Şimdi Ara

fiat panda 4x4 hakkında bilgisi olanlar lütfen yorumlarınız gerekli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle fiat siena 1.6 16v hl aracım var genel olarak bi problemim yok rahat atak bi arac ama
    biraz doğa merakım yüzünden kır yollarında altını sürtüyorum bazı yerlerde patinaj yapıyo gitmek istediğim yere ualaşmakta güçlük çekiyorum yani anlıyacağınız arabaya biraz yazık rediyorum
    yotube de fiaat panda 4x4 gördüm gerçekten çok güzel bi arac benim isteklerim doğrultusunda aşırı of road meraklısı değilim sadece hem şehir içinde hemde kır yollarında beni idare etsin yeter ...
    kullanan bilen arkadaşlarım bu araç hakkında ne söler ?
    yakıtı nasıldır lpg uyumu nasıldır
    içinde 4 kişi olduğunda oda siena gibi yere yapışırcasına alçalırmı?
    iikinci eli kaç para eder
    şu an türkiyede sıfırı yok galiba avrupada 1.3 multijet dizelleri var izlediğim videolar genellikle dizel ...

neyse işte aklınıza ne geliyosa inşallah bana yardımcı olursunuz şimdiden çok tşk ediyorum sağolun.....

• ilk cıktıgında bi dergide test etmişlerdi land roverın cıktıgı yere kadar cıkmayı basarmıştı

ozellıkle 4*4 özelligi karda cok işe yaradıgını soyluyodu

test sonuçlarını bende okudum ama kişiselkullanımda haliyle herşey değişiyorr mesela benim en fazla merak ettm şeylerden birincisi 4x4 sisteminden arıza vermesi böle bi sorunu varmı acaba
    yada kronik bir hastalığı diğer panda larla aynı motor kullanılıyor galiba lpg taktırdığımda bi sorun olurmu çünki şehir içi kullanım +kır patika yolları haliyle benzini su gibi içer diye düşünüyorumm
    tekrardan saygılar sunarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat067

cevap için çok tşk ederim

test sonuçlarını bende okudum ama kişiselkullanımda haliyle herşey değişiyorr mesela benim en fazla merak ettm şeylerden birincisi 4x4 sisteminden arıza vermesi böle bi sorunu varmı acaba
    yada kronik bir hastalığı diğer panda larla aynı motor kullanılıyor galiba lpg taktırdığımda bi sorun olurmu çünki şehir içi kullanım +kır patika yolları haliyle benzini su gibi içer diye düşünüyorumm
    tekrardan saygılar sunarım
    valla pek bilmiyomda yakıt olayını kafadan cıkarıcan cunku 4*4 olmasından dolayı fazla sürtünmeden dolayı fazla yakar

4*4 sistemi cok basit bi sistemi vardır onun icin sorun olacagını zannetmiyorum

lpg takarsan 4*4 un ne anlamı kalır zatı sınırlı gücü var

bu arac bence hobi işi yani ikinci arac olarak alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .IsTanBul. -- 17 Ocak 2008; 21:22:12 >

• senin maceranı bende fiat albea ile yaşıyorum, yüksekliği bende sıkıntı yaratmadı hiç . şöyle birde 4*4 üm olsa demişimdir.
    bence panda söylediğin amaca uygun değil. küçük bir araç , eşya ve birkaç kişi binersen motor hacmi de küçük olduğundan beklediğin performansı dağ bayırda alamayabilirsin.
    eğer görsel olarak itici bulmazsan sana eski terios 4*4 öneririrm , 1.3 lt benzinli ve şu anda piyasada bulabileceklerinin yarıdan fazlasına LPG takılmış halde
    36000 ytl verebilirsen fiat sedici var . 1,6 lt 4*4 . yada yeni terios

senin maceranı bende fiat albea ile yaşıyorum, yüksekliği bende sıkıntı yaratmadı hiç . şöyle birde 4*4 üm olsa demişimdir.
    bence panda söylediğin amaca uygun değil. küçük bir araç , eşya ve birkaç kişi binersen motor hacmi de küçük olduğundan beklediğin performansı dağ bayırda alamayabilirsin.
    eğer görsel olarak itici bulmazsan sana eski terios 4*4 öneririrm , 1.3 lt benzinli ve şu anda piyasada bulabileceklerinin yarıdan fazlasına LPG takılmış halde
    36000 ytl verebilirsen fiat sedici var . 1,6 lt 4*4 . yada yeni terios

leu kardeş öncelikle çok teşekkür ederim yönledirmelerinden dolayı
    aslında bazı kararsızlıklar yaşıyordumki artık galiba bi karar vedim sanırım
    öncelikle fiat panda yı çok düşündüm hatta çokta sevdim ama hiç kullanma imkanım olmadı kullanıp deneyemeden bir aracı almak bence biraz cahillik olur gibime geliyor
    ikincisi dacia logan mcv geçengün burda birisi almıştı baktım yerden gayet yüksak çok hoşuma gitti hemen koştum bir bayii ye bir test sürüşü inanın tambir hayal kırıklığı 1999 model fiat sienamdaki ne rahatlık ne konfor nede atiklik tamamen hayal kırıklığı içeride ses daha fazla yani anlıyacağınız sizinde demiş olduğunuz gibi kendi arabamızda devam edeceğiz galiba zaten sienayı satıp aradaki kalan farka 2000 model bir lada niva bile almak mümkün bence bu daha mantıklı nese hadi hayırlısı genede bi gözüm fiat panda da saygılarımla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.