Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13921393139413951396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 5 Haziran 2014; 14:17:25 >
  • Banzai! kullanıcısına yanıt
    İngilizce altyazı gömülü geliyor ama "Bsplayer" ile açarsan ve açıldıktan sonra altyazı aratıp tr altyazı eklersen türkçe altyazılı izleyebilirsin.
  • Ilk sezonda herkes reisti simdi meydan coluk cocuga kalmis, littlefinger gibi kan emici yavsaklarda durumdan istifade ediyor. Bu dizinin sonunda o littlefingerle varys kalir diyordum ama varys bu sezon iyice dususte, kaotik ortam littlefingera yaradi, ilk 3 sezon berabere bu sezonu varys kaybetti gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Dediğim gibi içgüdüsel birşey zaten bu..Kesik olup olmamasının önemi yok orda..
    İçgüdüsel olarak arzuladı ama sonra kesik olduğu aklında gelince mal gibi kaldı bir an

Bir adamin aleti kesilse simdi seks istegi (normal erkek gibi) biter mi ki? Bana hic oyle gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

İngilizce altyazı gömülü geliyor ama "Bsplayer" ile açarsan ve açıldıktan sonra altyazı aratıp tr altyazı eklersen türkçe altyazılı izleyebilirsin.

bs player da olmadı. zaten düzgün oynatmıyor videoyu. 1080p takıla takıla oynatıyor. gom player indirdim şimdi o da olmadı. lanet olsun böyle işe.
  • Ak gezenler hakkında bir sorum olacaktı

bu sezon bir yerde geçiyorlardı bebekleri kendilerine çeviriyorlar falan. daha sonra gene ortalıkta gözükmediler. acaba son bölümde yine kısa ama etkili bir biçimde gösterip sezonu o şekilde mi noktalarlar ?

bir de Catelyn Stark hakkında bir sorum olacak.

bu kadın ak gezen modunda mı geri gelecek tam olarak anlayamadım orasını ?
  • Mert103 kullanıcısına yanıt
    Türk dizisi değil bu. Adamlar 9 ay çekip 3 ay yayınlıyorlar. Haftada bir bölüm çekmiyorlar yani. Oranlarsak bir bölümün çıkışı 3 haftayı buluyor yani.
  • Banzai! kullanıcısına yanıt
    Ben aynı dosyayı zamundadan indirip sorunsuz izledim. O zaman izlemeye çalıştığınız bilgisayarda sorun vardır.
  • Son bölüm spoiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr_kfks -- 3 Haziran 2014; 18:57:14 >

• Game of Thrones’un meşhur jeneriğini Anadolu ezgileri ile hazırlamışlar çok güzel olmuş bence :)
  • ulan ne gülddüm ya

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    o psikolojiyle her şeyi spoiler içine alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

Ak gezenler hakkında bir sorum olacaktı

bu sezon bir yerde geçiyorlardı bebekleri kendilerine çeviriyorlar falan. daha sonra gene ortalıkta gözükmediler. acaba son bölümde yine kısa ama etkili bir biçimde gösterip sezonu o şekilde mi noktalarlar ?

bir de Catelyn Stark hakkında bir sorum olacak.

bu kadın ak gezen modunda mı geri gelecek tam olarak anlayamadım orasını ?

3. kitap spoiler
    Kırmızı rahip catelyn'i geri getirecek. Zombi olarak değil normal insan olarak geri getiriyor ama boğza'ı kesik olduğundan sesi insan dışı bir şekilde çıkıyor

• son bolum fena patladi ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

adam ölmeden diğer kitapları yazsa bari.

merak etme kötüler zor ölüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

bs player da olmadı. zaten düzgün oynatmıyor videoyu. 1080p takıla takıla oynatıyor. gom player indirdim şimdi o da olmadı. lanet olsun böyle işe.

İndirdiğiniz sürüm adı ne, ben de 1080p indiriyorum ctrlhd, battv versiyonu olsun videoyu açtığımda İngilizce alt yazı da otomatikman gözüküyor ama gömülü değil. Km player ile açınca üzerine TR alt yazıyı ekliyorum sorun olmuyor.

• o değilde kardeşimle izlerken kardeşim dedi hani dağ yeniyordu abi diye ben ne bilem kitapta öyleydi dedim sonra bir anda ayağına bir çaktı adamın zaten sonra pert oldu kardeşimle şok olduk sen dövüş başladığından beri adamı döv sonra tek hamlede pert ol ama dağda fena çaktı yumruğu

bu arada beyler bu kitaptaki resimler nasıl oluyor ? internette şöyle bir şey gördüm böyle mi oluyor kitap serisi ?

bu arada kitapta adam sadece 1 yumrukta öldürmüş la adamı

• şimdiki dağ toparlak çocuğa benziyor

alın size gerçek dağ

dövüşte bu adam oynasaydı obeyrn yerine dağ'ı tutardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Game of Thrones’un meşhur jeneriğini Anadolu ezgileri ile hazırlamışlar çok güzel olmuş bence :)

güzel olmuş ama daha güzel olabilirdi. biraz düğün müziğine benzemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: GorThaurS

o değilde kardeşimle izlerken kardeşim dedi hani dağ yeniyordu abi diye ben ne bilem kitapta öyleydi dedim sonra bir anda ayağına bir çaktı adamın zaten sonra pert oldu kardeşimle şok olduk sen dövüş başladığından beri adamı döv sonra tek hamlede pert ol ama dağda fena çaktı yumruğu

bu arada beyler bu kitaptaki resimler nasıl oluyor ? internette şöyle bir şey gördüm böyle mi oluyor kitap serisi ?

bu arada kitapta adam sadece 1 yumrukta öldürmüş la adamı

Bende ki kitaplarda oyle resimler yok dostum normal roman resimsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 13921393139413951396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.