Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16351636163716381639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferrotello

Mance Rayder ile ilgili kitaptan spoiler

Mance Rayder kitap da yakılarak öldürülüyordu ama sonrasında Melisandre'nin ona öncesinde bir teklif yaptığını, bir çeşit kandırmaca, büyü vs. ile herkesi kandırdığını ve ölmediği belli oluyordu. Kitapta Jon'un okla vurması yoktu, acaba Mance konusunda da mı kitaptan sapacaklar,dizide bir daha görmeyecek miyiz?

Valla hiç zevk almıyorum bu sezon bir sürü şeyi değiştirmişler 5x3de

Sansayı ramsey snow'la evlendirmeye götürüyorlar ,kitapta hatırladığım kadarıyla sahte arya ile nişanlanıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Şimdi benim anlamadığım mevzu şu:

Bu adamlar veya adam artık kaç kişiler bilemiyorum bu 4 bölümü sızdırdılar ve hiçbir siteden silinmiyor gayet rahat bi şekilde indirilebiliyor ama diğer bölümlerde ellerinde olmasına rağmen ve yüklemelerine rağmen anında siliniyor ? Neden ilk 4 bölüm silinmiyor da diğerleri siliniyor ? Enteresan.

Diğer bölümlerin ellerinde olduğunu nereden biliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

zamundaya 5. sezon ilk bölüm 5 GB lık versiyonu düşmüş şuan indiriyorum bakalım hd versiyon mu

Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 13 Nisan 2015; 23:30:02 >

• quote:

Mance Rayder kitap da yakılarak öldürülüyordu ama sonrasında Melisandre'nin ona öncesinde bir teklif yaptığını, bir çeşit kandırmaca, büyü vs. ile herkesi kandırdığını ve ölmediği belli oluyordu. Kitapta Jon'un okla vurması yoktu, acaba Mance konusunda da mı kitaptan sapacaklar,dizide bir daha görmeyecek miyiz?

Kitapta Mance ile yardımcısı büyü ile yer değiştiriyorlardı.Dizide de Mance yanarken sürekli turuncu saçlı arkadaşına falan baktı.Turuncu saçlı eleman Mance şu anda bence.Jon Snow onu kardeşini aramaya gönderirken yüzü düzeliyordu kitapta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turuncu saçlı eleman Tormund değil miydi, kitapta Tormund kaçan yakalanmayan yabanilerdendi ve Mance'den sonra teslim olmayan yabanilerin lideri konumundaydı. Tormund'u öldürseler de kitaptan sapmış olacaklar.
  • ICreativee kullanıcısına yanıt
    işte son bölüm süprizleri yeterli değil bu kadar popiye diyorum kısaca.çok durgun arada.w.dead de durgundu biara ama rick ve kadro çok oturdu i dizide.yani izlerken bana çok inandırıcı geliyor her sahne ve acayip kaptırıyorum seyrederken.büyük keyif wd i seyretmek.çiftlik sezonu çok sıkmıştı bi ara çok iyi gelişti dizi sonra.velhasıl kelam got. da tatmin edici aksiyona ejderhalar terör estirince başlar diye düşünüyorum.. böyle bidibidi yaparak 2 bölüm geçti.digerleri böyle gitmez inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    işte son bölüm süprizleri yeterli değil bu kadar popiye diyorum kısaca.çok durgun arada.w.dead de durgundu biara ama rick ve kadro çok oturdu i dizide.yani izlerken bana çok inandırıcı geliyor her sahne ve acayip kaptırıyorum seyrederken.büyük keyif wd i seyretmek.çiftlik sezonu çok sıkmıştı bi ara çok iyi gelişti dizi sonra.velhasıl kelam got. da tatmin edici aksiyona ejderhalar terör estirince başlar diye düşünüyorum.. böyle bidibidi yaparak 2 bölüm geçti.digerleri böyle gitmez inşallah.

• quote:

Turuncu saçlı eleman Tormund değil miydi, kitapta Tormund kaçan yakalanmayan yabanilerdendi ve Mance'den sonra teslim olmayan yabanilerin lideri konumundaydı. Tormund'u öldürseler de kitaptan sapmış olacaklar.

O kadar hatırlayamıyorum hocam.Kitapları okuyalı çok oldu.Ama bu büyü olayından eminim.Mance kitapta ölmüyor.

işte son bölüm süprizleri yeterli değil bu kadar popiye diyorum kısaca.çok durgun arada.w.dead de durgundu biara ama rick ve kadro çok oturdu o dizide.yani izlerken bana çok inandırıcı geliyor her sahne ve acayip kaptırıyorum seyrederken.büyük keyif wd i seyretmek.film gibi geliyor her bölüm.çiftlik sezonu çok sıkmıştı bi ara çok iyi gelişti dizi sonra.velhasıl kelam got. da tatmin edici aksiyona ejderhalar terör estirince başlar diye düşünüyorum.. böyle bidibidi yaparak 2 bölüm geçti.digerleri böyle gitmez inşallah.yoksa bu overrated algısı hep devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Riven_ -- 13 Nisan 2015; 23:43:09 >
  • Arkadaşlar normalde pazar gecesi yayınlanmıyor mu dizi ? nasıl oluyor da 1. bölümün hd si daha yayınlanmadan düşüyor internete
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

Arkadaşlar normalde pazar gecesi yayınlanmıyor mu dizi ? nasıl oluyor da 1. bölümün hd si daha yayınlanmadan düşüyor internete

Dün yayınlandı işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Sansayı ramsey snow'la evlendirmeye götürüyorlar ,kitapta hatırladığım kadarıyla sahte arya ile nişanlanıyordu

İlk bölümden sonrakilerini izlemedim ama
    dediğin olay ilginç, Serçeparmak nasıl müsaade eder onu bile anlamadım. Kitapta adını unuttum ama Serçeparmak çok sağlam mirası olan ve arkasında baya bir hanedanı toplayabilecek birisyle evlendirmeyi planlıyordu, hatta gerçek kimliğini açıkladığında tüm kışyarı ve vadinin güçlerinin Sansa'nın arkasında olacağını söylüyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

Arkadaşlar normalde pazar gecesi yayınlanmıyor mu dizi ? nasıl oluyor da 1. bölümün hd si daha yayınlanmadan düşüyor internete

Amerika da pazar 21.00 . Türkiye de Pazartesi sabah 04.00 de yayınlanıyor. 7 gibi 720P si düşüyor, ikindiden sonra 1080 i geliyor genellikle. Farkettiysen diğer bölümlerin hd leri yok, orjinali yayınlanmadğı için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

İlk bölümden sonrakilerini izlemedim ama
    dediğin olay ilginç, Serçeparmak nasıl müsaade eder onu bile anlamadım. Kitapta adını unuttum ama Serçeparmak çok sağlam mirası olan ve arkasında baya bir hanedanı toplayabilecek birisyle evlendirmeyi planlıyordu, hatta gerçek kimliğini açıkladığında tüm kışyarı ve vadinin güçlerinin Sansa'nın arkasında olacağını söylüyordu.

Bahsettiğimiz kişi Serçeparmak. 2 kere düşünün :D

• ben bugünü pazar sanıyorum
  • 4bölüm bitti 6 bölüm kaldı ve sonra 1yıl ara
  • Efsaneydi ya 3.bolumu izledim Yarın 4.bolum

• Bekledigim bir baslangic olmadi, daha cok diyalog uzerinden ilerledi. Sikildim izlerken acikcasi

• bende pm istiyorum
  • Bugun iki bolum bitti yarin iki bolum bitecek gayet guzel gidiyor valla jenerik müziğini bile ozlemisim ya

• 
Sayfa: önceki 16351636163716381639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.