Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1065. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10631064106510661067
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sezon beklentiler arttı bakalım ne olacak. Fragmanı akşama izlerim artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okadar uzun ara verdiki diziyi unuttum ya sezon1'den başlayarak şöyle özet geçerek bir izleyim bakalım eskileri
  • Kitabi okuyanlar bir baksin arkadaslar ekside salagin teki yuzunden spoiler yedim,dogrumu degilmi ?

Tyrion babasini tuvalette vurup olduruyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yafoo -- 13 Ocak 2014; 12:22:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Kitabi okuyanlar bir baksin arkadaslar ekside salagin teki yuzunden spoiler yedim,dogrumu degilmi ?

Değil.

Ama bu konuda araştırma yapma. Çok güzel bir plot twist var orada. Dizideki sahneden zevk alamazsın yoksa.
  • Drogon'nun Kral Şehri üzerindeki uçma sahnesi gelecek için agır bir spoiler olabilir.
  • Oy oy oy Oberyn ve nöbet muhteşem gözüküyor, tek sorun bir tane bile Stark yok lan bu sezon o kadar savaş aksiyon entrika var artık bi zahmet iyi çeksinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: ulaslaslas

ejderhasız fragman mı olurmuş !

Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Kitabi okuyanlar bir baksin arkadaslar ekside salagin teki yuzunden spoiler yedim,dogrumu degilmi ?

Değil.

Ama bu konuda araştırma yapma. Çok güzel bir plot twist var orada. Dizideki sahneden zevk alamazsın yoksa.

İyi bari,araştırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

4.sezonun şuana kadar ki en iyi sezon olacağını düşünen bir tek ben miyim?

bende öyle hocam
  • Adam gibi yaparlarsa bu sezonun en iyisi olmasi lazim. Olay orgusunun en hareketli oldugu zamanlar cunku seride.

• Tyrion fragman sonundaki cümleyi kime söylüyor?(Adalet istiyorsan çok yanlış yere geldin)Daha doğrusu kitapta böyle bir bölüm varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little Lion

Tyrion fragman sonundaki cümleyi kime söylüyor?(Adalet istiyorsan çok yanlış yere geldin)Daha doğrusu kitapta böyle bir bölüm varmı?

Var.

Dördüncü sezon spoilerı

Oberyn Martell'e söylüyor. Oberyn katledilen kızkardeşi ve onun çocukları için adaletin sağlanmasını istiyor.

• ''Tell your father I'm here. And tell him the Lannisters aren't the only ones who pay their debts.''

• Bu sezon adam gibi çekilirse en iyi sezon olur heyecanla bekliyorum.Bu arada Jaime'nin kılıcı Oathkeeper kitaptakine pek benzememiş sanki ama sezonda daha detaylı belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959295B3B -- 13 Ocak 2014; 16:48:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

4.sezonun şuana kadar ki en iyi sezon olacağını düşünen bir tek ben miyim?

bende öyle hocam

3.sezon icin de oyle denmisti diye hatirliyorum )

• ben dediğimi hatırlamıyorum malesef
  • bu nasıl bişey yav . adamlar ne kadar uzun sürede çekiyorlar .kaliteli tamam da sinema filmi gibi milleti bekletiyorlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman

ben dediğimi hatırlamıyorum malesef

Genel anlamda belirtmistim )

• Hala bekliyoruz. Başlasa da izlesek.
  • Üçüncü sezon kitaptan işledikleri konular göze alındığında kağıt üzerinde diğer iki sezondan daha güzel olması gereken bir sezon. Ancak senaristler, altıncı bölümden sonra çıtayı yükseltmek yerine, bölümleri daha durgun ve kitapta olmayan sahnelerle doldurdular. Bu durum sekizinci bölüme kadar sürdü. Dokuzuncu bölüm doğal olarak sezon finali tadındaydı, onuncu bölüm ile her zamanki gibi diğer sezona hazırlık olarak yayınlandı. Üstelik doldurma bölümler yerine konulması gereken asıl olayların bir kısmı da dördüncü sezona itelendi.

Üçüncü sezonu beklenenin altında yapan olay, temponun ve olayların artacağı ve dokuzuncu bölüme hazırlık yapılacağı bir iki bölümün, Pod'un zamparalıkları gibi doldurma sahnelere, gereksiz işkence sahnelerine ayrılmış temposu düşük bölümler halinde çekilmiş olmasıydı.

Üçüncü sezonun gelmiş geçmiş en iyi bölüm olacağını bu konuda yazmıştım. Çünkü dokuzuncu bölümdeki sahneye sebebiyet veren olayların kitaptaki gibi işleneceğini ve dokuzuncu bölümünde yine kitaptaki gibi sahneleceğini düşünmüştüm. Ancak öyle olmadı.

Kitapları okuyan herkes, üçüncü ve dördüncü sezonun gelmiş geçmiş en iyi sezonlar olacağını söyler. Çünkü Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin en baba kitabı Kılıçların Fırtınası kitabıdır. Ancak üçüncü sezonu iyi kotaramadılar. Ekranda görmek için can attığım sahneleri de yüzeysel geçtiler. Dördüncü sezon yine kağıt üzerinde gelmiş geçmiş en iyi sezon olmaya aday. Tabi kitaba göre çekerler ise. Üçüncü sezonda yaptıklarının aynısını dördüncü sezonda da yaparlarsa sağlam küfredeceğim Benioff'a.

• 
Sayfa: önceki 10631064106510661067
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.