Şimdi Ara

Galiba korona virüsü bulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Çinde çançin şehrinde oturuyorum. Komşum geçenlerde elindeki poşetleri bana taşırttırdı ben de saf gibi poşetlerini çıplak elimle taşıdım şimdi ateşim çıktı sık sık öksürüyorum. Doktora gidersem hastaneden beni bırakmazlar diye korkuyorum acaba zorlasam bu hastalığı evde atlatamaz mıyım?Yaşım 24.İnternette çok bilgi var hangisi doğru yanlış anlamakta zorlanıyorum. Ada çayı zencefil limon falan bunlar ne derece işe yarar aranızda araştıranlar vardır. Yardımınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roket5361 -- 1 Şubat 2020; 2:56:58 >

• F

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çançin şehri Çençinçon mahallesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.Hayat kendisiyle dalga geçenlerin dersini vermeden bırakmaz

• gelme la sakın bura
  • Bu arkadaş ı forumdan banlarmısınız.
    Az ötede dursun kapmayalım bizde virüsü

• virüs bilgisayardan da bulaşabiliyor konuya girenler h.o

wait...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CORONA VİRÜSÜ GELMİŞTİR
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-332B02CDB

F
    U

• C
  • Hastalık dalgası geçilecek bir konu değildir yazık sana
  • csb değilse, gençleri öldürmüyor diye okudum ama sen yine de git. bildiğim kadarıyla hastalık zatüre semptomu gösteriyor ve zatüre ağır bir hastalık. tabi bunun yanında başka semptomları da var.
    hem başka insanlara bulaştırmamış olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

C
    K
  • Hastameden birakmayacaklar diye gitmiyosun öylemi iyi ozamam evde titreye titreye ayakları dikersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bildiğim kadarı ile koç daşşağı haşlaması bu hastalığın bire bir caresi imiş...

KAYNAK...
  • Bugün Çançin merkezinden sağlık çalışanları geldi kapıma iyi misiniz, kendinizi nasıl hissediyorsunuz falan diye sordular. Binadaki herkese sordular zaten.Ben de iyiyim falan dedim kısa kısa gitsinler hemen diye ama öksürmemek için kendimi çok zor tuttum gerçekten. Açık falan vermiş olabileceğimden korkuyorum. İnş gelmezler bi daha. Şu an yutkunamama orta derece halsizlik sürekli öksürükle falan boğuşuyorum.Normal ağır bir grip gibi aslında o yüzden hastaneye gidip karantinaya alınmak istemiyorum. Kimseye de bulaştırmıyorum zaten. Eğer hastalık size de bulaşırsa şifalı çaylar ve düzgün beslenmeyle falan atlatırsınız yaşlı değilseniz. Bi de kendinize ve vücudunuza güvenin. Bu da çok önemli Hastanelere gidip gereksiz yer işgal eden binlerce insan var burada Türkiye'de de benzer sıkıntılar yaşanacaktır. Bizim ülkedekiler hastalık hastasıdır zaten.
    Artık peak evreyi atlatmayı bekliyorum diliyorum yoksa ben de mecbur hastaneye yatıcam. Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar, dualarınız esirgemeyin

• Yazık... gerçekten....

• Yaş 12 falan galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.