Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1689. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.500.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16871688168916901691
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: G. House

Sansa izle hd izle

Bölümü izlemeden önce bu yorumdan bişe anlamamıştım

Steam
  • sırf son bölümler yine heyecanlı geçecek diye şu bölümleri zorla izliyorum...
    imzam kural dışı değil bir kere tamam mı ?
  • 7. bölüm tanıtımı spoilerın içinde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 18 Mayıs 2015; 12:28:14 >

Steam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

7. bölüm tanıtımı spoilerın içinde .

öldürmüyor demek ki theon

Bir ihtimal daha var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Kadın

Sen öyle brienne'a kafa tutarsan littlefinger gibi içten pazarlıklı adama güvenirsen böyle olur yine durgun bölümdü çok ağır gidiyorlar son 4 bölüme tüm heyecanı bırakmak yakışmadı bu diziye. hatta 7. bölüm'de jon ile deanarys ile geçer stannis kapıya dayanır biter

cersei neden tyrellere kafa tutuyorki anlamadım yüksek bahçe bir saldırsa pertler ayrıca halk margery'i seviyor bir iç savaş başlayabilir.

cerseinin bunlar yanına kalmaz diye düşünüyorum herkesi karşısına aldı bakalım ne olacak

ve sansa kitapda hala bakire diyorlardı ramsey
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh

• valla 6 bölümdür theon için ha şimdi öldürür diyip duruyorum herif kendi içinde patlamalar yaşıyor bu bölümün sonunda heh şimdi ramsay in kelle gitti dedim yine birşey yapmadı yav valla kafayı yicem sevişme değil katliam istiyorum ben

"Bakkalım ben, bakkal !"
  • şu pi* ramsay in spoiler i yok mu ?

Orijinalden alıntı: mahseer898

şu pi* ramsay in spoiler i yok mu ?

Ben de merak ettim sadece ramsayin sonunu merak ediyorum bilen mesaj atsın

Son bölüm hakkında

Aslında orada theon ile sansa birlikte olup şu ramsayi bir haltetselerdi keşke ama theon çok korkuyor sansa zaten kadın ve o da korkak. Ramsay'i gördüğüm bölümden beri canımı sıkan bir karakter umarım sonu çok ama çok kötü olur.

• Son sahnede theon arkadan pıçaklayacak sanan sadece ben miyim yav ayrıca Mr. Eko'yu gördüğüme niye bu kadar sevindim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 18 Mayıs 2015; 13:20:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: WISDOM

Son sahnede theon arkadan pıçaklayacak sanan sadece ben miyim yav

Theon ablası geldiğinde gitmedi onunla beraber ramsey kendisini usturayla tıraş ettirdi sırf test için bilmiyorum theon değişik bir psikolojide ramseyi öldürebilir fakat kendide ölür o kadar acıdan sonra temiz bir intikam almak için yaşaması lazım
  • s5 e06. İzlemedim ben ama bakarsanız

beyler izlemedim ama Ramsay,Sansa ile yatmış mı ?

oturur ağlarım

• arkadaşlar cnbce nin kendi sitesine de koymuşlar diziyi ama 2 adet var biri eşekherif çevirisi diğerinde ise bir şey yazmıyor buradan izleyen varsa acaba bunların hangisi sansürlü hangisi kesintisiz öğrenebilir miyim?
    Birde ilk 4 bölüm yok o da ilginçmiş
    ryzen 1600x-msi gtx 1060 gamingx 6gb-2x8gb 2400 crucial balistix -asus prime b350 matx -msi core frozr l cooler-corsair cx 550 psu-crucial 275 gb ssd-phanteks p400s tg case

• Bu bölümde pek hareketlilik yoktu.Diğer bölüme bırakmıslar biraz.Starkların çektiği nedir arkadaş.Şu Ramsey ölse de kurtulsaK

• Gitti gül gibi sansa gittiiiii
    Kız 5 sezondur gün yüzü görmedi vallahi yazık kıza. Boltonları da hiç sevemedim zaten.
    Ramsey bu sezon ölür gibime geliyor. Stannis Jon Snowla orayı ele geçirince Jon Snow baksın Sansaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.