ölümle tehdit ediyor ki bu Robb ağırlığını hissettiriyor demek.

Cercei'yi halkın elinden zor alıyorlar.. Garip bir sahne..

Dany intikam yeminleri ediyor. Üzerindeki kıyafete/zırha dikkat.

Büyük savaş sahnelerinden bir kare..

Renly iş başında..

Theon kutsanıyor sanırım..

Tam belli olmasa da Yoren galiba biriyle savaşıyor. Ve cücemizin esaslı lafı ile video sona eriyor..

Yeni sezon hala bomba gibi patlayacak diyorum. Lakin Stannis'ten feci şekilde kuşkuluyum. Tipi zaten hiç uygun değil umarım oyunculuğu ile kaldırır rolü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 30 Ocak 2012; 20:22:57 >

• @Cypon eyvallah hocam, ama dediğim gibi bilmecedeki kiralık asker, dağ veya tazı mı yoksa herhangi biri mi yoksa lafın gelişi mi (bilmeceye uydurmak için ) özelden atarsın. spo içersede farketmez pek önemli bir konu değil gibi.
  • April is coming...
  • Fragmandan gördüğüm kadarıyla bu sezonda çok büyük ölçüde kitapla paralel olacak dizi.

Harika bir sezon daha bizi bekliyor.
  • 2.sezondan önce bir tekrar yapmak lazım
  • Oy oy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

sıcak sıcak..

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=rOzXsqoJhtE&feature=player_embedded#!]

SAG Awards'ı takip ediyordum, ödüller falan yalan oldu.. Durdurdum ödül törenini 5 kere izledim trailer'ı.. zz..

• arkadaşlar dizi ne durumda ne zaman geliyor? neler olacakmış bu sezon?
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.