Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16361637163816391640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Turuncu saçlı eleman Tormund değil miydi, kitapta Tormund kaçan yakalanmayan yabanilerdendi ve Mance'den sonra teslim olmayan yabanilerin lideri konumundaydı. Tormund'u öldürseler de kitaptan sapmış olacaklar.

O kadar hatırlayamıyorum hocam.Kitapları okuyalı çok oldu.Ama bu büyü olayından eminim.Mance kitapta ölmüyor.

Turuncu saçlı tormund. Bahsettiğiniz kemik lordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Şimdi benim anlamadığım mevzu şu:

Bu adamlar veya adam artık kaç kişiler bilemiyorum bu 4 bölümü sızdırdılar ve hiçbir siteden silinmiyor gayet rahat bi şekilde indirilebiliyor ama diğer bölümlerde ellerinde olmasına rağmen ve yüklemelerine rağmen anında siliniyor ? Neden ilk 4 bölüm silinmiyor da diğerleri siliniyor ? Enteresan.

Diğer bölümlerin ellerinde olduğunu nereden biliyorsunuz?

Top secret
  • 6. sezon olacak mi bir bilgi var mi ? cogu kisi bu sezona son diyorda

• Muhtemelen olur hatta anime seri bile yapılabilir dizi tuttu sonuçta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecesesi.35

Efsaneydi ya 3.bolumu izledim Yarın 4.bolum

4 daha efsane
  • abi 1 yılda 10 bölüm nedir harbiden 1 yıl sürmez ki sürse sürse en fazla 6 ay 7 ay da bitmesi lazım diğer sezon keşke biraz daha erken başlasa
  • 5x4

Dizi iyice moka sardı burdan senaristler nasıl toparlayacak hiçbir fikrim yok.Kitabı g.r.r.m zor toparlamıştı senaristler napar hiç bilmiyorum
  • bazı diziler gereksiz uzatılıyor bu dizide kitabın yanında çok az bölümle çekiliyor,maliyeti yüksek desek kamyonla para kazanıyorlar
  • 5x4

Normalde haz etmesem de bu sezon Jon Snow'u sevdim ilk 4 bölüm itibariyle. Kararları genelde yerinde oldu.
    Kum Yılanlarını da görmüş olduk bu bölüm ama Lannisterlar ne yapar ne eder bunlardan da kurtulurlar bir şekilde gibime geliyor.
    Barristan Selmy ile Grey Worm'a yazık oldu. Tyrion tam zamanında geliyor Meeren'e, Khaleesi bitik durumda.

Sonuc olarak güzel bir ilk 4 bölüm yapmışlar, tempo üstüne koyarak devam etti muhtemelen sonraki bölümler daha da artacak.
    İlk 4 bölümü 2 günde izleyenler olarak 10 Mayıs'a kadar yeni bölüm izleyemeceğiz maalesef ama spoiler yeyip de sıfır keyifle izlemektense böylesi daha iyi oldu, nitekim dünden beri o kadar dikkat etmeme rağmen 5x4 ile alakalı spoiler yemiştim, yüksek kalite izleyelim diyerek hafta hafta beklesek kim bilir daha ne spoilerlar yerdik, ne seyir zevki kalırdı ne başka bir şey, böylesi daha temiz oldu, izlemeyenlere de aynısını yapmalarını tavsiye ederim etraf zevk için spoiler veren adamlarla dolu.

• benim anlamadığım mesele kitap okuyucuları diyor ki epik karakterler dizide yer almıyor, müthiş olaylar diziye dahil edilmiyor. Ya kardeşim şu içine ettiğiminin dizisi niye 20 bölüm olmaz abi soruyorum size, ulan hem kanalın hem izleyicinin hem de oyuncuların işine gelmez mi bu durum. 20 bölüm olsa işle işleyebildiğin kadar konu kimsenin canı sıkılmaz

mesele sadece para mı

arkadaşlar yukarıda yazdım kaynadı gitti, sapık muamelesi görmek istemiyorum o yüzden sormayacağım bir daha , bu melisandre neden Jon'la yatmak istedi herhangi bir teorisi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

5x4

Normalde haz etmesem de bu sezon Jon Snow'u sevdim ilk 4 bölüm itibariyle. Kararları genelde yerinde oldu.
    Kum Yılanlarını da görmüş olduk bu bölüm ama Lannisterlar ne yapar ne eder bunlardan da kurtulurlar bir şekilde gibime geliyor.
    Barristan Selmy ile Grey Worm'a yazık oldu. Tyrion tam zamanında geliyor Meeren'e, Khaleesi bitik durumda.

Sonuc olarak güzel bir ilk 4 bölüm yapmışlar, tempo üstüne koyarak devam etti muhtemelen sonraki bölümler daha da artacak.
    İlk 4 bölümü 2 günde izleyenler olarak 10 Mayıs'a kadar yeni bölüm izleyemeceğiz maalesef ama spoiler yeyip de sıfır keyifle izlemektense böylesi daha iyi oldu, nitekim dünden beri o kadar dikkat etmeme rağmen 5x4 ile alakalı spoiler yemiştim, yüksek kalite izleyelim diyerek hafta hafta beklesek kim bilir daha ne spoilerlar yerdik, ne seyir zevki kalırdı ne başka bir şey, böylesi daha temiz oldu, izlemeyenlere de aynısını yapmalarını tavsiye ederim etraf zevk için spoiler veren adamlarla dolu.

Solucan ölmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

akrabalıklar ve ölümler, hatırlamak isteyenler için güzel olmuş

Bu tabloda Theon Ramsay'nin köpeği mesajını çok iyi vermişler

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

benim anlamadığım mesele kitap okuyucuları diyor ki epik karakterler dizide yer almıyor, müthiş olaylar diziye dahil edilmiyor. Ya kardeşim şu içine ettiğiminin dizisi niye 20 bölüm olmaz abi soruyorum size, ulan hem kanalın hem izleyicinin hem de oyuncuların işine gelmez mi bu durum. 20 bölüm olsa işle işleyebildiğin kadar konu kimsenin canı sıkılmaz

mesele sadece para mı

arkadaşlar yukarıda yazdım kaynadı gitti, sapık muamelesi görmek istemiyorum o yüzden sormayacağım bir daha , bu melisandre neden Jon'la yatmak istedi herhangi bir teorisi olan var mı

dizinin tek bir bölümü 60 milyon dolar diye biliyorum (sezonu da olabilir ) . Kaynak gereksinimi çok fazla bu sebepten çekilemiyor. Mekan fazlalığı eleman gereksinimi vs deniliyor ama asıl olay paranın yetmemesi diziye

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

5x4

Solucan ölmedi.

Öyleyse sevinirim bana o da gitti gibi gelmişti

• dört bölümü de bitirdim 10 mayısa kadar yine beklemedeyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

benim anlamadığım mesele kitap okuyucuları diyor ki epik karakterler dizide yer almıyor, müthiş olaylar diziye dahil edilmiyor. Ya kardeşim şu içine ettiğiminin dizisi niye 20 bölüm olmaz abi soruyorum size, ulan hem kanalın hem izleyicinin hem de oyuncuların işine gelmez mi bu durum. 20 bölüm olsa işle işleyebildiğin kadar konu kimsenin canı sıkılmaz

mesele sadece para mı

dizinin tek bir bölümü 60 milyon dolar diye biliyorum (sezonu da olabilir ) . Kaynak gereksinimi çok fazla bu sebepten çekilemiyor. Mekan fazlalığı eleman gereksinimi vs deniliyor ama asıl olay paranın yetmemesi diziye

iyi para her iki ihtimalde de ama ne bileyim sanki maliyeti karşılardı gelir gerçi benim "sanki"me kaldıysa iş teeey tey, neyse sağolasın

şu spoiler içindeki olayı öğrenemedim gitti

• Kitapları saygıyla anıyoruz
  • vay be 4 bölüm tek solukta bitti ya nasıl özlemişsem artık diziyi bekle dur şimdi 4 hafta daha
  • Ben dizi ne zaman başlayacak diyordum.Dizi 4 bölüm yayimlanmis bile .

• 
Sayfa: önceki 16361637163816391640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.