Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1066. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10641065106610671068
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsane geliyor. 3sezonda 356 sayfa post yakışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Little Lion

Tyrion fragman sonundaki cümleyi kime söylüyor?(Adalet istiyorsan çok yanlış yere geldin)Daha doğrusu kitapta böyle bir bölüm varmı?

Var.

Dördüncü sezon spoilerı

Oberyn Martell'e söylüyor. Oberyn katledilen kızkardeşi ve onun çocukları için adaletin sağlanmasını istiyor.

tamam şimdi hatırladım o bölümü sağolasın hocam

• 3 sezon varken izlemek kolaydı. Arka arkaya izlemiştim, şimdi bölüm bölüm beklemek biraz can sıkıcı olucak.
  • Game of Thrones kadar şişirilen bir yapım daha görmedim. Milletin şişirmesi yüzünden seneden seneye sezon yapıyorlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNQs

Beyler cercei'nin koşusunu bir tek ben merak etmiyorum dimi

Hangi kitabın hangi bölümündeydi, hatırlıyorum olayı ama çıkartamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyan Cat

quote:

Beyler cercei'nin koşusunu bir tek ben merak etmiyorum dimi

Hangi kitabın hangi bölümündeydi, hatırlıyorum olayı ama çıkartamıyorum

Okuyalı uzun zaman oldu ama yanılmıyorsam kargaların ziyafeti kısım 2 olacak cercei kefaretini ödemek için kızıl kaleye kadar çıplak yürüyordu bir lena hayranı olarak kitapta bu sahneyi okuduğumda aklıma direk dizi geldi ve içim bir cız etmedi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Game of Thrones kadar şişirilen bir yapım daha görmedim. Milletin şişirmesi yüzünden seneden seneye sezon yapıyorlar zaten.

Dizi'yi her ne kadar ben de başarılı bulmasam da kitaplarına dediğiniz haksızlık olur orta dünyadan sonra en beğendiğim evren buz ve ateşin şarkısı evreni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S A M C R O -- 13 Ocak 2014; 19:58:13 >
  • quote:

quote:

Game of Thrones kadar şişirilen bir yapım daha görmedim. Milletin şişirmesi yüzünden seneden seneye sezon yapıyorlar zaten.

Dizi'yi her ne kadar ben de başarılı bulmasam da kitaplarına dediğiniz haksızlık olur orta dünyadan sonra en beğendiğim evren buz ve ateşin şarkısı evreni.

Yok zaten kitap için istesem de konuşamam okumadım çünkü. Ama dizisinin çok abartıldığını düşünüyorum bir izleyicisi olarak.
  • Trailer saglam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nope
    Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

quote:

Ahanda bunu yazacaktım. GoT'u sadece dizi olarak görenlere çok kızıyorum. Gidip Aşk-ı Memnu ve türevlerini izlesinler de bari gölge etmesinler.
  • @Daenerys Stormborn

Bu daha iyi bence.

• quote:

@Daenerys Stormborn

Bu daha iyi bence.

/>

Yukarıdaki caps'i ben yaptım bu arada.

Nick-Caps uyumu

• Fragman güzelde şu Jaimeyi zar zor tanıdım ne yapmış öyle gitmiş güzelim saç sakal Şu Tywin reyize atarlanan eleman dikkatimi çekti birde en son sahnedeki söz çok hoşuma gitti 3 saniyelik yer ama sağlam oynamış Peter Dinglake bu sene ödülün güçlü adaylarından olur bence
  • 4. sezonun fragmanını izleyince aşırı özlediğimi fark ettim şimdi birinci sezondan başlayacağım. bir yandan da 2. kitabındayım fazlaca seviyorum bu diziyi
  • Kitap da dizi de müthiş gidiyor

• Oberyn her ne kadar güzel bir karakter olsa da sonu çok hazin oldu hele dağ'ın o elia hakkında itrafları falan adam b.k yoluna gitti resmen ve dorne en değerli adamını kaybetti.
  • Aksiyonu bol bir sezon olacak gibi görünüyor.

• Game of Thrones (2011 - 2019)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerfbin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jerfbin

quote:

Orijinalden alıntı: papercut56

arkadaşlar malesef Daario Naharis karakteri değişti

http://lamapink.blogspot.com/2014/01/game-of-thrones-sevenlere-kotu-haber.html

o adam zaten J'gan Hagar değil miydi ben öyle biliyorum. En azından tahmin ediyorum. İsterlerse 30 kere değiştirebilirler beni bozmaz :)

Çekimler bitti insanların yeni haberi olmuş.

Üçüncü sezondaki Daario karakterini canlandıran Ed Skrein, HBO'nun dördüncü sezon anlaşmasını kabul etmedi ve başka bir film için kolları sıvadı. Bu yüzden de dördüncü sezon için yeni bir oyuncu ekibi katıldı. O da Michiel Huisman.

Game of Thrones (2011 - 2019)

Yönetmenler akıllanmış belli ki, Huisman'a beşinci sezon anlaşması imzalatmışlar bile.

Seride üç kez başka oyuncu tarafından canlandırılan bir ''Dağ'' karakteri var iken, ikinci bir karakteri yüreğim kaldırmaz.

peki bu karakter dediğim gibi jgan hagar mı?

hayır o değil, Jacken daha sarışın bir adamdı.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m54r9ijTVA1qimfrko1_500.gif buradan bakabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 10641065106610671068
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.