Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.488.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13891390139113921393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultralisan

Kapışmayla ilgili video aynı red wedding gibi, milleti çekmişler.

https://www.youtube.com/watch?v=vob2_MSpXQc&feature=youtu.be dh tube bozuk

Millet bildiğin kendinden geçmiş. Ama çok sağlam sahne yapmışlar. İçimde kaldı şerefsizim yatarken yarım saat aklımdan çıkmadı

çok duygusala bağladı be. hatayı orada yaptı aslında. yoksa yeniyordu anasını satayım. Neden üzdün bizi nedennn ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 3 Haziran 2014; 15:24:15 >

• allahın belası altyazıyı ekleyemiyorum. cinnet geçirdim burda. yarım saattir uğraşıyorum. splash ex pro kullanıyorum altyazı eklediğimde altyazı butonu pasif oluyor tıklanmıyor. windows media player da da olmuyor. bi yardım edin.
  • Banzai! kullanıcısına yanıt
    bs playerdan oto olarak indirebilirsin.
  • Çok istiyorum tekrar izlemek ama o sahneyi bir daha izlemeye yüreğim yetmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 3 Haziran 2014; 15:30:17 >
  • Bende bir ara smart tv aracılığı ile izliyordum program kalkınca sinirlendim vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

Çok istiyorum tekrar izlemek ama o sahneyi bir daha izlemeye yüreğim yetmez bir daha

+999 aynen bende normalda GOT'un sevdıgım birçok sahnesini acıp izlemişimdi ama bu sahneyi hiç açıp izleyesim gelmiyor

• sondaki dövüşü tekrar tekrar izliyorum bıkmadan arkadaş acayip etkiledi valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

bs playerdan oto olarak indirebilirsin.

o da olmadı. zaten takıla takıla oynatıyor video yu saçma sapan bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Bir insan ne kadar zeki,mantıklı,pratik olsa da,en nihayetinde insandır.Ve insanlar,hata yapar.

Ölümüne dövüştüğün ayı kadar bir adamın, seni kolayca yere yıkıp; yüzünü parçalayabileceği kadar yanına yaklaşmayı, ancak andaval bir adam yapar.

Ne yani. Tüm sezona zekasıyla damga vurmuş bir adamın, şiir okurken, yerde debelenen bir adam tarafından öldürülmesi çok mu mantıklı?

Bakın kitapta ki şekilde olsa anlarım, kitapta Oberyn böyle karizma bir karakter değildi. Ama dizi?
    Tamamen saçmalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

Bir insan ne kadar zeki,mantıklı,pratik olsa da,en nihayetinde insandır.Ve insanlar,hata yapar.

Ölümüne dövüştüğün ayı kadar bir adamın, seni kolayca yere yıkıp; yüzünü parçalayabileceği kadar yanına yaklaşmayı, ancak andaval bir adam yapar.

Ne yani. Tüm sezona zekasıyla damga vurmuş bir adamın, şiir okurken, yerde debelenen bir adam tarafından öldürülmesi çok mu mantıklı?

Bakın kitapta ki şekilde olsa anlarım, kitapta Oberyn böyle karizma bir karakter değildi. Ama dizi?
    Tamamen saçmalık.

Bir çin atasözü der ki "İntikam peşine düşüyorsan, iki mezar kaz." İntikamdan gözü dönmüş biri için çok normal bence. duyguyu iyi yansıtmış ve maalesef benim de en çok sevdiğim karakterdi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atimi kullanıcısına yanıt
    ne oldu hocam sevmek zorunda değilim ama seyredenede saygı duyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Kapışmayla ilgili video aynı red wedding gibi, milleti çekmişler.

https://www.youtube.com/watch?v=vob2_MSpXQc&feature=youtu.be dh tube bozuk

Bizde evde tek başımıza izliyoruz. Böyle bi ortamda izlemek vardı

Yok yav öyle zevk vermezdi, tek başına tam konsantre izledim ben

• Arya harbi ablasını görsün şimdi o kapidan da döner

• Noel Babanın Oğlu kullanıcısına yanıt
    O adamın her işte parmağı (LittleFinger) yoksa ben de bir şey bilmiyorum. Evreni kaosa sürükler yine başa geçer, böyle bir karakter olamaz GRRM harika iş çıkarmış karakteri yaratırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqur333

Arya harbi ablasını görsün şimdi o kapidan da döner

• quote:

Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü

biraz moraliniz düzelsin

http://i61.tinypic.com/dh7k1e.jpg

niye spoiler içine alıyorsun ki ?
    Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

Tamamen saçmalık.

Saçmalık değil. İçkinin insan beyni üzerindeki etkilerinden biri, kişiyi rehavete sürükleyip dikkatsiz hale getirmesi.

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Biraz abartı söz konusu bana kalırsa içkide olabilir.
  • Bi arkadaşında dediği gibi

Kime sevdiysek gitti be usta

• dizi kaçıncı kitapta şu an?
  • 
Sayfa: önceki 13891390139113921393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.