Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (1394. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İngilizce altyazı gömülü geliyor ama "Bsplayer" ile açarsan ve açıldıktan sonra altyazı aratıp tr altyazı eklersen türkçe altyazılı izleyebilirsin. -
Ilk sezonda herkes reisti simdi meydan coluk cocuga kalmis, littlefinger gibi kan emici yavsaklarda durumdan istifade ediyor. Bu dizinin sonunda o littlefingerle varys kalir diyordum ama varys bu sezon iyice dususte, kaotik ortam littlefingera yaradi, ilk 3 sezon berabere bu sezonu varys kaybetti gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheNorth
Dediğim gibi içgüdüsel birşey zaten bu..Kesik olup olmamasının önemi yok orda..
İçgüdüsel olarak arzuladı ama sonra kesik olduğu aklında gelince mal gibi kaldı bir an
Bir adamin aleti kesilse simdi seks istegi (normal erkek gibi) biter mi ki? Bana hic oyle gelmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: osmanyasar
İngilizce altyazı gömülü geliyor ama "Bsplayer" ile açarsan ve açıldıktan sonra altyazı aratıp tr altyazı eklersen türkçe altyazılı izleyebilirsin.
bs player da olmadı. zaten düzgün oynatmıyor videoyu. 1080p takıla takıla oynatıyor. gom player indirdim şimdi o da olmadı. lanet olsun böyle işe. -
Ak gezenler hakkında bir sorum olacaktı
bir de Catelyn Stark hakkında bir sorum olacak.
-
Türk dizisi değil bu. Adamlar 9 ay çekip 3 ay yayınlıyorlar. Haftada bir bölüm çekmiyorlar yani. Oranlarsak bir bölümün çıkışı 3 haftayı buluyor yani. -
Ben aynı dosyayı zamundadan indirip sorunsuz izledim. O zaman izlemeye çalıştığınız bilgisayarda sorun vardır. -
Son bölüm spoiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr_kfks -- 3 Haziran 2014; 18:57:14 >
-
-
ulan ne gülddüm ya
-
o psikolojiyle her şeyi spoiler içine alıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S
Ak gezenler hakkında bir sorum olacaktı
bir de Catelyn Stark hakkında bir sorum olacak.
3. kitap spoiler
-
son bolum fena patladi ha -
quote:
Orijinalden alıntı: The Rolling Stones
adam ölmeden diğer kitapları yazsa bari.
merak etme kötüler zor ölüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
quote:
Orijinalden alıntı: osmanyasar
İngilizce altyazı gömülü geliyor ama "Bsplayer" ile açarsan ve açıldıktan sonra altyazı aratıp tr altyazı eklersen türkçe altyazılı izleyebilirsin.
bs player da olmadı. zaten düzgün oynatmıyor videoyu. 1080p takıla takıla oynatıyor. gom player indirdim şimdi o da olmadı. lanet olsun böyle işe.
İndirdiğiniz sürüm adı ne, ben de 1080p indiriyorum ctrlhd, battv versiyonu olsun videoyu açtığımda İngilizce alt yazı da otomatikman gözüküyor ama gömülü değil. Km player ile açınca üzerine TR alt yazıyı ekliyorum sorun olmuyor.
-
bu arada beyler bu kitaptaki resimler nasıl oluyor ? internette şöyle bir şey gördüm böyle mi oluyor kitap serisi ?
-
şimdiki dağ toparlak çocuğa benziyor
alın size gerçek dağ
dövüşte bu adam oynasaydı obeyrn yerine dağ'ı tutardım. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: GorThaurS
bu arada beyler bu kitaptaki resimler nasıl oluyor ? internette şöyle bir şey gördüm böyle mi oluyor kitap serisi ?
Bende ki kitaplarda oyle resimler yok dostum normal roman resimsiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X