Şimdi Ara

galeriler hakkında yardım istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    birkaç ay önce ikinci el bir linea bakınıyordum ama bulamamıştım.
    en iyisi dedim 0 bir linea classic 1.3 multijet euro 5 active plus alayım.
    bayiilerden 35000 lira fiyat aldım en düşük.
    ama galerilerde durum çok farklı.33000 lira fiyat veriyolar.nasıl oluyor bu iş?
    fiatı aradım bu nasıl oluyor diye bana biz galerilerdeki fiyatlara müdahale edemeyiz diyolar.
    0 aldığım bir aracın garantisiz olma gibi bir durumu söz konusu olabilirmi.neden bu kadar düşük fiyatlar veriyorlar.fiatı aradığımda garantisinide galerilere kendiniz sorun diyor.bütün bunlar ne demek oluyor.
    nelere dikkat etmeliyim.birde 0 araçlar ama plakası çıkmış araçlar hemen devir teslim yapılıyor noterde.
    bütün bunlar ne demek oluyor bi yardımcı olsanız.

http://www.sahibinden.com/fiat-linea-1.3-m.jet-active-plus?a4_min=0&a4_max=0&query_text=linea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 17 Mayıs 2012; 18:12:22 >

• galeri de satilan linealar filo indirimi ile alinmis plakasi cikartilmis ama hic kullanilmamistir plakasi cikarildigi icin 2.el muamelesi gordugu icin fiyati dogal olarak uygun oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: canvarol

galeri de satilan linealar filo indirimi ile alinmis plakasi cikartilmis ama hic kullanilmamistir plakasi cikarildigi icin 2.el muamelesi gordugu icin fiyati dogal olarak uygun oluyor.

yani sakat bi durum yok yani.
    hocam garantisi aynen devam ediyordur heralde öylemi?
    birde ben bu aracı en az 5-6 sene binerim diye alıyorum.ikinci sahibi olarak görünmem aracın değerinde ilerde satarken etki olmaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 17 Mayıs 2012; 18:27:02 >
  • Garantisi elbette devam eder bayilerde ki araçlardan tek farki 2.sahibi olarak görüneceksiniz.Satışta 2.sahibi olmaniz herhangi bir dezavantaj yaratacagini sanmiyorum araciniz temiz olduktan sonra 5 sene sonra satarken 3.sahibi olsanizda sorun olmaz.

Orijinalden alıntı: sharpie

garantisi devamsa sorun yok.
    cevaplar için teşekkürler.

Garantinin bitmesi için bir sebep yok sonucta yetkili bayiden cikmis araclar.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.