Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13911392139313941395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bunu daha çok sevdim daha dağ gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atimi

Ben bunu daha çok sevdim daha dağ gibi gözüküyor

Şimdi farkettim adam Ali Sunala benziyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaesterAemonTargaryen

quote:

Orijinalden alıntı: Türkuaz

quote:

Orijinalden alıntı: MaesterAemonTargaryen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü

quote:

Arkadaş, yemin ediyorum delleniyorum.

"Srf rytng ypsn dye hp svdğmz krktrleri öldrylr bn brkyrm .s .s"

Gözünüzü seveyim, kitapları okumadan büyük konuşmayın. Bu sahne 2000 yılında çıkmış bir kitaba ait. Yazar realistik düşünüyor. Ne reyting yapsın diye sevilen karakterleri, ne de mutlu olasınız diye kötü karakterleri öldürüyor. Kaldı ki realistik düşündüğü için "kötü karakter, iyi karakter" ayrımı diye bir şey yok. Cersei'nin bölümlerini okuyun, ona bile canınızın acıdığı oluyor. Hiç mi çok konuştuğu için dayak yiyen birini görmediniz de bu sahne çok uçuk geldi anlamadım. Üstelik Oberyn Martell kitapta bu kadar önemli ve karizmatik bir karakter değil. Evet, ortalama bir karakterden önemliydi ama hikayenin kaderini değiştirecek bir adam değildi. Pedro Pascal'ın oyunculuğu ve dizi senaristlerinin abartılarıyla dolmuş. YouTube yorumlarına da yazmışlar iyice çocuk dizisine döndü diye. Sanki bölümlerle beraber yazılıyor hikaye. 14 sene olmuş 14. Akşam akşam atar yaptım yine ya.

yahu ne "realistik"i kafatasını elleriyle patlatacak bir güce sahip olan dağ, kılıcıyla obeyrn'ın mızrağını geçemiyor. normalde mırak mızrağı, kolunu filan kırar o darbelerde. obeyrn'da maşallah. o kadar güzel dövüşüyor ama yerdeki adamın etkisiz kalıp kalmadığını bilemiyo, üstüne elinin yanında dolaşıyor.
    hem elleriyle kafatası patlatan bir adamdan bahsediyorsun hem de realistik diyorsun
    o iş için fil falan lazım.
    ben işin vahşetinde veya obyren'ında değilim.
    benim de aklıma ilk klişeden uzak durulmak istendiği geldi ama bunu sürekli yaparsan bu da klişe olur
    üstüne bir de sırf şov için olayı mantık hatalarıyla doldurursan tüy dikersin.

Kitapta kafasını falan patlatmıyor.

Kitapta da kafası patlıyor benim hatırladığım kadarıyla

Hayır patlatmıyor gerçek manada. Kaldı ki patlatsa ne yazar. Benim demek istediğim gerçekçilik olay gidişatında. Ölme şeklinin gerçekçiliğinden falan bahsetmiyorum ki.

Bence o dünyaya göre gerçekçi.Çünkü kitapta bu dünyada olmayan bir çok şey var.Ayrıca kafasını ezdiği kitapta geçiyormuş şimdi baktım.Kılıçların fırtınası kısım 2 de sayfa 447 de

"Patlatmak" ile "ezmek" aynı şey değil hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

allahın belası altyazıyı ekleyemiyorum. cinnet geçirdim burda. yarım saattir uğraşıyorum. splash ex pro kullanıyorum altyazı eklediğimde altyazı butonu pasif oluyor tıklanmıyor. windows media player da da olmuyor. bi yardım edin.

kimse bilmiyor mu çözümü? zamunda dan indirdim. ingilizce altyazısı var zaten. onu silebilirsem sanırım tr yama çalışır diye tahmin ediyorum. diğer filmlerde sorun çıkmıyor çünkü.

sırf oberyn vs mountain için 1080p indirdim ama izleyemiyorum

bsplayer, gom ve flv indirmeyi denedin mi dostum?

• quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Soldaki resim 3. sezon 8. bölüm
    Sağdaki resim 3. sezon 10. bölüm'e ait.

Hangi savaştan bahsediyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Şu anda benim için dizinin b*ku çıkmış durumda. Genelleme bi yorum yapacağım:

George Martin şu anda benim için Tyrion'un öyküsündeki o böcek öldüren elemandan farksız. Bir hikayede bütün ana karakterler harcanmaz arkadaş. Siz hangi dizinin ana karakterleri fazlasıyla değişince eski tadını verdiğine şahit oldunuz?
    Ne kadar sağlam karakter varsa ölüyor, ne kadar depresif salak karakter varsa devam ediyor. Sansa'dan, Khaleesi'den, Cersei'den Ramsey Bolton'dan, Bran'den, Kuzeydeki yabanıllardan bıktım usandım. Bi gelemediler arkadaş.
    Şu anda Tyrion da ölür mü bilmiyorum ama o da ölürse izlemeyeceğim artık.
    R. R. Martin marjinal olacağım, farklı olacağım, kötüler kazanacak bende diye diye suyunu cidden çıkarmış yani. Her olay can sıkıcı gidiyor, bölümleri sara sara izliyorum artık bitsin şu iş diye. Reek Reek diye dolanıyolar. Khaleesi ejderhaların anasıyım diye yine boş boş dolanıyor. Gerçekten geçen her sezon dizi daha da tatsızlaşıyor.
    Her iyi, keyif veren karakteri öldürürsen biz kimi izleyeceğiz birader? Bi Jon bi Tyrion kaldı benim için.

kesinlikle katılıyorum size

• şu diziyi bi sevemedim

• Çok basit ve saçma bir sondu! Prens dağı etkisiz hale getirdikten sonra mızrağı Cersei'ye ya da Tywin'e fırlatacak sanıyordum ama bir anda adam dirildi, prensin beynini patlattıktan sonra tekrar öldü! Resmen saçmalamışlar! Bir kaç saniyeliğine şok oldum ama sonra küfür ettim!

Ayrıca Lord Baelish bir gün Sansa'ya tecavüz edecek diye korkuyorum. Yiyecek gibi bakıyor Sansa'ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 3 Haziran 2014; 17:43:41 >
  • Banzai! kullanıcısına yanıt
    İndirdiğin dosya ismi "Game.of.Thrones.S04E08.1080p.HDTV.x264-BATV.mkv" bu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Çok basit ve saçma bir sondu! Prens dağı etkisiz hale getirdikten sonra mızrağı Cersei'ye ya da Tywin'e fırlatacak sanıyordum ama bir anda adam dirildi, prensin beynini patlattıktan sonra tekrar öldü! Resmen saçmalamışlar! Bir kaç saniyeliğine şok oldum ama sonra küfür ettim!

Dizide belirtiyor mu bilmiyorum ama Oberynin kullandığı mızrak zehir içeriyor.Dağın güçten düşmesinin sebebi o.Son bir hamleyle Oberyne saldırıyor.

• Ben kötü adamları seviyorum size de tavsiye ederim.

Çünkü ölmüyorlar.

Dizide kim karizma kim artizse bilin ki 5-10 bölüme yolcu.

Bak Samwell Tarly'le. Kılıç tutmasını bilmez gölgesinden korkar ama Night's Watch ile Kuzeye gitti döndü.
  • Dünden itibaren birçok forum sözlük sayfalarını sosyal paylaşım siteleri gezdim dolaştım GENEL KANI George R. R. Martin hayatında bu kadar ağır küfürler yermi bidaha acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Ben kötü adamları seviyorum size de tavsiye ederim.

Çünkü ölmüyorlar.

Bak Samwell Tarly'le. Kılıç tutmasını bilmez gölgesinden korkar ama Night's Watch ile Kuzeye gitti döndü.

Sam kötü değil ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Ben kötü adamları seviyorum size de tavsiye ederim.

Çünkü ölmüyorlar.

Sam kötü değil ama?

Yav mantığı anlayın işte.

Kötü derken dandik ve saf kötü manasında. Eksik yazınca öyle oldu.

• quote:

George Martin şu anda benim için Tyrion'un öyküsündeki o böcek öldüren elemandan farksız. Bir hikayede bütün ana karakterler harcanmaz arkadaş. Siz hangi dizinin ana karakterleri fazlasıyla değişince eski tadını verdiğine şahit oldunuz?
    Ne kadar sağlam karakter varsa ölüyor, ne kadar depresif salak karakter varsa devam ediyor. Sansa'dan, Khaleesi'den, Cersei'den Ramsey Bolton'dan, Bran'den, Kuzeydeki yabanıllardan bıktım usandım. Bi gelemediler arkadaş.
    R. R. Martin marjinal olacağım, farklı olacağım, kötüler kazanacak bende diye diye suyunu cidden çıkarmış yani. Her olay can sıkıcı gidiyor, bölümleri sara sara izliyorum artık bitsin şu iş diye. Reek Reek diye dolanıyolar. Khaleesi ejderhaların anasıyım diye yine boş boş dolanıyor. Gerçekten geçen her sezon dizi daha da tatsızlaşıyor.
    Her iyi, keyif veren karakteri öldürürsen biz kimi izleyeceğiz birader? Bi Jon bi Tyrion kaldı benim için.

Ağır spoiler içerir SEZON 5

Evet arkadaşım suan da kargaların ziyafeti kısım 1 i bitirdim.
    Tyrion, varys ile kaçıyor. Jaime ile babasını(sibel kekilli ile aynı yatakta cesetler.) öldürüyorlar. Cersei Tyrion'u arıyor,kızı mycella oberyn'ın kardeşi ile beraber yolculuk ediyor.Dağ,Tazı ölüyor Arya braavos ta bir tür değişik(iskelet rahip) kişilerin yanında takılıyor ve Jaqen gibi olmaya çalışıyor. Brienne podrik ile yolculuğna devam ediyor ve jaime nin eline kesenlerden bir iki kişiyi öldürüyor. Jon Snow surun reisi olup sam ve aegon'u bir köye gönderiyor. Stanis sura yardıma gidiyor.
    Asha greyjoy ve amcaları demir adamlar için seçim yapıyorlar kargagöz(Amcası--ve kargagöz Kral olmak için en büyük aday) bir alet buluyor ve bu aletle ejdarhaların kontrolünü sağlıyorlarmış eskiden.

Dizi kitapla beraber gitmiyor.Sezon 4 = kılıçların fırtınası kısım 2. Yani her sezon 1 kitaba denk geliyor kanımca.
    Kargaların Ziyafeti Kısım 2 ve Ejderhaların dansı da elimde en son kitap da türkçeye çevriliyordu. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: webconn

2.sezon 4.bölümde bırakmakta iyi etmişim sıkıcılık hat safhada biride türk dizilerine döndü dediyse bitmiştir

Türk dizileri ahashajjsjasns :)

Bidaha Bu Konuya Yorum Atma Karşim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacq0o

quote:

Ağır spoiler içerir SEZON 5

Evet arkadaşım suan da kargaların ziyafeti kısım 1 i bitirdim.
    Tyrion, varys ile kaçıyor. Jaime ile babasını(sibel kekilli ile aynı yatakta cesetler.) öldürüyorlar. Cersei Tyrion'u arıyor,kızı mycella oberyn'ın kardeşi ile beraber yolculuk ediyor.Dağ,Tazı ölüyor Arya braavos ta bir tür değişik(iskelet rahip) kişilerin yanında takılıyor ve Jaqen gibi olmaya çalışıyor. Brienne podrik ile yolculuğna devam ediyor ve jaime nin eline kesenlerden bir iki kişiyi öldürüyor. Jon Snow surun reisi olup sam ve aegon'u bir köye gönderiyor. Stanis sura yardıma gidiyor.
    Asha greyjoy ve amcaları demir adamlar için seçim yapıyorlar kargagöz(Amcası--ve kargagöz Kral olmak için en büyük aday) bir alet buluyor ve bu aletle ejdarhaların kontrolünü sağlıyorlarmış eskiden.

Dizi kitapla beraber gitmiyor.Sezon 4 = kılıçların fırtınası kısım 2. Yani her sezon 1 kitaba denk geliyor kanımca.
    Kargaların Ziyafeti Kısım 2 ve Ejderhaların dansı da elimde en son kitap da türkçeye çevriliyordu. :)

Dostum ilk birkaç cümlede imla hatası yapmışsın kimin öldüğü yanlış anlaşılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

İndirdiğin dosya ismi "Game.of.Thrones.S04E08.1080p.HDTV.x264-BATV.mkv" bu mu?

evet
  • Arkadaş ben bu kadar sürprizi kaldıramıyorum. İlk sezondan beri söyleniyordu bu hikayede her an herkes ölebilir herşey olabilir diye ki öylede oluyordu başlarda hoşuma gitmişti takdir ediyordum ama zamanla bünyem kaldırmamaya başladı.
    4x08'deki o son sahnede resmen şok geçirdim lan, gözüme uyku girmedi "nasıl olabilir böyle bir şey" diye diye aklımdan çıkaramadım. Oberyn Martell'ide baya sevmiştim gaz adamdı çokta güzel dövüşüyordu beee ulan
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    subliminal

hocam bunun red wedding için olanını alabilirmiyim
  • 
Sayfa: önceki 13911392139313941395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.