Şimdi Ara

Galericilerle iş yapmayın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumu takip ediyorum bayadır.Az çok yorum da atmaya çalıştım.Bu ilk konum.Başımdan geçen olayı sizlerle paylaşmak istedim.Umarım yanlış yere açmamışımdır konuyu.

Kendimize ait 2 aracımız var.Babam oto-center da bi galeriyle takas olayına girmiş,benim haberimolmadan.2010 model dodge nıtro yu verip 2008 ford mondeo tıtanıum paket 2,0 diesel otomatik aracı almış ve üste 20bin tl almış.Burda bi sorun yok.Aynı galeri elimizdeki diğer aracı 2010 model hundaı accent dıesel otomatik aracı da isttemiş.Babamda arabayı galeriye bırakmış ve satışı uğrar bi ara veririz demiştir.Araç kardeşimn üstüne.Aradan bi süre geçince kardeşimi satışı vermesi için galeriye yolladığında kardeşime söylenen ''Satışı ver parayı hallederiz''olmuş.Tabiki parayı almadan satış verilmemiştir.Daha sonra 3gün sonrasına gün vermişler.Geldiğinde paranı alır satışı verirsin demişlerdir.O gün gittiğinde ise ''bizim babanla yaptığımız takasta 5bin lira gibi bi zararımız oldu o 5bini accentten keseriz,ya da 5bini getirin accenti alın ''denmiştir.Bi süre tartışıldıktan sonra aracımızı bize vermemişer ve ''bi daha araç için gelmeyin''diye bi nevi tehdit edilmiştir.Bunun üzerine benimde gidip konuşmam sonuç vermemiştir.Accent in ruhsat sahibi olduğumuz üzere gidip savcılığa suç duyurusunda bulunduk.Aracımız rehin alındı diye.Cuma günü yaptık suç duyurusunu.Pazartesi savcıdan elden bi kağıt alıp emniyete gidip polislerle beraber aracı teslim alacağımız söylenmiştir bize.Benim aklıma takılan bu galeri yolunda koşturan adamlar gibi,aracı saklarlar mı ?Kamera felan dolu her yer.Ondan bir şüphem var.Bir de Polislerle bizde gidelim mi aracı teslim almaya ?Yoksa polisleri mi yollayalım sadece aracı teslim almak için ? Önerilerinizi bekliyorum.

edit:Geçtiğimiz cuma suç duyurusunda bulunduk.Araya hafta sonu girdi malum.Pazartesi dosyamıızın düştüğü savcı yerinde değildi.Bugün sabah erkenden gidip elden bi kağıt aldık.Polis nezaretinde teslim almak için aracı.Bağcılar emniyete gittik.Ordan da polis nezaretinde oto.center daki malum galeriye.Hususi sözleşme yapılmıştı galeriyle.Adam benim sözleşmem var vermem aracı dedi Biz muhatap olmadık.Poliste elindeki kağıdı göstererek 'Devletin savcısı bana senden arabayı alıp bu şahısa vermemi söylemiş,getiriyormusun arabayı karakoldamı devam edelim ' dedi.Araç şıp geldi.Karakolda ifadelerimizi verdik.Aracı teslim aldık.
    Kaportacı bi arkadaşıma sökülen takılanı,boyananı varmı diye gösterdik sıkıntı çıkmadı.Yarında motoru göstericez bi sıkıntı çıkacak gibi gözükmüyor.Yol yaptım bugün anormallik yoktu..Buda bize büyük bi ders oldu.Galeri denen vurguncularla hiç bir iş yapmam artık.Bu kadarı ile kapandığına da şükür bu konun.Cümleten selamün aleyküm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpay1903 -- 3 Nisan 2013; 0:17:03 >

• Oto centerdaki galerilerden uzak durmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geçmiş olsun berbat bir durum.
  • Boyle sacmalik duymadim ticaret mi yapiyorlar harac mi kesiyorlar ?? Sen polisle gitme muattap olma zaten o basina gelecegi biliyodur , arabayi galaride tutmaz bizde degil araba der inkar edebilir ....mevzu uzar gibime geliyor cakallarla ticaret yapmamak lazim , gecmis olsun....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun biz zaten bu adamlarla is yapmiyoruz siz siz olun bir daha kapilarindan gecmeyin. Ancak suc sizde degil babanizda.
    Anlasmayi o yapmis ise sorun durumunda cozum ona duser.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • galerici kesimi kurtlar vadisi izleye izleye artık transa geçmişler malesef ...

kesinlikle ama kesinlikle uzak durulmalı mumkunse 1. elden kişilerle yapılmalı ticaret bunların %90 nı üç kağıtcı

geçen citroen c4 ilanına bakıyorum (bağcılar oto center ) ilan sahibi citroen c4 e hiçbir zaman koyulmayan bır paketı yazmış teknomu öyle
    birşey halbukı sadece confort hiçbir opsiyonu yok ve millete satmaya çalışıyor düşünün bu 2012 model 5000 km lerde araba için yalanları birde eskı olsa kım bılır neler ekleyecekler lısteye .

geçen sene ark ma 308 bakmaya gittik bağcılara adam benzınlıyı dızel dıye satmaya çalıştı tutturmus hdi hdi ya dıyorum sesınden bıle anlasılıyor benzınlı oldugu abı bunlar yenı nesıl dızel dıyor ver ruhsatı bakalım dedik kem küm tabı ısrar edınce getirdi abi ben bılmıyordum bana da ortağım söyledi dizel oldugunu kusura bakma focus var ister mısın diye soruyor birde

• Bunların delikanlılığı kanunu görene kadardır. Sıkıntı olmaz tehditlere boyun eğmeyin. Telefonda tehdit ederlerse telefonum dinleniyor devam et benim için hava hoş dersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracınızı büyük ihtimal geri alırsınız fakat iç aksamında eksiklikler ve değişenleriyle birlikte geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.