Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13931394139513961397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler karakterler ölüyo karakterler ölüyo diye üzülüyonuz içinize su serpeyim dedim ilerde brandon chapterları ve arya chapterleri okadar ilgi çekici olucak ki anlatamam size sabredin bekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü

quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

adam ölmeden diğer kitapları yazsa bari.

merak etme kötüler zor ölüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

İngilizce altyazı gömülü geliyor ama "Bsplayer" ile açarsan ve açıldıktan sonra altyazı aratıp tr altyazı eklersen türkçe altyazılı izleyebilirsin.

bs player da olmadı. zaten düzgün oynatmıyor videoyu. 1080p takıla takıla oynatıyor. gom player indirdim şimdi o da olmadı. lanet olsun böyle işe.

ekran kartıni çöpe atma zqmanin gelmiş hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Game of Thrones’un meşhur jeneriğini Anadolu ezgileri ile hazırlamışlar çok güzel olmuş bence :)

çok güzel

• birde lady stoneheard gelebilir diyen arkadaşlar var bence tahminleri çıkmıycak ladysh bidahaki sezona çıkar bence bahsedilen büyük olay mance rayder in sura saldırması olabilir uzunca bir süredir stanis de yok piyasada bence stanisi göstermek adına suru işliycekler ileriki bölümlerde
    kitaptan spoiler içerir
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

birde lady stoneheard gelebilir diyen arkadaşlar var bence tahminleri çıkmıycak ladysh bidahaki sezona çıkar bence bahsedilen büyük olay mance rayder in sura saldırması olabilir uzunca bir süredir stanis de yok piyasada bence stanisi göstermek adına suru işliycekler ileriki bölümlerde
    kitaptan spoiler içerir

bir sonraki fragmanda sırf sura saldırıyı gösteriyordu sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

quote:

birde lady stoneheard gelebilir diyen arkadaşlar var bence tahminleri çıkmıycak ladysh bidahaki sezona çıkar bence bahsedilen büyük olay mance rayder in sura saldırması olabilir uzunca bir süredir stanis de yok piyasada bence stanisi göstermek adına suru işliycekler ileriki bölümlerde
    kitaptan spoiler içerir

izlemedim fragmanı ama sur savaşı da kitapta çok iyiydi be inş dizide güzel uyarlarlar devler mamutlar 105 kişinin günler süren verdiği amansız mücadele yabanılları geri püskürtmeleri varglar tek kollu demirci ile surun kapısında devlerin liderinin savaşması sonucu ikisinin ölmesi ve cesetler yüzünden kapının tıkanması en son stannisden gelen beklenmedik yardım detayları işleseler sur savaşı mütiş acayip bi final olur
    kitaptan spoiler içerir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 3 Haziran 2014; 19:52:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

quote:

kitaptan spoiler içerir

izlemedim fragmanı ama sur savaşı da kitapta çok iyiydi be inş dizide güzel uyarlarlar devler mamutlar 105 kişinin günler süren verdiği amansız mücadele yabanılları geri püskürtmeleri varglar tek kollu demirci ile surun kapısında devlerin liderinin savaşması sonucu ikisinin ölmesi ve cesetler yüzünden kapının tıkanması en son stannisden gelen beklenmedik yardım detayları işleseler sur savaşı mütiş acayip bi final olur
    kitaptan spoiler içerir

umarım kitaptaki gibi güzel işlerler. fragman sırf onun üzerine kurulu gibi çünkü. bölümde ağırlıklı olarak o işlenir. artık sezon finalinde de ne yaparlar allah kerim

• Korka korka geziyorum bu topicde spoiler yememek lazim:)

• GorThaurS kullanıcısına yanıt
    kitapta resim yok kardeşim... bu insanların gözünde canlananın kağıda dökülmüşü.Tyrion'ın kusması kitapta var mesela herif onu da çizmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

İngilizce altyazı gömülü geliyor ama "Bsplayer" ile açarsan ve açıldıktan sonra altyazı aratıp tr altyazı eklersen türkçe altyazılı izleyebilirsin.

bs player da olmadı. zaten düzgün oynatmıyor videoyu. 1080p takıla takıla oynatıyor. gom player indirdim şimdi o da olmadı. lanet olsun böyle işe.

ekran kartıni çöpe atma zqmanin gelmiş hocam

ekran kartı iyi ya HD5850

ingilizce altyazı izledim. az önce bitirdim. hala son sahnenin şokundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 3 Haziran 2014; 20:22:33 >

• Lord bailish(muhtemelen yanlış) sansa ya kayacak gibi bakıyor kızı yalancı yaptı ayrı bi hoşuna gitti Obeyrn biraz saçma öldü ama cüce ile ilgili spoiler aldım topic sağolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Lord bailish(muhtemelen yanlış) sansa ya kayacak gibi bakıyor kızı yalancı yaptı ayrı bi hoşuna gitti Obeyrn biraz saçma öldü ama cüce ile ilgili spoiler aldım topic sağolsun

Kizin yalan söylemesi daha iyi artik oda taht oyunlarinda boy gosterebilecek. Bence sürekli aglayip duruyordu onceden

• 7 .bölümü izledin 8-9-10'u sezon bitince izlicem ya da izlesem mi

• Bölümde belki de en çok hoşuma giden olay, Sansa'nın o ağlak tavırlarından kurtulup taht oyunlarında boy göstermesi oldu. "Kadın" oldu resmen artık.

Ek olarak, Tyrion'un anlattığı hikayeyi başka bir şekilde bağlayacaklar bence.
  • Admiral Thrawn kullanıcısına yanıt
    yok öyle bi dünya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

7 .bölümü izledin 8-9-10'u sezon bitince izlicem ya da izlesem mi

Spoiler yiyerek öğreneceğine aç zevkle izle bence. Olmaz deme, burası donanımhaber, burada her türlü spoiler yersin
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    oha içim şeyoldu lan çok kötü gözüküyo
  • evet öteki tarafta :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: wintersun09

güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım olmaz böyle bir şey

Dün; 19:05:10
    457. sayfa-467. sayfa

alıntı yaptığım mesajı dün diziyi izleyip mesaj atmıştım bugün bir bakayım dedim 24 saatte 10 sayfa daha mesaj yazılmış helal size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wintersun09 -- 3 Haziran 2014; 20:43:57 >

• 
Sayfa: önceki 13931394139513961397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.