Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1636. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16341635163616371638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferrotello

Yok Black Sails, yok Fringe, yok Vikings Game of Thrones'dan daha iyiymiş, temiz hava alın gelin beyler.

30-40 kişi dövüş sahnesiyle, biraz top atışı görünce hemen en iyi diziyi seçmişler.
  • sızdırılmasını ben de hiç hoş görmedim. resmen o kadar emeğe yapıma saygısızlık. madem sızdırılmış, izleyeyim dedim. görüntü kalitesi düşük. bi hafta daha beklerim, mis gibi 720p izlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok Black Sails, yok Fringe, yok Vikings Game of Thrones'dan daha iyiymiş, temiz hava alın gelin beyler.

hocam zevk meselesi. iki diziyi takip ediyorum: vikings ve got. ikisini de çok seviyorum ama vikings benim için bi tık üstte.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

her seyrettigimde bu kadar abartılan overrated dizi olmaz diye düşündüğüme göre gerçek bu.yine geyik yap son bölüm sürpriz kişileri öldür yola devam.film gibi güzel çekilse ilgi çekici konusu olsada abartılı ilgiyi haketmiyor bence.entrika politika ve sürprizler içeren blacksails ağır konusuyla benziyor ama bsails sonuyla daha bir oha yok daha neler dedirtti bana.person of interest her bölümde ters köşe yapıyor mesela.ne zaman ejdarhalar diziye aksiyon katar o zaman biraz daha ilgiyi hakeder g.o.t.bence.

Popüleritesinin artmasının sebebi de o "sürpriz kişileri öldür" dediğin kısım. TWD'ye bak örneğin Rick-Daryl vs. 1. sezondan beri var,
    Herkes o zaman Joffrey diziyi götürür diyordu ama 1 bölümde harcadılar çocuğu. O bölümden sonra popüleritesi bu kadar arttı.

• Bende yayınlandıkça izlemeyi düşünüyorum.

Birinci bölüm iyiydi, kaldığı yerden devam etti. Hareket olur umarım.

• 4 Bölümü birden izlemeyi istemedim, HD kalitede oldukça izleyeceğim. İlk bölümü az önce izledim ve aklıma bir şey takıldı;

Cercei'nin kuzeni kimdi? Kendisiyle konuştu uzun uzun, fakat elemanı çıkaramadım bir yerden . Ayrıca son sahnede Jon Snow başını çok yakacak bir hareket yaptı, fakat tahmin yürütüyorum sanırım Özgür Halk bu duruma tepkisiz kalmayacak ve kollayacak kendisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

4 Bölümü birden izlemeyi istemedim, HD kalitede oldukça izleyeceğim. İlk bölümü az önce izledim ve aklıma bir şey takıldı;

Cercei'nin kuzeni kimdi? Kendisiyle konuştu uzun uzun, fakat elemanı çıkaramadım bir yerden . Ayrıca son sahnede Jon Snow başını çok yakacak bir hareket yaptı, fakat tahmin yürütüyorum sanırım Özgür Halk bu duruma tepkisiz kalmayacak ve kollayacak kendisini

hocam cercei jaime lannister yokken bununla yapmıştı.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haha tamamdır şimdi oldu . Düşündüm düşündüm bulamadım, çok özlemişim diziyi cidden. Ama insan illaki unutuyor aradan zaman geçince . Teşekkürler hocam.
  • ICreativee kullanıcısına yanıt
    O bölümden sonra değil. Dizi, Ned Stark'la beraber tanınmaya başlandı; kanlı düğünle de şimdiki popüleritesine ulaştı. Bahsettiğin olay olduğunda diziyi bilmeyen yoktu zaten.

• Krone K kullanıcısına yanıt

Melisandre bana gelecek öyle var ya Ak gezenler n'oluyor diye duvara bakmaya gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

4 Bölümü birden izlemeyi istemedim, HD kalitede oldukça izleyeceğim. İlk bölümü az önce izledim ve aklıma bir şey takıldı;

Jaime Robb Stark'ın elinde esirken, Cercei'nin yatak arkadalığı yapmış kuzeni Lancel Lannister, aynı zamanda amcası Kevan Lannister'ın oğlu olur, önceden Cercei'nin hizmetkarı modundayken, artık baya inançlı, eski yaptıklarından pişman Tanrılara inanan birisi.

• akrabalıklar ve ölümler, hatırlamak isteyenler için güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 13 Nisan 2015; 22:50:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi benim anlamadığım mevzu şu:

Bu adamlar veya adam artık kaç kişiler bilemiyorum bu 4 bölümü sızdırdılar ve hiçbir siteden silinmiyor gayet rahat bi şekilde indirilebiliyor ama diğer bölümlerde ellerinde olmasına rağmen ve yüklemelerine rağmen anında siliniyor ? Neden ilk 4 bölüm silinmiyor da diğerleri siliniyor ? Enteresan.
  • Mance Rayder ile ilgili kitaptan spoiler

Mance Rayder kitap da yakılarak öldürülüyordu ama sonrasında Melisandre'nin ona öncesinde bir teklif yaptığını, bir çeşit kandırmaca, büyü vs. ile herkesi kandırdığını ve ölmediği belli oluyordu. Kitapta Jon'un okla vurması yoktu, acaba Mance konusunda da mı kitaptan sapacaklar,dizide bir daha görmeyecek miyiz?
  • quote:

Mance Rayder ile ilgili kitaptan spoiler

Mance Rayder kitap da yakılarak öldürülüyordu ama sonrasında Melisandre'nin ona öncesinde bir teklif yaptığını, bir çeşit kandırmaca, büyü vs. ile herkesi kandırdığını ve ölmediği belli oluyordu. Kitapta Jon'un okla vurması yoktu, acaba Mance konusunda da mı kitaptan sapacaklar,dizide bir daha görmeyecek miyiz?

Bence görürüz. Ters köşe için sezon sonuna doğru gösterebilirler.

• zamundaya 5. sezon ilk bölüm 5 GB lık versiyonu düşmüş şuan indiriyorum bakalım hd versiyon mu
  • İlk bölümü izledim güzel giriş oldu şu ejderha meselesini aşırı merak ediyorum
  • Sakin bir ilk bölümdü.
  • Game of thrones 1 :(
    Normal cnbc e de izlediğim için seks sahneleri sansürlüydü başka da adam akıllı bir şey yoktu bence

• 
Sayfa: önceki 16341635163616371638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.