Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1067. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10651066106710681069
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://lamapink.blogspot.com/2014/01/game-of-thrones-4-sezon-fragman-spoiler.html

arkadaşlar bu linkte yeni sezonla ilgili fikirlerim ve finale kadar spoiler bilgilerim- tahminlerim var.

(ayrı bir link olarak vermemin sebebi, spoiler veriyorum diye taşlanmak ayrıca yanlışlıkla okuyanlar da olabilir bu yüzden bunu bilerek ayrı bir link veriyorum spoiler okumak isteyen baksın)
  • Güzel trailer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: YNQs

quote:

Game of Thrones kadar şişirilen bir yapım daha görmedim. Milletin şişirmesi yüzünden seneden seneye sezon yapıyorlar zaten.

Dizi'yi her ne kadar ben de başarılı bulmasam da kitaplarına dediğiniz haksızlık olur orta dünyadan sonra en beğendiğim evren buz ve ateşin şarkısı evreni.

Yok zaten kitap için istesem de konuşamam okumadım çünkü. Ama dizisinin çok abartıldığını düşünüyorum bir izleyicisi olarak.

Kitabı gerçekten de çok başarılı.Dizi de öyle bence.Breaking Bad'den sonra izlediğim en iyi dizi.Gerçi çok fazla dizi izlemişliğim yok ama kaliteli diyebileceğimiz birçok diziyi izlemişliğim var.

• O değilde
    Dany ser jorah mormont'a tekmeyi yine vurmayacak galiba. Orayı nasıl bağlayacaklar anlamadım.
  • Yine 10 bölüm mü çekerler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • the right hand of evil kullanıcısına yanıt
    Evet. 10 bölüm olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Evet. 10 bölüm olacak.

Hadi ya yine bir çırpıda bitecek o zaman. Cevap için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aeronautical Engineer A kullanıcısına yanıt
    bunu yapmak zorundalar ve ben zor olacağını sanmıyorum.
  • 4. sezonda durgun geçecek gibi. Fragmandan o anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 14 Ocak 2014; 0:46:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papercut56

quote:

Orijinalden alıntı: Jerfbin

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Jerfbin

quote:

Orijinalden alıntı: papercut56

arkadaşlar malesef Daario Naharis karakteri değişti

http://lamapink.blogspot.com/2014/01/game-of-thrones-sevenlere-kotu-haber.html

o adam zaten J'gan Hagar değil miydi ben öyle biliyorum. En azından tahmin ediyorum. İsterlerse 30 kere değiştirebilirler beni bozmaz :)

Çekimler bitti insanların yeni haberi olmuş.

Üçüncü sezondaki Daario karakterini canlandıran Ed Skrein, HBO'nun dördüncü sezon anlaşmasını kabul etmedi ve başka bir film için kolları sıvadı. Bu yüzden de dördüncü sezon için yeni bir oyuncu ekibi katıldı. O da Michiel Huisman.

Game of Thrones (2011 - 2019)

Yönetmenler akıllanmış belli ki, Huisman'a beşinci sezon anlaşması imzalatmışlar bile.

Seride üç kez başka oyuncu tarafından canlandırılan bir ''Dağ'' karakteri var iken, ikinci bir karakteri yüreğim kaldırmaz.

peki bu karakter dediğim gibi jgan hagar mı?

hayır o değil, Jacken daha sarışın bir adamdı.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m54r9ijTVA1qimfrko1_500.gif buradan bakabilirsin.

abi ben oynayan adamdan bahsetmiyorum. karakterin kendisinden bahsediyorum. yoksa kör değiliz allah var yukarda neredeyse benzemiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

Bu mesaj silindi.
    keşke açmasaydım spoilerı :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 14 Ocak 2014; 21:14:13 >
  • quote:

quote:

quote:

Game of Thrones kadar şişirilen bir yapım daha görmedim. Milletin şişirmesi yüzünden seneden seneye sezon yapıyorlar zaten.

Dizi'yi her ne kadar ben de başarılı bulmasam da kitaplarına dediğiniz haksızlık olur orta dünyadan sonra en beğendiğim evren buz ve ateşin şarkısı evreni.

Yok zaten kitap için istesem de konuşamam okumadım çünkü. Ama dizisinin çok abartıldığını düşünüyorum bir izleyicisi olarak.

Bence sen fazla abartıyorsun.Breaking Bad'in bitişiyle güncel diziler arasında en iyilerden birisi bana göre.Birçok kişide böyle düşünüyordur kesin.Game of Thrones tadı alabildiğim 2 dizi var.Boardwalk Empire ve Soa.Diğer güncel diziler bu 3 dizinin yanına bile yanına yakışamaz.Diziyi beğenmeyenler genelde kitabı okuyanlar oluyor.O da kitapla uyuşmadığı için.Ayrıca niye bu kadar şişirildiğini düşünüyorsun.Birde belirteyim seneden seneye demişsin ama bazı dizilerde Game of thrones gibi 10 ay ara veriyorlar.GOT ile kısıtlandırma.

Bazı kişiller yine belirtilmeden kitaptan spoilerlar verilmiş.Bir yazın kitap spoiler içerir falan diye.Üst mesajdaki arkadaş bilmeden spoiler yedi işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 14 Ocak 2014; 4:18:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulaslaslas

quote:

Orijinalden alıntı: profiteroldoktor

Türkçe Altyazılı Fragman

(Alt yazıyı 'CC' butonundan açabilirsiniz)

pek heyecanlı sahne yoktu sanki :/

ejderhasız fragman mı olurmuş !

Ejderha var aslında ama gölgesi var

• Şu an dizi hangi kitapta? Böyle beklemekten ise alıp kitaplarını okurum en azından biraz yatıştırırım içimdeki heyecanı.
  • e2 yi açın, GOT var... ilk bölümler
  • Trailer ın başındaki 'People love their king' sözünü kim söylüyor beyler ?
  • Kitapları okuyup, dizi hakkında konuşmak isteyen arkadaşlar bir zahmet kitap bölümüne gelsin. Buradaki arkadaşların dizi zevkini baltamaya gerek yok. Kitap bölümü spoiler açısından daha güvenli bir bölüm.

@Aeronautical Engineer

Ben
    Davos
    diye tahmin ettim.
  • merakla bekliyorum.
  • @YNQs @F355 Berlinetta @Banzai!

Mesajlarınızı editleyip arkadaşın mesajını silerseniz iyi olur, o mesajı atlayanlar sizin alıntı yaptığınızı açıp spoiler yiyebilirler.

Ayrıca yineliyorum spoilerda kendine güvenen kitap bölümüne gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

quote:

quote:

quote:

Bence sen fazla abartıyorsun.Breaking Bad'in bitişiyle güncel diziler arasında en iyilerden birisi bana göre.Birçok kişide böyle düşünüyordur kesin.Game of Thrones tadı alabildiğim 2 dizi var.Boardwalk Empire ve Soa.Diğer güncel diziler bu 3 dizinin yanına bile yanına yakışamaz.Diziyi beğenmeyenler genelde kitabı okuyanlar oluyor.O da kitapla uyuşmadığı için.Ayrıca niye bu kadar şişirildiğini düşünüyorsun.Birde belirteyim seneden seneye demişsin ama bazı dizilerde Game of thrones gibi 10 ay ara veriyorlar.GOT ile kısıtlandırma.

Bazı kişiller yine belirtilmeden kitaptan spoilerlar verilmiş.Bir yazın kitap spoiler içerir falan diye.Üst mesajdaki arkadaş bilmeden spoiler yedi işte.

ilk sezonu izlerken adamın biri 3. sezona kadar ölenleri tek tek yazmış, resimli hemde. o günden sonra hiç girmedim konuya. 2 hafta önce bitirdim diziyi. şimdi gönül rahatlığıyla girebilirim konuya, bütün spoilerları açabilirim diye düşünüyordum ve öyle yaptım yapmaz olaydım :((( nerden bileyim kitaptan spoiler verecek. hiç olmazsa belirtseydi kitaptan spoiler vereceğini.
    az öncede ekşisözlükte karaktersizin biri direk başlığa yazmış 4. sezonu.

yahu zaten bir tek bu diziyi izliyorum onunda içine ettiler ben ne yapayım şimdi? bir dizi keyfimiz vardı...

• 
Sayfa: önceki 10651066106710681069
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.